- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Nazar ettin bakMerhabalar altıncı hatunlar mutlu günler haftalar dilerimve bol altınlı
Hani insan bazen şom ağızlılık yapar ya, cumartesi Zeynoya mesaj yazmıştım eşim her gün mesaide ama akşamları gelecek diye mutluyum diye...artık gelemeyecekakşamına görevlendirme emri geldi..apar topar gitti bu sabah hayır biraz zaman verin bi plan yapalım bi düzen kuralım..yok...üç bebeyle doğunun bir sınır ilçesinde kalakaldım öylece
Abim sürekli arıyor gelip sizi alayım diye..annem ısrar kıyametbilmiyorum belki daha sonra giderim memlekete anneme (önceden ilk iş koşarak giderdim ) ama şimdilik hiç düzenimizi bozmak istemiyorum daha yeni yerleşmiştik zaten çocukların okulu...benim işim...doğu görevini yavrularla biz yapacağız sanırım ay artık gülebiliyorum tabi 13buçuk asker eşi olarak neleeeerrrrr yaşadııııkkkk neleeeerrrr inşallah emekli olunca kitap yazacağım
Bende öyle yaptım soğusun üzerine muz dilimleyip cevız findık atarım oldu bitti 2 gün götürür ev halkınıBende dün pudingle yaptım şipşak güzel oldu
Onuda denerim ben pudıng bisküvi yaptım üzerine muz ceviz fındık öyle yerızBen de bisküvili pasta yapıyorumokyonus oğluş istedi...kremasını pişirdim soğuyor..soğuyunca krema ekleyeceğim sonra bebe bisküvilerini bol Nescafe li suya batırıp dizip üstüne krema üstüne kakao hop dolap yalancı tramisu oluyor bir nevi.. tavsiye ederim
Allah sifa versin insaallah cok guzel gecer ameliyti.Gecmis olsunGünaydın. Kayınvalideyi ameliyata aldılar. Bizim için dua eder misiniz? Eşim çok kafasına takıyor. 5-6 saat sürecekmiş. Hayırlısı ile kimse virüs vs kapmadan hallolsa inşallah.
Keşke benim olsaaaaa
Nankör işler yap yap bitmiyorAyyyyy bi gelemedim yaaaa
Büyük kızıma krep ,,, küçük kızıma yumurtalı ekmek yaptım yedik
arkasına terbiyeli şehriye çorbası yaptım içtik
bulaşık. Makinası yerleştirdim
Çamaşır yokandı daha seremedim
ortalık topladım
büyük kızıma ders çalıştırdım o moladayken küçüğümle boyama yaptık
Şimdi küçüğümü uyutuyorum bir dünya işim var daha
Rabbım yardımcın olsun okuyunca kendimı hatırladım bianMerhabalar altıncı hatunlar mutlu günler haftalar dilerimve bol altınlı
Hani insan bazen şom ağızlılık yapar ya, cumartesi Zeynoya mesaj yazmıştım eşim her gün mesaide ama akşamları gelecek diye mutluyum diye...artık gelemeyecekakşamına görevlendirme emri geldi..apar topar gitti bu sabah hayır biraz zaman verin bi plan yapalım bi düzen kuralım..yok...üç bebeyle doğunun bir sınır ilçesinde kalakaldım öylece
Abim sürekli arıyor gelip sizi alayım diye..annem ısrar kıyametbilmiyorum belki daha sonra giderim memlekete anneme (önceden ilk iş koşarak giderdim ) ama şimdilik hiç düzenimizi bozmak istemiyorum daha yeni yerleşmiştik zaten çocukların okulu...benim işim...doğu görevini yavrularla biz yapacağız sanırım ay artık gülebiliyorum tabi 13buçuk asker eşi olarak neleeeerrrrr yaşadııııkkkk neleeeerrrr inşallah emekli olunca kitap yazacağım
Aman ya benim 2 bebem var upraşım onlarNankör işler yap yap bitmiyor
Ertesi gün yine aynı
Keşke bir uşağımız olsaydı
Yok canım hiç kullanmadım dumanında boğuluyorum nefesim kesiliyorAman ya benim 2 bebem var upraşım onlar
senin de 3. Yetmez mişi
kız yoksam sen s..gara kullanıyon mu söyle bakim
Çok iyi canımYok canım hiç kullanmadım dumanında boğuluyorum nefesim kesiliyor
Eşim içiyordu o da bıraktı
dogmaz olaydı gozu cıkasıca kendısı fıldır fıldır gezıyor. bızlerı tıktı eve.
Eferim banaÇok iyi canım
boylelerı geldıde bızmı ıstemedık cok istemiyorum ordan 20 tane benim olsum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?