Stokçuluk :)

Eşime 5 kg ince bulgur aldırdım. Biz ince bulguru çok tüketiyoruz. Bayağı idare eder sanırım.
2 paket nohut
Pirinç
Kuru kayısı
Kuru erik
Bir paket pilavlik bulguru
Buzdolabına koydum şimdilik. Sıcaktan kurtlanmasınlar diye.

bereketli olsun cnm
aslinda bende biraz daha pirinc bulgur ve yeail mercimek alabilirim kışın daha cok tuketiliyor

Bunlarda erzaklarim. Yeter ins.
Afiyeyle tüketin inş.

Kızlar bende 6 kilo tarhana
3 kilo fasulye
2 kilo nohut
2 kilo yeşil mercmek
2 kilo kırmızı mercimek
2 kilo ince bulgur
4 kilo pilavlık bulgur
6 kilo pirinç
2 kilo kırık pirinç
Baharatlar salça 10 yağ
wc kağıdı
Puf mendil oğlumun burnu için
Peçete
Kağıt havlu
Bulaşık mak.deterjanı
Sabun
Şampuan arada ben kullanıyorum genelde doğal sabun
6 7 maket makarna
4 paket erişte
4 paket şehriye
2 paket kuskus
3 tane küp şeker
5 kilo toz şeker
Kahve ve nescafe stoğu yaptım
Baharatçıdan çeşitli baharatlar aldım susam çörekotu Hindistan cevizi karabiber vs.
Birde hamur kabartma tozu ve maya stoğum var.
Buzluktada kurbandan etim türlü biberler kendi yaptığım sos ve salçalar turşular vat.
Ama 1 tl ye erişte buldum bir yerfr bizde çok gidiyor 3 4 paket daha aldırcam.
1 ltde zeytinyağım sarımsağım var çuvalla patates soğan aldım mı kışın kısmetsr süt yumurta kahvaltılık sebze meyve harici mutfak masrafım olmaz. Bu stoğu kış için 3 ayda yaptım.

bereketli olsun cnm
aslinda bende biraz daha pirinc bulgur ve yeail mercimek alabilirim kışın daha cok tuketiliyor
Canim sağol. Hepimize bereketli olsun ağız tadıyla yiyelim.
2 paket yeşil mercimek almıştım. 10 kg un. Pirincim var bayağı.
Ben stoğu zamlardan önce bitirmişim. Daha alacaktım da kredi kartı ekstresi şişkince olacak. Ekstrenin gelmesine az kaldı. Bir de eşya aldırdım. Sıkışmayız ınşallah.

Sizinde bereketli olsun inş.
Kışa rahat ederiz umarım

Ben bugün sizin kırtasiye malzemeleri ile ilgili yonlendirmenizle şoka gittim ancak bizim şok a kilit vurmuşlar. Mecbur a 101 e gittik kızımla yoksa okula geç kalalcaktım. Öğleden sonra da isim vardı çıkmışken alalım dedik. 136 tl tuttu aldıklarımız. Kızım ve oğlum için kırtasiye malzemesi aldık. Defter kalem cam suluklar vardı kızım ve kendime aldim ogluşa çelik aldık anca dayanir.

Bunlari nerede sakliyorsunuz? Benim ardiyem cok kücük oldugu icin 1 dolaba cok sigdiramiyorum

Benim
3 kav konserve bamya
5 kavanoz yesil bezelye
14 kavanoz domates
Kuru patlican
Tarhana kendimiz yapiyoruz, birde bir yakinimiz getirmisti
Eriste
Manti
Ev yapimi makarna
1 teneke yeni actigim yag
1 tn kapali 5 lt
4 kilo seker
3 sise sampuan
3 dus jeli
2 pk dis macunu
60 a yakin wc kagidi
6li havlu kagit 3 dev rulo
2 renkli sivi
1 siyah deterjan
1 buyuk boy renkli
90 li fairy
2 sise sirkelim
9 pk demlik poset cay
Ihlamur kekik pul biber nane marketten almiyorum
1 kilo un
Taze fasulye yapicam, bezelye barbunya ic bakla dolma biber domates visne kizilcik erik seftali dogranmis biber buzlukta var
Visne cilek receli kusburnu marmelati
2 sise yumusatici
6 7 adet roll on 4 er tane deodorant
3 sise sivi sabun
Eklemek istedigim hic bsy yok ama haftaya yumusatici var, yine aktuellere bakicam.
Salcam var 1 sise siparis verdim brz adanadan alicam brz annem alicak.
Birde 2 kavanoz salatalik tursusu istiyorum.
Esimin koyden zeytinyagi gelicek birde findik onlarda katki olur. 2 sise zeytinyagim var ama az
Kurbandan 3 kilo kadar kavurmam 2 kare kiyma 2 avucta kusbasi var brz idare eder

Son düzenleme:
Bunlari nerede sakliyorsunuz? Benim ardiyem cok kücük oldugu icin 1 dolaba cok sigdiramiyorum
Kilerim var canım.
Orda sebzelik koydum aldığını koyuyorum mutfak dolaplarımdan da ince uzun bir dolabım var oraya üst üste koyuyorum.

Birde buzlukta meyvelerim var oğluma meyve suyu yapıyorum hiç dışardan almayız.reçellerim var şeftali kayısı erik vişne kiraz çilek hepsinden yarım kavanoz çeşit olsun diye yaptım. Bir de az az kurutmalık yaptım biber dolma için
Halka halka yoğurtlamak için birde acı biber var kuru kızartmak için
E Esila09 sen yazınca farkettim eşime roll on parfüm aldık ama benim roll on almam lazım.
Bezelye barbunya asma da koymuştum

Masallah :) kolay gelsin. Keske benimde bir imkanim olsa..

Masallah :) kolay gelsin. Keske benimde bir imkanim olsa..
Canım az az al bir dolaba üst üste koyabilirsin. Mümkünse bir dolap boşalt. Eski evimde antrede duran dolabı boşaltmıştım oraya koyardım.
Ben yaz bitiminde almaya başlıyorum çünkü kışın maaşımız düşüyor doğalgazda eklenince mutfak masrafını çok aza indirmek zorunda kalıyoruz. Çözümü bu şekilde bulduk yazdan hazırlıyoruz kışın ancak geçiniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…