Stokçuluk :)

arkadaşlar cok teşekkür ederim hepinize. çok değerli bilgiler veriyorsunuz... sayenizde tasarrufu daha bir sever oldum.
bu arada bu forumdaki başlıklardan tasarruf ve ev geçimiyle ilgili bir çok başlığı okudum. üye de yeni oldum:) ben çoğunuzu artık tanır oldum, yabancılık çekmiyorum şu an hiç yazarken
hepinize şimdiden mutlu, verimli ve bol tasarruflu bir bayram tatili diliyorum..

Simdi haberlerde gordum pirince amerikadan geldigi icin yuzde 50 zam yapilacakmis. Tr pirinc uretmiyor mu? Pirinc stogu yapmanizi tavsiye ediyorum kizlar
Ben yapmıştım stoğumu.
Marketlerde hep ithal pirinç yerli zor buluyoruz.

Salçamı yaptım evde 5 kavanoz çıktı
Yeter sanırım.tasarruftan öte içine katkı konulmamış olduğunu bilmek güzel

Takip ettigim diger konularda da kk uyeleri aldiklari bir cok seyin 1 ay onceki fiyati ile simdiki arasinda ciddi farklar oldugunu yaziyorlar. Yani ne aldiysaniz fazladan Kar olacak. Cok fazla zam gelmis ama

Bugün sıvı yağın tenekesine 6 TL geldiğini gördüm ki sözde indirimdeydi.
Tereyağı kilosu 12 TL zamlanmis.
Param oldukça yine alacağım eldekiler bitince fiyatlar daha da yüksek olacak çünkü
gecen hafta 4.5 l 28.5 tl verdim oysa bir onc aldigimda 5l 28 falandı 1 tane daha alip stoklayacagim

eger bu ay stoklamasam gelecek ay daha zor olur dogalgazlara geçmeden bu stok isi bitmeli

Çözdürme işlemi nasıl oluyor peynirde?? Ben tereyağ koyuyorum ama peynir hiç koymadım.direk sofraya çıkarabilirmiyim???
bir püf noktası var mı?? Varsa paylaşırsan sevinirim canım :)
Sabaha yiyeceksek bir gün önceden buzdolabının normal tarafına alıyorum orda yavaş yavaş çözülüyor. Derin dondurucudan hemen çıkartırsanız yiyemezsiniz.

Sabaha yiyeceksek bir gün önceden buzdolabının normal tarafına alıyorum orda yavaş yavaş çözülüyor. Derin dondurucudan hemen çıkartırsanız yiyemezsiniz.
peynir ve kasar.bende dusunuyorum almayi.
boylece her gun markete girmek zorunda kalamayacağız bugun yaklasik 360 tl lik stok yaptim yarin da en az 150 tl lik yaparim

Nasıl yetişilecek bilemiyorum bugün 4 domates 1 salkım üzüm 10 tl ediyorsa birşey diyemiyorum

Stoğum sağlam çayım şekerim wc kağıdı deterjan bakliyat vs tamam ama süt yumurta alınıyor bugünde herşeyi zamlı aldık peynir zeytin stoğum yok şuan yapamam da zaten.yağ reyonları boşalmış zam yapılcak yine belli ki.

boylece her gun markete girmek zorunda kalamayacağız bugun yaklasik 360 tl lik stok yaptim yarin da en az 150 tl lik yaparim
Kolay gelsin canım.
Biraz havalar serinlesin ben de alacağım bütün kış yeriz fiyat artışından fazla etkilenmeden

Senin stoklarınıda merak etmiyor değilim tatlum bir ara vaktini olunca yazsana listeni neler aldın??
Bende biraz bişeyler aldım ama hala eksiğim çok (
tüm detarjan türünü hallettim ama daha çok var alınacak.Belki hafta sonu büyük bir market alışverişi yapabilirim ama kararsızım.kredi kartıyla almak mantıklı mı değil mi onu düşünüyorum.

nakitde epey azaldı malum bayram haftası atlatdık ve düğün dernek ayındayız.
25eylülde tanıdıkların düğünü var 1 çeyrek almam lazım.
Aylık bütçemi aşmakda istemiyorum..Artık eksiye girmek ya da birikimden harcamak bana kabus gibi geliyor hayırlısı..

C coffeex
derin dondurucu bölümünde
taze fasulye
bezelye
bamya
kiyma
maydanoz
tereyağ
dolmalik biber
kirmizi ve yeşil biber
sarimsak ve maydanoz

ayrica siparis gelecek
2 paket wc kagidi
2 paket kagit havlu
camasir suyu sampuan dus jeli banyo sabunu diş macunu hepsinden buyuk boy 2 ser tane
ayrica 10 litre siviyag
3litre zeytinyag
3kilo salca
5kilo pirinc
bulgur
8 paket makarna
mercimek sehriye
5kg un

renkli ve beyaz camasir deterjanlari
aklima gelenler bunlar cnm

bugunden sonra indirim gordukce ara sira alirim
kis yaklassin sogan patates alabilirim cuvalla

Ağız tadıyla tüketin canım :)
tek kelime "idolümsün"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…