Stepper yaparak form tutalım

Bende zamanında stepper aletini alıp kullanmıştım.Bundan 8 yıl önce doğumda ve sonrasındaki aldığım kiloları verebilmek için almıştım.Çok şiştim tabi azimle her gün yarım saat çalıştım çok ses yapıyo o ayrı tabi.Sonucunuda aldım kilo verdim ve vücudum şekillendi bacaklarım inceldi.İstediğim sonuca ulaştım sıkılaştım.Sonrasında ise sürekli kullanmaktan demiri çatladı eşim gitti kaynak yaptırdı ona rağmen yine çatladı bende bi daha kullanmadım ve hurdacıya verdim.Bu aleti düzenli kullanırsanız bide iyice alıştıktan sonra drencini artırarak yaparsanız sonucunuda alırsınız.

benimde stepperım var ama kutusuyla kaldırmıştım işe yaramaz gibi geliyordu ama faydasını görüyorsunuz galiba?

kesinlikle işe yarıyor bende zaman zaman yapıyorum bırakıyorum illaki arada aksaklıklar çıkıyor ama yinede çok işe yarıyor. özelikle müzik eşiliğinde yada tv karşısında sevdiğin bir şey izlerken daha keyifli oluyor. kilo vermesen bile vucudun sıkılaştığından epey kilo gitmiş gibi duruyor

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. daha önce hiç spor geçmişim yok ve bacaklarım biraz kalın onlardan kurtulmak istiyorum :) stepperımın sayacı yok kendim sayabilirim yada dakikayla yapabilirim. ilk nasıl başlamalıyım sizce :) ayrıca bikaç kez aralıklı olarak yapmıştım 500 yapabbiliyorum ama sonrasında hiç et kesiği yada zorlanma olmuyo işe yarayıp yaramadığını anlayamadım ben :/

Başla cnm başla hiç vakit kaybetme bence bendeki stepper aletini bi köşeye atmışım hiç haberim yok yeni elime geçti.Bende hurdaya verdim zannediyodum iyikide vermemişim sakla samanı gelir zamanı diye boşuna dememişler tekrar başlarım.Benimkininde sayacını çocuklar halletti.Bide kenardaki demir çatlamış sol ayak kısmında biraz daha zorlarsam iyice gidecek kaynak yaptıracaz oraya ondan sonra bende başlıyorum kullanmaya.Sayaca gerek yok saat dk.tutarım bende.İşe yarıyo kesinlikle.Daha önce kullanmış ve sonucunu görmüş biri olarak.

mrb arkadaşlar bnde 3 yıl önce stepperla baya incelmiştim,sonra sıkılıp kenara attım,şimdi yeniden başlamam lazım vermem gereken 8 kilom var,hep beraber yaparsak hem gaza geliriz,hemde devamlılığını sağlarız,birde siz adımlarda tam basıyormusunuz yoksa parmak uçlarındamı duruyorsunuz,ben biberiye yağı ve strec film sarıp yapmayı düşünüyorum,yağları daha hızlı yakıyormuş,bana eşlik edermisiniz????

günaydın kızlar

bencede başlayalım

ben kaç ay ara vermiştim bu kadar ara yeter

ben dün pcden film açıp yaptım,çok kaptırmışım galiba,1 saatte 3500 adım attım,acayip ter attım,ilk günden fazla yüklendim sanırım,kalçalarım acıyor biraz....böyle devam edecem ,58 kiloyum hedefim yaza kadar 50(inşallah boğazımıda tutabilirsem:))

oy oy maşallah süpersin

ben o kadar yapsam herhalde 2 gün adım atamam

bende varım :) 3 gün önce başladım bende en az yarım saat yapıyorum. dün yapamadım. 25 gün önce doğum yaptım, onun için 8 min abs de yapıyorum stepperdan sonra. emzirdiğim için kolay kilo vermeyi umuyorum.inşallah çok gecikmeden şekilleniriz.

hoşgeldin bebiş

spor için daha erken değilmi canım :26: sen daha iyi bilirsinde zaten verirsin kilolarnı daha çok yeni doğum yapmışsın.. analı babalı büyür inşallah bebişin

ben birkaç gün yapamam mazeretim var ama en kısa zamanda başlamak istiyorum inşallah

bende zaman buldukça yapabilirim ev yoğun bu sıralar. doğum sıkıntılarım kalmadı, iyileştik çok şükür.bebişten fırsat buldukça yapmaya çalışcam.

Son düzenleme:
bende günde 30 dk twister 30 dk stepper çalışıyorum 1360-1380 arası falan yapıyorum..
o zaman topiğimizi başlatalım kızlar daha sonradan katılanlar olur elbet:)

bu arada Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım:112:

teşekkürler queence90 :) düzenli yapıldığında hem şekillenme hem kilo kaybı sağlıyor ama sabretmek gerek. dün gece film eşliğinde 1 saat tempolu yaptım.dijital göstergem bozulduğu için adım ve kalori değerini bilmiyorum.ama dkda en az 100 adım yaptığımı saydım. 8 dk karın egzersizi yaptım daha sonra. diyetle aram yok, yapamıyorum :) sadece step değilde başka egzersizlerde katmalıyız, çalışmalarımızı çeşitli tutmalıyız. vücut bir düzene alışırsa yaptığımız sporunda faydası kalmıyor. arada plates , aerobik katmaya çalışcam ben tabi yeterli enerjiyi ve vakti bulabilirsem. bu kilolar iyice yerleşmeden gitmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…