- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Hahahhahyyyy yettim yettim kizi uyutmak icin pesinden kosmaktan oldumKmsl Hnd neredesin dön gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhahyyyy yettim yettim kizi uyutmak icin pesinden kosmaktan oldumKmsl Hnd neredesin dön gel
Canli dersteyken kucuk cocugun ne yapiyorTuce musadenle birseyler yazacagim. Sana bu konuda guc versin ve motive etsin diye. 2 cocugum var biri 7 biri 2 yasinda. Buyugun canli dersleti odevleri oyunlari, kucugu zaten tahmin edersin surekli vir istek ya da ihtiyaci var. Yardimci kinsem yok burda yalnizim. Yemek camasir utu bulasik vs ayri. Ve bir de canlu derslerim var cok normal hissetmiyorum kendimi aetik iyice bozuldu psikolojim. Ama buna ragmen okumaktan asla vaz gecemem. Ve her gun 15 dk da olsa ayiririm. Bir donem ben de de olmustu zaman yok nasil okuyacagim diyordum. Ama baktimki istersem zaman olusturabiliyirum. Nacizane tavsiye benimki.Bence sen de rutine bindirirsen devami gelir.❤❤
Ben de seninle sohbet etmeyi ve yazdıklarını okumayı seviyorumelecda zaöan buldukça gel lütfen eksikliğini çok hissediyorumseninle sohbet etmek çok iyi geliyor bana
Evet biliyorum aslındaYok neden istemeyeyim yahu. Ekonomi konularını çok eskiden beri okumaya arada da yazmaya çalışırım.
Hosgeldinsayfa 300 deyim..em unutmayayayım em de cevap için yazıyorum...
teşekkür ederim iyi diyelim iyi olalım inşalla...bazen kedi köpek ğibi çoğu zaman sevğili ğibiyiz denizle...pandemide yapışık ikizler ğibi olduk..
bu dönemde okulun ...öğretmenlerin.. disiplinin ...otoritenin ne kadar önemli olduğunu çok daa iyi anladım...öğretmenler ğününüz kutlu olsun.sevğili öğretmenlerim....nezdinizde tüm öğretmenlerin...
tuğçe:topiğin ayırlı olsun....pek bereketli.....maşalla bırakıyorum...
bırakamadım : (
uzun zamandır ikon kullanmadım.pek yazmıyorum...yerleri de değişmiş...şimdi nereden ekleniyor
erkese sevğiler.......
aaa hiç boyle düşünmedim teşekkür ediyorumBir rutin oluşturmaya çalışırken, başlangıçta sayısal hedef koymak pek iyi bir fikir değil. Yapamadığında hevesini yitirip bırakma olasılığın yüksek. Bu nedenle “Her gece yatmadan önce kitap okuyacağım” şeklinde bir hedef koyarsan sürdürebilirsin. Duruma göre bazen 10 sayfa okursun, bazen tek bir cümle okursun ama günü hedefini tamamlamış olarak bitirirsin.
Supersin eminim fazlasinda olurAhhhh mutlu cok teşekkür ediyorum günde en az 10 sayfa hedeflerim suan yarın başlıyorum
Nasıl yetisiyorsunSupersin eminim fazlasinda olur
Atın havanızıİyi geceler kızlar
Bana masal anlatma filmini izliyorz.
Daha öncede izlemiştik.
Bu saatte çay tuzlu kurabiye ve tulum peyniri yiyorum
Insanın kilo sorunun olmaması böyle birşey işte afiyet olsun kilo olmasın canımİyi geceler kızlar
Bana masal anlatma filmini izliyorz.
Daha öncede izlemiştik.
Bu saatte çay tuzlu kurabiye ve tulum peyniri yiyorum
Rica ederim. Yıllardır hayatımda benim için önemli konularda çeşitli alışkanlıklar ve rutinler oturtmaya çalışıyorum. Rakamsal hedefler alışkanlık hayatına diş fırçalamak gibi oturduğu zaman işe yarıyor. Öncesinde beynini yeni alışkanlık için hazırlaman gerekiyor. Beyin de sadece düzenli tekrar ile adapte oluyor.aaa hiç boyle düşünmedim teşekkür ediyorum
Eşim evde ama bana hayrı yok çocuklara yediriyor işte başkada bişey yaptığı yok delirtti zaten beni bugün annem yakın olsa çıkıp giderdim o kadar canımı sıktıCanım etrafında seni ayağa kaldıracak yiyecekler hazırlayacak biri ya da birileri yok mu ?
Bence hep burada olRica ederim. Yıllardır hayatımda benim için önemli konularda çeşitli alışkanlıklar ve rutinler oturtmaya çalışıyorum. Rakamsal hedefler alışkanlık hayatına diş fırçalamak gibi oturduğu zaman işe yarıyor. Öncesinde beynini yeni alışkanlık için hazırlaman gerekiyor. Beyin de sadece düzenli tekrar ile adapte oluyor.
Bu nedenle kritik nokta, okuduğun sayfa sayısından ziyade, her gün aynı saatlerde o işi tekrarlamaktan geçiyor.
Bu zor zamanda daha çok destek olması gerekirdiEşim evde ama bana hayrı yok çocuklara yediriyor işte başkada bişey yaptığı yok delirtti zaten beni bugün annem yakın olsa çıkıp giderdim o kadar canımı sıktı
Eşim evde ama bana hayrı yok çocuklara yediriyor işte başkada bişey yaptığı yok delirtti zaten beni bugün annem yakın olsa çıkıp giderdim o kadar canımı sıktı
2 ser gun 4 saat dersim var. En cok o gunlerde zorlaniyorum. Yarim saat tv ya da tablet aciyorum.uzun sure ekrana bakmasini istemedgim icin yarim saat sonra yani 1 ders saati sonrasinda kapatiyorum. Diger ders saatinde yiyecek burseyler koyuyorum onune,yanimda bekliyor. Bazen agliyor mizirdiyor susturmaya calisiyorum emzigini veriyorum. Kucagima yatip bekliyor. Tek sakinlestigi an bu oluyor. Bazen ablasinin dersi bitmis oluyor birlikte oynuyorlar. Baxen de uyku saatine denk geliyir. Diger gunler zaten 1 ya da 2 aaat var gunduz cok sukur cok sorun olmuyor. Ama 4 saat oldugu gunler ciddi cok zorlaniyorumCanli dersteyken kucuk cocugun ne yapiyor