Stepper yaparak form tutalım

aynen öyle canım. ben şu an araştırıyorumda stepper bacak kalınlaştırıyo diyolar acayip moralim bozuldu hevesim kaçtı resmen

cardio için stepper işe yarar bence, ara ara plates yaparak incelme sağlanır sıkma canını.

bacaklarım kas yapsın istemiyorum. benim aletin sertlik ayarı da yok pedalın arka ucuna basınca daha hafif oluyo o kadar

ben stepper da 20 dk yaklaşık 1200 adım yapıyorum
180 kalori yaktığım gösteriyor
ben 20 dk dan önce inmemeye çalışıyorum
kardiyo çalışan bir arkadaşım 15 dk dan sonra
yağ yakımı başlar dediği için
5 kademeli benimkisi 4 kademe zorlasa da
yapıyorum

ben 30dk yapıyorum yaklaşık 1380 civarı oluyo 198 kalori. ama son zamanlarda dayanamıyorum yaparken bacaklarım kasılıyo dayanamıyorum 10 dk bir 1-2 dk mola veriyorum. çok acayip yoruluyorum işkence çekiyorum resmen. oyuzden de hevesim kırılıyo canım yapmak istemiyo. bide canım sıkılıyo yaparken

bende başlıyorum bugün itibariyle
spora gidiyorum haftanın 3 gün diğer 4 günde stepper kullanıcam 3000 adımla başlayıp hergün 200 adım arttırıcam diyette yapıyorum 1 haftadır dukan-karatay karışımı

1 haftada 94 ten 91 e düştüm boy 173 cm faydasını görürsem paylaşırım

Benim stepperım inanılmaz ses çıkarıyor ilk geldiğinde hiç sesi yoktu. Yağladık ama daha çok ses çıkarmaya başladı :) Buyüzden bir köşeye atılmış şekilde duruyor.
Bu konuya bi çözümü olan var mı?

Konunun ilk katılımcılarındandım ben. Ama stepper aletim memlekette, öğrenci olduğum şehire gelince yarım kalmıştı. Şimdi pazartesi günü memlekete dönüyorum. Bacaklarım çok kalınlaştı, çok da kilo aldım. 2 hafta memlekette kalacağım, o zaman sıkı bir şekilde hem yürüyüş hem stepper yapmayı düşünüyorum. Şu anda yapan ve fayda gören arkadaşlar yazabilir mi?

bende dün başladım stepperda 20 dakika bisikletimde 20 dakika çalışıyorum sonra karın hareketleri bacak hareketleri falan yapıyorum önemli olan devamlılık tabi..

arkadaşlar merhaba
iki gündür ben de stepper yapıyorum ama sürekli kafamı kurcalayan bir şey var. Bacakları kalınlaştırır mı bu stepper?
Uzun süre yapan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum böyle bir durum gözlemlediniz mi?

S.a arkadaşlar herkese kolay gelsin. Ben sizden etkilendim ve aldım. 2 aya kadar oldu. başladım hastalandım. Bir türlü düzen tutturamadım. Bugün başladım inşallah. Başarabilirsem 74 kilodan 58 kiloya düşmek istiyorum. 64 benim normal kilomdu. Ben bu linkteki http://www.youtube.com/watch?v=2hwo4KuH7fw video eşliğinde tamamını yapıyorum. Böylece kolları karnı ve ggöğüsleri de yani üst kısmı da çalıştırmış oluyorsunuz. Diğer başladıklarımda da 3000 adımla başlamıştım yaklaşık 500 kaloriye denk geliyor. ilk bir hamlık oluyor ama ertesi gün yapınca o hamlık geçiyor. Beni de dahil edin ve çok merak ediyorum 1000 adım atıp 2-3 haftadır düzenli yapan biri var mı ve faydasını gördü mü?

stepper almayı düşünüyorum marka konusunda karasızım. hemen sorun çıkarsın istemiyorum. Uzun süredir kullanan arkadaşlar, tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

Merhaba kızlar konunun üstünden baya geçmiş ama stepper yapan varsa beraber devam edelim motive oluruz ben haftada 4 5 gün 45 dk yapıyorum geçen hafta basladm destek bekliyorum kızlaaar :)

Merhaba kızlar konunun üstünden baya geçmiş ama stepper yapan varsa beraber devam edelim motive oluruz ben haftada 4 5 gün 45 dk yapıyorum geçen hafta basladm destek bekliyorum kızlaaar :)

arkadaşım merhaba, bu hafta sonu bir alışveriş merkezinde dunlop lateral stepper markalı bir ürün gördüm. fiyatı 140 tl idi. sen hangi marka kullanıyorsun ve etkisini görebiliyor musun.
muhakkak boğaza dikkat etmek gerekir. o aleti düzenli kullanmak gereklidir. bu ürünlerle ilgili bana tavsiyen var mıdır?

Merhaba canım benim aletim dynamic kücük olanndan ben 175 liraya almştm yaklaşık bir sene önce 3 haftadr düzenli yapıyorum haftada 4 gün 1 er kiloluk ağırlklarla 30 dk şöyle söyleyim zaten diyetteyim ama her hafta 1 kilo veriyorum bunda stepperinde faydası mutlaka var ve zaten ben bacaklarmdan şikayetçiyim hani tam kalçann altnda yağlar toplanr ya çok kötü durur yarı yarıya azaldı ve kalçam toparlanmaya başladı ben faydasını görüyorum tatlm tavsiye ederim hemde küçük olduğu için televizyonn karşısına koyuyorum ve dizimi izleyerek yapıyorum zaman nasl geçiyo belli bile olmuyo sonrada geri başka bir odaya kaldırıyorum :)

ayy çok sevindim:) ya benim zayıflamam lazım.. küçük olması çok daha iyi evimde küçük zaten. eşimle konustum. akşama alalım diyor. ben spor salonuna yazılsam da kendimi biliyorum düzenli gidemem . düzenli bir yaşamım yok zaten

Canm kendini çok kasma ben ilk başladğmda 45 dk yapıyordum baktm süre uzun geliyor sıkılıyorum hemen süreyi kısalttm önemli olan düzenli yapmak hergün yapmak ilk 20 dk yapsan yeter baktn vücut istiyo yükseltirsin tatlm insallah güzel sonuçlar alırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…