- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.344
-
- Konu Sahibi Clementine89
canim kuru meyve baharat falan da alacagim ama bikac gun sonra ekstremin kesilmesi gerekliAğız tadıyla tüketin canım :)
tek kelime "idolümsün"
bereketli olsun cnmEşime 5 kg ince bulgur aldırdım. Biz ince bulguru çok tüketiyoruz. Bayağı idare eder sanırım.
2 paket nohut
Pirinç
Kuru kayısı
Kuru erik
Bir paket pilavlik bulguru
Buzdolabına koydum şimdilik. Sıcaktan kurtlanmasınlar diye.
Afiyeyle tüketin inş.Bunlarda erzaklarim. Yeter ins.
masallah cnm bereketli olsunBunlarda erzaklarim. Yeter ins.
Kizlar sizde stoklarinizi yukleyin valla gorunce icimi huzur kapliyor sizin yerinize butun kis ben rahat edecekmisim gibi rahatliyorummasallah cnm bereketli olsun
Canim sağol. Hepimize bereketli olsun ağız tadıyla yiyelim.bereketli olsun cnm
aslinda bende biraz daha pirinc bulgur ve yeail mercimek alabilirim kışın daha cok tuketiliyor
Sizinde bereketli olsun inş.Canim sağol. Hepimize bereketli olsun ağız tadıyla yiyelim.
2 paket yeşil mercimek almıştım. 10 kg un. Pirincim var bayağı.
Ben stoğu zamlardan önce bitirmişim. Daha alacaktım da kredi kartı ekstresi şişkince olacak. Ekstrenin gelmesine az kaldı. Bir de eşya aldırdım. Sıkışmayız ınşallah.
Inşallah canım sağolasınSizinde bereketli olsun inş.
Kışa rahat ederiz umarım
Bunlari nerede sakliyorsunuz? Benim ardiyem cok kücük oldugu icin 1 dolaba cok sigdiramiyorumAfiyeyle tüketin inş.
Kızlar bende 6 kilo tarhana
3 kilo fasulye
2 kilo nohut
2 kilo yeşil mercmek
2 kilo kırmızı mercimek
2 kilo ince bulgur
4 kilo pilavlık bulgur
6 kilo pirinç
2 kilo kırık pirinç
Baharatlar salça 10 yağ
wc kağıdı
Puf mendil oğlumun burnu için
Peçete
Kağıt havlu
Bulaşık mak.deterjanı
Sabun
Şampuan arada ben kullanıyorum genelde doğal sabun
6 7 maket makarna
4 paket erişte
4 paket şehriye
2 paket kuskus
3 tane küp şeker
5 kilo toz şeker
Kahve ve nescafe stoğu yaptım
Baharatçıdan çeşitli baharatlar aldım susam çörekotu Hindistan cevizi karabiber vs.
Birde hamur kabartma tozu ve maya stoğum var.
Buzluktada kurbandan etim türlü biberler kendi yaptığım sos ve salçalar turşular vat.
Ama 1 tl ye erişte buldum bir yerfr bizde çok gidiyor 3 4 paket daha aldırcam.
1 ltde zeytinyağım sarımsağım var çuvalla patates soğan aldım mı kışın kısmetsr süt yumurta kahvaltılık sebze meyve harici mutfak masrafım olmaz. Bu stoğu kış için 3 ayda yaptım.
ceviz findik hic yok cnmBirde ceviz ve fındığım var 1 er kilo
Un fazla yok 2 kilo kadar vardır
Kilerim var canım.Bunlari nerede sakliyorsunuz? Benim ardiyem cok kücük oldugu icin 1 dolaba cok sigdiramiyorum
Masallah :) kolay gelsin. Keske benimde bir imkanim olsa..Kilerim var canım.
Orda sebzelik koydum aldığını koyuyorum mutfak dolaplarımdan da ince uzun bir dolabım var oraya üst üste koyuyorum.
Birde buzlukta meyvelerim var oğluma meyve suyu yapıyorum hiç dışardan almayız.reçellerim var şeftali kayısı erik vişne kiraz çilek hepsinden yarım kavanoz çeşit olsun diye yaptım. Bir de az az kurutmalık yaptım biber dolma için
Halka halka yoğurtlamak için birde acı biber var kuru kızartmak için
E Esila09 sen yazınca farkettim eşime roll on parfüm aldık ama benim roll on almam lazım.
Bezelye barbunya asma da koymuştum
Canım az az al bir dolaba üst üste koyabilirsin. Mümkünse bir dolap boşalt. Eski evimde antrede duran dolabı boşaltmıştım oraya koyardım.Masallah :) kolay gelsin. Keske benimde bir imkanim olsa..