- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
Başla cnm başla hiç vakit kaybetme bence bendeki stepper aletini bi köşeye atmışım hiç haberim yok yeni elime geçti.Bende hurdaya verdim zannediyodum iyikide vermemişim sakla samanı gelir zamanı diye boşuna dememişler tekrar başlarım.Benimkininde sayacını çocuklar halletti.Bide kenardaki demir çatlamış sol ayak kısmında biraz daha zorlarsam iyice gidecek kaynak yaptıracaz oraya ondan sonra bende başlıyorum kullanmaya.Sayaca gerek yok saat dk.tutarım bende.İşe yarıyo kesinlikle.Daha önce kullanmış ve sonucunu görmüş biri olarak.arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. daha önce hiç spor geçmişim yok ve bacaklarım biraz kalın onlardan kurtulmak istiyorum :) stepperımın sayacı yok kendim sayabilirim yada dakikayla yapabilirim. ilk nasıl başlamalıyım sizce :) ayrıca bikaç kez aralıklı olarak yapmıştım 500 yapabbiliyorum ama sonrasında hiç et kesiği yada zorlanma olmuyo işe yarayıp yaramadığını anlayamadım ben :/
ben dün pcden film açıp yaptım,çok kaptırmışım galiba,1 saatte 3500 adım attım,acayip ter attım,ilk günden fazla yüklendim sanırım,kalçalarım acıyor biraz....böyle devam edecem ,58 kiloyum hedefim yaza kadar 50(inşallah boğazımıda tutabilirsem:))
bende varım :) 3 gün önce başladım bende en az yarım saat yapıyorum. dün yapamadım. 25 gün önce doğum yaptım, onun için 8 min abs de yapıyorum stepperdan sonra. emzirdiğim için kolay kilo vermeyi umuyorum.inşallah çok gecikmeden şekilleniriz.
mrb arkadaşlar bnde 3 yıl önce stepperla baya incelmiştim,sonra sıkılıp kenara attım,şimdi yeniden başlamam lazım vermem gereken 8 kilom var,hep beraber yaparsak hem gaza geliriz,hemde devamlılığını sağlarız,birde siz adımlarda tam basıyormusunuz yoksa parmak uçlarındamı duruyorsunuz,ben biberiye yağı ve strec film sarıp yapmayı düşünüyorum,yağları daha hızlı yakıyormuş,bana eşlik edermisiniz????
benimde 4 kilo vermem lazım 2 haftadır düzenlı yapmaya çalışıyorum bide termal şort aldım dün elime ulaştı. o kadar cok terletiyo ki resmen suyum çıktı dün akşam. bakalım bende onu kullanıcam işe yarayacak mı görücez:)
ben yaparken tam basıyorum genelde ama bazen dizlerime çok baskı uygulandığını hissediyorum yoruluyorum o zamanlarda parmak uçlarımda yapıyorum bi süre sanki dinlenmiş gibi oluyo dizlerim..