Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yasinda hala emzik mi kullanigir dis yapisina zararli degil mi2 ser gun 4 saat dersim var. En cok o gunlerde zorlaniyorum. Yarim saat tv ya da tablet aciyorum.uzun sure ekrana bakmasini istemedgim icin yarim saat sonra yani 1 ders saati sonrasinda kapatiyorum. Diger ders saatinde yiyecek burseyler koyuyorum onune,yanimda bekliyor. Bazen agliyor mizirdiyor susturmaya calisiyorum emzigini veriyorum. Kucagima yatip bekliyor. Tek sakinlestigi an bu oluyor. Bazen ablasinin dersi bitmis oluyor birlikte oynuyorlar. Baxen de uyku saatine denk geliyir. Diger gunler zaten 1 ya da 2 aaat var gunduz cok sukur cok sorun olmuyor. Ama 4 saat oldugu gunler ciddi cok zorlaniyorum
Yok polyannacilik degil.sen iyisini yapiyorsun. ❤Pozitif olmak her zaman iyidir bence ama.ben her zaman basaramiyorum. Esim Türk Telekomda calisiyor. Pandeminin basindan beri is yuku artan sektorlerden biriAmin inşallah Mutlu öyle tabi ki sonuçta insanız işte benimkisi polyannacılık bakma sen
Eşin emniyet mensubu mu? Şu dönem onlar için de çok yoğun ve yıpratıcı bir süreç oldu maalesef..
İşte aileye yakın olma konusunda da her şeyde bir hayır vardır belki bilmediğimiz göremediğimiz
İnşallah hepimiz yuvalarımızda sağlıklı huzurlu bir ömür geçiririz..güzel dileklerin için teşekkürler
Narinim nasılsın miden nasılGünaydın kızlar
Tabiki canım. Kreşe yazdıracağımız zamanda çıkan hastalıkları mı düşünelim, kreş şartlarını mı? Ne yazık ki her şey üst üste geldi. Ben de aralık ayında randevu alıp belirlediğim kreşlerle konuşmaya gitmek istiyorum. Benim de 2-3 adet kulağıma çalınan kreş var.Tavsiye edilen iki kreş oldu.Ozellikle biri daha kurumsal ve eğitim eğlence bakimindan hitap ediyor bana. Ama 36 aylık kabul ediliyormuş.33 ay civarı da olabilirmiş.Bir diğer kreş ise gezmedim içini ama disardan bakıldığında tam ismine yakışır bir güzellikte minik bir kolej edası var bol etkinlikli az mevcutlu bahçesi oyun parkı vb. Ama 30 ay kabulü varmis onlarinda. Kızımin sosyallesecegi anlarda çıktı bu hastalık.Aile büyükleri dahil anne baba disinda insan görmüyor.Uzuluyorum.Ve bakıcı konusu beni ürkütüyor.Sebebi sanırım okuduklarimiz gördüklerimiz bu yüzden çok korkuyorum.Bundansa arkadaşları olacağı bir kresi tercih ediyorum.Ogretmenim,mesleğimi özledim.Ama kızım 2 yaşında oldugunda bile mesleğime kreşlerin şartları yüzünden donemiyorum.Sehrimi yazayım.Kres isimlerini de yakinsak bildireyim sana.Sen muhtemelen saglarsin bu şartları 2,5 yaşı gecik olacağı için Aile büyüklerine baktırmakta şehir olarak uymuyoruz.Nasip diyorum artık ya.Bir dua ederseniz gönül ferahligi için çok makbule geçer ama
İyiyim canımNarinim nasılsın miden nasıl
Alaninda uzman bir dr a danisip kullandigim.icin bir zarari oldugunu dusunmuyorum ben.2 yasinda hala emzik mi kullanigir dis yapisina zararli degil mi
Her ne kadar emzik bebekleri sakinlestirmek icin kullanilsa da 2 yastan sonra onerilmiyor ben bebeginin dis yapisi icin soylemistimAlaninda uzman bir dr a danisip kullandigim.icin bir zarari oldugunu dusunmuyorum ben.
Az kaldı narinim biraz daha sabırİyiyim canım
2-3 gündür kusmuyorum mide bulantıları devam ediyor ama en azından çıkarmıyorum
Teşekkür ederim sorduğun için
Eger konusuyorsa ve emzik gece gündüz sürekli agzinda degilse2.5 yasa kadar kullanabilir dedi cocuk profesoru. Bu sebeple bir sakinca gormuyorum.Her ne kadar emzik bebekleri sakinlestirmek icin kullanilsa da 2 yastan sonra onerilmiyor ben bebeginin dis yapisi icin soylemistim
Benim kızım 2 yaşından sonra emzik almaya başladı. Uyurken onunla uyuyor. Sizce 2 den sonra az da olsa emzik kullanmamız diş yapısını etkiler mi?2 yasinda hala emzik mi kullanigir dis yapisina zararli degil mi
Bence etkiler canim artik anlayabilecrk yastalar bikac gun belki zor olabilr ona da anlatarak biraktirabikirsinBenim kızım 2 yaşından sonra emzik almaya başladı. Uyurken onunla uyuyor. Sizce 2 den sonra az da olsa emzik kullanmamız diş yapısını etkiler mi?