🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yasinda hala emzik mi kullanigir dis yapisina zararli degil mi

Yok polyannacilik degil.sen iyisini yapiyorsun. ❤Pozitif olmak her zaman iyidir bence ama.ben her zaman basaramiyorum. Esim Türk Telekomda calisiyor. Pandeminin basindan beri is yuku artan sektorlerden biri

Ne kadar güzel bir güne uyandık yarabbim çok şükür sana
Eşimi yolcu ettik bulaşık makinası boşattım bebeğe kahvaltı yaptırdım emzirdim uyuttum . Hemen kahvaltı yaptım mercimek çorbası koydum ocağa abi bebekte yer bizde yeriz Hava çok soğumuş kombinin derecesini arttırdım. Masayı toplayamadan abi bebek uyandı. Şimdi üst değişimi filan . Bugün kitap okumaya başlıyorum

Tabiki canım. Kreşe yazdıracağımız zamanda çıkan hastalıkları mı düşünelim, kreş şartlarını mı? Ne yazık ki her şey üst üste geldi. Ben de aralık ayında randevu alıp belirlediğim kreşlerle konuşmaya gitmek istiyorum. Benim de 2-3 adet kulağıma çalınan kreş var.

Bir de kreşten çıkınca kızım direk eve gelecek. Evde olsa her gün parka gitmek istiyor. Kreşte belirli çocuklarla muhatap olacak ama parkta kimin ne olduğu belli değil. Umarım gönlümüze göre kreşler bulabiliriz.

Benim kızım 2 yaşından sonra emzik almaya başladı. Uyurken onunla uyuyor. Sizce 2 den sonra az da olsa emzik kullanmamız diş yapısını etkiler mi?
Bence etkiler canim artik anlayabilecrk yastalar bikac gun belki zor olabilr ona da anlatarak biraktirabikirsin

Birakmasa benim kizim birakmazdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…