• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 ser gun 4 saat dersim var. En cok o gunlerde zorlaniyorum. Yarim saat tv ya da tablet aciyorum.uzun sure ekrana bakmasini istemedgim icin yarim saat sonra yani 1 ders saati sonrasinda kapatiyorum. Diger ders saatinde yiyecek burseyler koyuyorum onune,yanimda bekliyor. Bazen agliyor mizirdiyor susturmaya calisiyorum emzigini veriyorum. Kucagima yatip bekliyor. Tek sakinlestigi an bu oluyor. Bazen ablasinin dersi bitmis oluyor birlikte oynuyorlar. Baxen de uyku saatine denk geliyir. Diger gunler zaten 1 ya da 2 aaat var gunduz cok sukur cok sorun olmuyor. Ama 4 saat oldugu gunler ciddi cok zorlaniyorum
2 yasinda hala emzik mi kullanigir dis yapisina zararli degil mi 🙄🙄

Amin inşallah Mutlu 🥰 öyle tabi ki sonuçta insanız işte benimkisi polyannacılık bakma sen 🤫🤤🤪
Eşin emniyet mensubu mu? Şu dönem onlar için de çok yoğun ve yıpratıcı bir süreç oldu maalesef..
İşte aileye yakın olma konusunda da her şeyde bir hayır vardır belki bilmediğimiz göremediğimiz 🤔🤷🏻‍♀️
İnşallah hepimiz yuvalarımızda sağlıklı huzurlu bir ömür geçiririz..güzel dileklerin için teşekkürler ❣️🙏🤲
Yok polyannacilik degil.sen iyisini yapiyorsun. ❤Pozitif olmak her zaman iyidir bence ama.ben her zaman basaramiyorum. Esim Türk Telekomda calisiyor. Pandeminin basindan beri is yuku artan sektorlerden biri

Ne kadar güzel bir güne uyandık yarabbim çok şükür sana 💐
Eşimi yolcu ettik bulaşık makinası boşattım bebeğe kahvaltı yaptırdım emzirdim uyuttum . Hemen kahvaltı yaptım mercimek çorbası koydum ocağa abi bebekte yer bizde yeriz 😄👏🏼 Hava çok soğumuş kombinin derecesini arttırdım. Masayı toplayamadan abi bebek uyandı. Şimdi üst değişimi filan . Bugün kitap okumaya başlıyorum 😇

Tavsiye edilen iki kreş oldu.Ozellikle biri daha kurumsal ve eğitim eğlence bakimindan hitap ediyor bana. Ama 36 aylık kabul ediliyormuş.33 ay civarı da olabilirmiş.Bir diğer kreş ise gezmedim içini ama disardan bakıldığında tam ismine yakışır bir güzellikte minik bir kolej edası var bol etkinlikli az mevcutlu bahçesi oyun parkı vb. Ama 30 ay kabulü varmis onlarinda. Kızımin sosyallesecegi anlarda çıktı bu hastalık.Aile büyükleri dahil anne baba disinda insan görmüyor.Uzuluyorum.Ve bakıcı konusu beni ürkütüyor.Sebebi sanırım okuduklarimiz gördüklerimiz bu yüzden çok korkuyorum.Bundansa arkadaşları olacağı bir kresi tercih ediyorum.Ogretmenim,mesleğimi özledim.Ama kızım 2 yaşında oldugunda bile mesleğime kreşlerin şartları yüzünden donemiyorum.Sehrimi yazayım.Kres isimlerini de yakinsak bildireyim sana.Sen muhtemelen saglarsin bu şartları 2,5 yaşı gecik olacağı için♥️ Aile büyüklerine baktırmakta şehir olarak uymuyoruz.Nasip diyorum artık ya.Bir dua ederseniz gönül ferahligi için çok makbule geçer ama 😔
Tabiki canım. Kreşe yazdıracağımız zamanda çıkan hastalıkları mı düşünelim, kreş şartlarını mı? Ne yazık ki her şey üst üste geldi. Ben de aralık ayında randevu alıp belirlediğim kreşlerle konuşmaya gitmek istiyorum. Benim de 2-3 adet kulağıma çalınan kreş var.

Bir de kreşten çıkınca kızım direk eve gelecek. Evde olsa her gün parka gitmek istiyor. Kreşte belirli çocuklarla muhatap olacak ama parkta kimin ne olduğu belli değil. Umarım gönlümüze göre kreşler bulabiliriz.

Benim kızım 2 yaşından sonra emzik almaya başladı. Uyurken onunla uyuyor. Sizce 2 den sonra az da olsa emzik kullanmamız diş yapısını etkiler mi?
Bence etkiler canim artik anlayabilecrk yastalar bikac gun belki zor olabilr ona da anlatarak biraktirabikirsin

Birakmasa benim kizim birakmazdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back