• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baby turco aldim artik 2 yasini gecti uni baby almıyorum baby turconun icerigi de temiz muhendisoglu öneriyordu ilk defa aldim hatta burdan bir arkadas soylemisti guzel
Mühedisinoğlunu bende takip ediyorum.
içeriğinin temiz olduğunu bende duydum:)
İyi günlerde kullanın.

Canli dersimi.bitirdim sukur. Bugun sadece 1 saat vardi. Kizimin dersi de bitsin okuluma gidip ders raporlarimi teslim.edecegim. Sonra da gelip kucugu uyutup kizimla ders calisip kitap okuruz biraz😍Daha yemek yapmadim ama olsun en azindan ne yapacagimi belirledim
Bugun dunden kalan corbamin yanina karnabahar koftesi yapacagim insaallah. Herkese mutlu gunler diliyorum

Yazmayi unuttum birde dün sabah 3 tane asi oldu öğleden sonra hastlandi hem asi hem diş hemde nezle 😰umutluyum sabah daha iyi olacak insallah kuzum🙏🙏az buyuseler enazindan dertlerini söylerler kuzular şimdi çaresiz çaresiz agliyorlar 😖
Geçmiş olsun kuzuya rabbim şifa versin

Abi bebeğin dün gece dişi patladı . Sabah mide bulantısı başladı sürünüyorum öyle uzun zamandır ilk kez çıkarttım. Oğluşa biraz çorba içirdim çok az yoğurt yedi eline gün kurusu verdim bende azıcık yeşillikle domates yiyeyim belki geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back