- 6 Ağustos 2018
- 231
- 855
-
- Konu Sahibi Clementine89
Ben yapmıştım stoğumu.Simdi haberlerde gordum pirince amerikadan geldigi icin yuzde 50 zam yapilacakmis. Tr pirinc uretmiyor mu? Pirinc stogu yapmanizi tavsiye ediyorum kizlar
Takip ettigim diger konularda da kk uyeleri aldiklari bir cok seyin 1 ay onceki fiyati ile simdiki arasinda ciddi farklar oldugunu yaziyorlar. Yani ne aldiysaniz fazladan Kar olacak. Cok fazla zam gelmis amaIyi aksamlar hatunlar
Stok yapabilenler bir nebze kardayız.
Örneğin papia 32 li tuv kağıdı 28.90 a almıştım. Şimdi 50 tl olmuş. 60 tl ye satanlar var. Maaşlarımız aynı. Bir-kac ay sonra mecbur alacağız.
gecen hafta 4.5 l 28.5 tl verdim oysa bir onc aldigimda 5l 28 falandı 1 tane daha alip stoklayacagimBugün sıvı yağın tenekesine 6 TL geldiğini gördüm ki sözde indirimdeydi.
Tereyağı kilosu 12 TL zamlanmis.
Param oldukça yine alacağım eldekiler bitince fiyatlar daha da yüksek olacak çünkü
Çözdürme işlemi nasıl oluyor peynirde?? Ben tereyağ koyuyorum ama peynir hiç koymadım.direk sofraya çıkarabilirmiyim???Biz de karstan eski kaşar tereyaği filan getirtip buzluga kıyarız. Cok rahat ediyoruz
Sabaha yiyeceksek bir gün önceden buzdolabının normal tarafına alıyorum orda yavaş yavaş çözülüyor. Derin dondurucudan hemen çıkartırsanız yiyemezsiniz.Çözdürme işlemi nasıl oluyor peynirde?? Ben tereyağ koyuyorum ama peynir hiç koymadım.direk sofraya çıkarabilirmiyim???
bir püf noktası var mı?? Varsa paylaşırsan sevinirim canım :)
peynir ve kasar.bende dusunuyorum almayi.Sabaha yiyeceksek bir gün önceden buzdolabının normal tarafına alıyorum orda yavaş yavaş çözülüyor. Derin dondurucudan hemen çıkartırsanız yiyemezsiniz.
Kolay gelsin canım.peynir ve kasar.bende dusunuyorum almayi.
boylece her gun markete girmek zorunda kalamayacağız bugun yaklasik 360 tl lik stok yaptim yarin da en az 150 tl lik yaparim
peynir ve kasar.bende dusunuyorum almayi.
boylece her gun markete girmek zorunda kalamayacağız bugun yaklasik 360 tl lik stok yaptim yarin da en az 150 tl lik yaparim
C coffeex
derin dondurucu bölümünde
taze fasulye
bezelye
bamya
kiyma
maydanoz
tereyağ
dolmalik biber
kirmizi ve yeşil biber
sarimsak ve maydanoz
ayrica siparis gelecek
2 paket wc kagidi
2 paket kagit havlu
camasir suyu sampuan dus jeli banyo sabunu diş macunu hepsinden buyuk boy 2 ser tane
ayrica 10 litre siviyag
3litre zeytinyag
3kilo salca
5kilo pirinc
bulgur
8 paket makarna
mercimek sehriye
5kg un
renkli ve beyaz camasir deterjanlari
aklima gelenler bunlar cnm
bugunden sonra indirim gordukce ara sira alirim
kis yaklassin sogan patates alabilirim cuvalla