- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Bizim hala fena canm.ara sayfaları hiç okuyamadım abi bebek nasıl ne oldu diye.Ay çok fenaydı cankuş
Cok zor.bir donemden geciyorum. O.ladar zorlaniyorumki. Esim.isi.geregi pandeminin basindan beri tum gun calisiyor. Aksam 7 de geliyor. Izin pek kolay kolay kullanamaz. Ve ben tum.gun 2 cocukla yalnizim. Paikolojim.iyi.degip.hissediyorum.cok cok.bunaldim. Cocuklar ve yemek disinda.pek bir seye yetistigim soylenemz aslinda. Karnimiz diysun diyorum yeter simdilikNasıl yetisiyorsun
Ahhhh çok üzüldüm yaaa lütfen sen üzülme artık geçecek doktor ilgilenmiş allahtan . Oğlum sabah kahvaltı yaptı öğlen biraz çorba ve yoğurt yedi . Akşam hiç birşey yemedi yaklaşık . Ağzına ne alsa tükürüyor. Damağına birşey değsin istemedi kefir içerdi onu da içmedi emzirdim öyle uyudu şuan sakin bakalım gece ne yapacak bilmiyorumBizim hala fena canm.ara sayfaları hiç okuyamadım abi bebek nasıl ne oldu diye.
Bugün akşam üzeri doktora getirdik ağız,burun,gozler acayip akıyor,burun fena tıkalı 24 saattir uyku uyuyamadi yavrum ememiyor,mama yiyemiyor nefes alamadığı için ve surekli hic inmeksizin kucagimda ağlıyor,alt degisimi için bile bırakamıyorum o derece babasina bile gitmiyor
Doktor neyseki mevsimsel alerjik nezle dedi ama baya tıkanmış dedi hemen rahatlamamiz lazım dedi,normalde acilde serum baglatsam cok daha cabuk rahatlar ama sokamam acile dedi.bir tane iğne var kırılıp içilen kortizonlu onu aldı geldi eşim dr kendisi uygun ml icirdi orada.burun spreyi peditus ve makinayla soğuk buhar uygulamaya devam ediyoruz.burnu biraz daha iyi gibi oldu spreyle de yarim saat önce ancak bırakabildim gece sabaha kadar bi kucağımda bi ayağımda öyle oturduğumuz yerden sabahladık.
Şimdide covit dışında imfulanze diye ağır grip var o çok yaygınlaştı bu ara yine hortladı dedi doktor .gecen sene bu zamanlar yine yaygındı ateşli bir grip çeşidi ağır atlatiliyor.
Offf yavrular bi iyileşse inan evden çıkmıyoruz kimseyi görmüyoruz markete bile eşim gidiyor biz çocuklarla 7/24 evdeyiz sadece pazar günü cok uzun zaman sonra hic kimsenin olmadigi ayak basilmayan bir ormana gittik buyuk oglan hava alsin diye 1 saatliğine hava almaya onda da bebek arbasinda uyudu ve yagmurlukla da örttük üstelik arabasını rüzgar falan almasin diye.
Çok uzun yazdım ama çok üzgünüm işte.
Bir.de kitaplarla guzel oyalaniyor sukur. Cikartma kitaplarimiz var orsan cikartma.veriyorum yapistiriyor. Boyama yapiyor.ben bir yandan onunla.boyayip.bir yandan ders anlatiyorum. Bazen kitap resimlerine bakiyor. Valla oyle.boyle.idare etmeyw calisiyorum.iste.Özetle halim.icler.acisi2 ser gun 4 saat dersim var. En cok o gunlerde zorlaniyorum. Yarim saat tv ya da tablet aciyorum.uzun sure ekrana bakmasini istemedgim icin yarim saat sonra yani 1 ders saati sonrasinda kapatiyorum. Diger ders saatinde yiyecek burseyler koyuyorum onune,yanimda bekliyor. Bazen agliyor mizirdiyor susturmaya calisiyorum emzigini veriyorum. Kucagima yatip bekliyor. Tek sakinlestigi an bu oluyor. Bazen ablasinin dersi bitmis oluyor birlikte oynuyorlar. Baxen de uyku saatine denk geliyir. Diger gunler zaten 1 ya da 2 aaat var gunduz cok sukur cok sorun olmuyor. Ama 4 saat oldugu gunler ciddi cok zorlaniyorum
Amin bende sıkıldım artık her günüm aynı geçiyor eşim yoğun çalışıyor ve yorgun bende öyle yorgunum dışarı çıkıp biraz hava almak istiyorumCok zor.bir donemden geciyorum. O.ladar zorlaniyorumki. Esim.isi.geregi pandeminin basindan beri tum gun calisiyor. Aksam 7 de geliyor. Izin pek kolay kolay kullanamaz. Ve ben tum.gun 2 cocukla yalnizim. Paikolojim.iyi.degip.hissediyorum.cok cok.bunaldim. Cocuklar ve yemek disinda.pek bir seye yetistigim soylenemz aslinda. Karnimiz diysun diyorum yeter simdilik
Haftasonu esimle.beraber temizlik.vs hallediyoruz yavas yavas. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Geçsin istiyorum artıkBir.de kitaplarla guzel oyalaniyor sukur. Cikartma kitaplarimiz var orsan cikartma.veriyorum yapistiriyor. Boyama yapiyor.ben bir yandan onunla.boyayip.bir yandan ders anlatiyorum. Bazen kitap resimlerine bakiyor. Valla oyle.boyle.idare etmeyw calisiyorum.iste.Özetle halim.icler.acisi
Gecmis olsun Allah sifa versin bebekler hasta olmasin ya cok zor oluyor. Insaallah bir an once iyilessin kuzucukBizim hala fena canm.ara sayfaları hiç okuyamadım abi bebek nasıl ne oldu diye.
