• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bak bide kalktın çamaşıra.Boşver dinlen tek düşüncen dinlenmek olsun lütfen☹️En kötü eşin orduevşnden paket alıp gelsin öyle idare ederler sen mutfağa falan girme
Kız pozitifler alıp gelsin deme😱
Kapıya paket isteyebilirler ama beslenme çok önemli

Canım

Kahvaltı altın
Öğle gümüş
Akşam bronz

Öğün olmalı o nedenle kahvaltıda abartmamak kaydıyla ekmeğini ye bence

Ben kahvaltıda 1 ya da 2 dilim ekmeği yiyip

Diğer öğünlerde ekmek yemiyorum
Benzetmeler harika olmus tam sana yakisan sekilde😂 seviyorum seni ve boyle guclu kadinlari

Ben ne zaman okuyacağım yaa 😞
Tuce musadenle birseyler yazacagim. Sana bu konuda guc versin ve motive etsin diye. 2 cocugum var biri 7 biri 2 yasinda. Buyugun canli dersleti odevleri oyunlari, kucugu zaten tahmin edersin surekli vir istek ya da ihtiyaci var. Yardimci kinsem yok burda yalnizim. Yemek camasir utu bulasik vs ayri. Ve bir de canlu derslerim var😂 cok normal hissetmiyorum kendimi aetik iyice bozuldu psikolojim. Ama buna ragmen okumaktan asla vaz gecemem. Ve her gun 15 dk da olsa ayiririm. Bir donem ben de de olmustu zaman yok nasil okuyacagim diyordum. Ama baktimki istersem zaman olusturabiliyirum. Nacizane tavsiye benimki.Bence sen de rutine bindirirsen devami gelir.❤❤

Tuce musadenle birseyler yazacagim. Sana bu konuda guc versin ve motive etsin diye. 2 cocugum var biri 7 biri 2 yasinda. Buyugun canli dersleti odevleri oyunlari, kucugu zaten tahmin edersin surekli vir istek ya da ihtiyaci var. Yardimci kinsem yok burda yalnizim. Yemek camasir utu bulasik vs ayri. Ve bir de canlu derslerim var😂 cok normal hissetmiyorum kendimi aetik iyice bozuldu psikolojim. Ama buna ragmen okumaktan asla vaz gecemem. Ve her gun 15 dk da olsa ayiririm. Bir donem ben de de olmustu zaman yok nasil okuyacagim diyordum. Ama baktimki istersem zaman olusturabiliyirum. Nacizane tavsiye benimki.Bence sen de rutine bindirirsen devami gelir.❤❤
Ahhhh mutlu cok teşekkür ediyorum günde en az 10 sayfa hedeflerim suan yarın başlıyorum 😍😍😍😍🥰

Ahhhh mutlu cok teşekkür ediyorum günde en az 10 sayfa hedeflerim suan yarın başlıyorum 😍😍😍😍🥰
Bir rutin oluşturmaya çalışırken, başlangıçta sayısal hedef koymak pek iyi bir fikir değil. Yapamadığında hevesini yitirip bırakma olasılığın yüksek. Bu nedenle “Her gece yatmadan önce kitap okuyacağım” şeklinde bir hedef koyarsan sürdürebilirsin. Duruma göre bazen 10 sayfa okursun, bazen tek bir cümle okursun ama günü hedefini tamamlamış olarak bitirirsin.

Olsun cok hos olmus
Ara ara gel
Deniz nasil sen nasilsin
Okullar da kapandi mahvoldu cocuklar

sayfa 300 deyim..em unutmayayayım em de cevap için yazıyorum...
teşekkür ederim iyi diyelim iyi olalım inşalla...bazen kedi köpek ğibi çoğu zaman sevğili ğibiyiz denizle...pandemide yapışık ikizler ğibi olduk..

bu dönemde okulun ...öğretmenlerin.. disiplinin ...otoritenin ne kadar önemli olduğunu çok daa iyi anladım...öğretmenler ğününüz kutlu olsun.sevğili öğretmenlerim....nezdinizde tüm öğretmenlerin...

tuğçe:topiğin ayırlı olsun....pek bereketli.....maşalla bırakıyorum...

bırakamadım : (
uzun zamandır ikon kullanmadım.pek yazmıyorum...yerleri de değişmiş...şimdi nereden ekleniyor

erkese sevğiler.......

Selam canım💕
Seninle aynı kaderi yaşayan bir insan olarak 7 ve 2 yaşındaki çocuk+iş+ev döngüsünde kayboluyorum bazen:) Bu döngüden fırsat buldukça geleceğim:)
Beni mutlu edersin gelirsen 😍 ben belki gelmek istemezsin diye etiket yapmamıştım söyleyeyim de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back