- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Bizim hala fena canm.ara sayfaları hiç okuyamadım abi bebek nasıl ne oldu diye.Ay çok fenaydı cankuş
Bugün akşam üzeri doktora getirdik ağız,burun,gozler acayip akıyor,burun fena tıkalı 24 saattir uyku uyuyamadi yavrum ememiyor,mama yiyemiyor nefes alamadığı için ve surekli hic inmeksizin kucagimda ağlıyor,alt degisimi için bile bırakamıyorum o derece babasina bile gitmiyor
Doktor neyseki mevsimsel alerjik nezle dedi ama baya tıkanmış dedi hemen rahatlamamiz lazım dedi,normalde acilde serum baglatsam cok daha cabuk rahatlar ama sokamam acile dedi.bir tane iğne var kırılıp içilen kortizonlu onu aldı geldi eşim dr kendisi uygun ml icirdi orada.burun spreyi peditus ve makinayla soğuk buhar uygulamaya devam ediyoruz.burnu biraz daha iyi gibi oldu spreyle de yarim saat önce ancak bırakabildim gece sabaha kadar bi kucağımda bi ayağımda öyle oturduğumuz yerden sabahladık.
Şimdide covit dışında imfulanze diye ağır grip var o çok yaygınlaştı bu ara yine hortladı dedi doktor .gecen sene bu zamanlar yine yaygındı ateşli bir grip çeşidi ağır atlatiliyor.
Offf yavrular bi iyileşse inan evden çıkmıyoruz kimseyi görmüyoruz markete bile eşim gidiyor biz çocuklarla 7/24 evdeyiz sadece pazar günü cok uzun zaman sonra hic kimsenin olmadigi ayak basilmayan bir ormana gittik buyuk oglan hava alsin diye 1 saatliğine hava almaya onda da bebek arbasinda uyudu ve yagmurlukla da örttük üstelik arabasını rüzgar falan almasin diye.
Çok uzun yazdım ama çok üzgünüm işte.