Anlattığınız gibi olaylar gerçekleşiyorsa, derhal fesih hakkınız var. ıhbar süresini beklemek zorunda değilsiniz. ışe giriş çıkış ve çalışma saatlerinizi ispatlayabileceğiniz tanık, belge vs. var ise, fazla çalışma ücretiniz ödenmediği için 4857 sayılı iş kanunu madde 24/II-e uyarınca (ışveren tarafından işçinin ücreti kanun hükümleri veya sözleşme şartlarına uygun olarak hesap edilmez veya ödenmezse), iş sözleşmesini haklı sebeple derhal feshedebilir, kıdem tazminatı ve ödenmeyen fazla çalışma ücretleri vs. ücret hakkınız var ise (yıllık izin, genel tatil ve hafta tatili ücreti gibi) talep edebilirsiniz. Haklı sebeple iş akdini feshettiğinizi dilekçenizde belirtmelisiniz. Ancak yukarıda belirttiğim gibi, dava aşamasında fazla çalıştığınızı ve bu çalışma karşılığı ücret ödenmediğini belge, tanık, kamera kayıtları, işe giriş çıkış imzaları, bordro vs. ile kanıtlamanız gerekir.
Dilekçenizde de haftalık .. saat çalışmanız karşılığında fazla çalışma ücretiniz ödenmediği için (haklı olduğunuzu gösteren başka sebepler de ekleyebilirsiniz) iş akdini haklı sebeple 4857 sayılı kanun madde 24/II-e uyarınca feshediyorum. Her türlü hakkım saklıdır, fazla çalışma (vs ne kadar hakkınız var ise bir mali müşavire hesaplatın) ücretim olan ... TLnın derhal tarafıma ödenmesini talep ediyorum diyebilirsiniz.
(Bu arada iş sözleşmenizi bilmiyorum, bağlı olduğunuz özel kanunlar ve çalışma şartlarınızı düzenleyen özel yönetmeliklelikleri bilmiyorum, bu konuyu da araştırmanızı öneririm.)