🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canli dersteyken kucuk cocugun ne yapiyor

Hosgeldin

aaa hiç boyle düşünmedim teşekkür ediyorum

aaa hiç boyle düşünmedim teşekkür ediyorum
Rica ederim. Yıllardır hayatımda benim için önemli konularda çeşitli alışkanlıklar ve rutinler oturtmaya çalışıyorum. Rakamsal hedefler alışkanlık hayatına diş fırçalamak gibi oturduğu zaman işe yarıyor. Öncesinde beynini yeni alışkanlık için hazırlaman gerekiyor. Beyin de sadece düzenli tekrar ile adapte oluyor.

Bu nedenle kritik nokta, okuduğun sayfa sayısından ziyade, her gün aynı saatlerde o işi tekrarlamaktan geçiyor.

Canım etrafında seni ayağa kaldıracak yiyecekler hazırlayacak biri ya da birileri yok mu ?
Eşim evde ama bana hayrı yok çocuklara yediriyor işte başkada bişey yaptığı yok delirtti zaten beni bugün annem yakın olsa çıkıp giderdim o kadar canımı sıktı

Bence hep burada ol

Canli dersteyken kucuk cocugun ne yapiyor
2 ser gun 4 saat dersim var. En cok o gunlerde zorlaniyorum. Yarim saat tv ya da tablet aciyorum.uzun sure ekrana bakmasini istemedgim icin yarim saat sonra yani 1 ders saati sonrasinda kapatiyorum. Diger ders saatinde yiyecek burseyler koyuyorum onune,yanimda bekliyor. Bazen agliyor mizirdiyor susturmaya calisiyorum emzigini veriyorum. Kucagima yatip bekliyor. Tek sakinlestigi an bu oluyor. Bazen ablasinin dersi bitmis oluyor birlikte oynuyorlar. Baxen de uyku saatine denk geliyir. Diger gunler zaten 1 ya da 2 aaat var gunduz cok sukur cok sorun olmuyor. Ama 4 saat oldugu gunler ciddi cok zorlaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…