Bugün akşam üzeri doktora getirdik ağız,burun,gozler acayip akıyor,burun fena tıkalı 24 saattir uyku uyuyamadi yavrum ememiyor,mama yiyemiyor nefes alamadığı için ve surekli hic inmeksizin kucagimda ağlıyor,alt degisimi için bile bırakamıyorum o derece babasina bile gitmiyor
Doktor neyseki mevsimsel alerjik nezle dedi ama baya tıkanmış dedi hemen rahatlamamiz lazım dedi,normalde acilde serum baglatsam cok daha cabuk rahatlar ama sokamam acile dedi.bir tane iğne var kırılıp içilen kortizonlu onu aldı geldi eşim dr kendisi uygun ml icirdi orada.burun spreyi peditus ve makinayla soğuk buhar uygulamaya devam ediyoruz.burnu biraz daha iyi gibi oldu spreyle de yarim saat önce ancak bırakabildim gece sabaha kadar bi kucağımda bi ayağımda öyle oturduğumuz yerden sabahladık.
Şimdide covit dışında imfulanze diye ağır grip var o çok yaygınlaştı bu ara yine hortladı dedi doktor .gecen sene bu zamanlar yine yaygındı ateşli bir grip çeşidi ağır atlatiliyor.
Offf yavrular bi iyileşse inan evden çıkmıyoruz kimseyi görmüyoruz markete bile eşim gidiyor biz çocuklarla 7/24 evdeyiz sadece pazar günü cok uzun zaman sonra hic kimsenin olmadigi ayak basilmayan bir ormana gittik buyuk oglan hava alsin diye 1 saatliğine hava almaya onda da bebek arbasinda uyudu ve yagmurlukla da örttük üstelik arabasını rüzgar falan almasin diye.
Çok uzun yazdım ama çok üzgünüm işte.
Allah yardimcin olsunEşim evde ama bana hayrı yok çocuklara yediriyor işte başkada bişey yaptığı yok delirtti zaten beni bugün annem yakın olsa çıkıp giderdim o kadar canımı sıktı
Şükür canım iyi diyeyim iyi olalım
Yazmayi unuttum birde dün sabah 3 tane asi oldu öğleden sonra hastlandi hem asi hem diş hemde nezleAhhhh çok üzüldüm yaaa lütfen sen üzülme artık geçecek doktor ilgilenmiş allahtan . Oğlum sabah kahvaltı yaptı öğlen biraz çorba ve yoğurt yedi . Akşam hiç birşey yemedi yaklaşık . Ağzına ne alsa tükürüyor. Damağına birşey değsin istemedi kefir içerdi onu da içmedi emzirdim öyle uyudu şuan sakin bakalım gece ne yapacak bilmiyorum
Haklisin Allah yardimcin olsun insaallah. Evet her seyin basi saglik ama.ben boyle de ruhsal sagligim gidiyor diye dusunuyorumSelamsss yiiiii geceler kıslar
Hasta yavrulara şifalar dilerimAh ne zordur...onlar hasta olmasın Allahım bana ver sen ben razıyım diye dua ettiğim çok geceler bilirim...
Eşi yoğun çalışanlar lütfen şikayet etmeyin..eşi yanında olmayan ve biri üç aylık üç çocukla tek başına gurbette doğuda bir ilçede yaşayan yalnız bir ana var aramızda(yazınca daha çok üzüldüm halime yaa )
Hala gülebiliyorum...çünkü şu hayat bana öğretti ki her şeyin başı sağlık..yeter ki sağlık olsun, gerisi elbet bir yoluna girerben çareyi hep şükretmek ve geleceğe dair güzel hayaller kurmaktan hiç vazgeçmemekte buluyorum..
Şaka bir yana elbette her ev her aile ayrı bir dünya ve herkesin türlü türlü sıkıntıları var...dilerim hepimizin gönlünce olsun her şey
Ben mutfağa alman pastası yapmaya gidiyorumpişene kadar da ortalığı toplarım..iiiiiiiii geceler tatlı rüyalar
Amin inşallah MutluHaklisin Allah yardimcin olsun insaallah. Evet her seyin basi saglik ama.ben boyle de ruhsal sagligim gidiyor diye dusunuyorumHepimiz.icin ayri zorluklari var . Aileme yakin olsaydim.diyorum belki daha kolay olurdu. Ya da esim bu kadar yogun calismasa daha fazla yardim.ederdi. Nasip diyorum. Insaallah kurdugin tum.hayaller gercek olur en kisa zamanda ❤❤Esin sag salim donsun hep bir arada olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?