• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar altıncı hatunlar mutlu günler haftalar dilerim 🥰 ve bol altınlı 😬
Hani insan bazen şom ağızlılık yapar ya, cumartesi Zeynoya mesaj yazmıştım eşim her gün mesaide ama akşamları gelecek diye mutluyum diye...artık gelemeyecek 🥺🥺🥺😢 akşamına görevlendirme emri geldi..apar topar gitti bu sabah 😔 hayır biraz zaman verin bi plan yapalım bi düzen kuralım..yok...üç bebeyle doğunun bir sınır ilçesinde kalakaldım öylece 😞
Abim sürekli arıyor gelip sizi alayım diye..annem ısrar kıyamet 😃 bilmiyorum belki daha sonra giderim memlekete anneme (önceden ilk iş koşarak giderdim🙃) ama şimdilik hiç düzenimizi bozmak istemiyorum daha yeni yerleşmiştik zaten 🤕 çocukların okulu...benim işim...doğu görevini yavrularla biz yapacağız sanırım 😂 ay artık gülebiliyorum tabi 13buçuk asker eşi olarak neleeeerrrrr yaşadııııkkkk neleeeerrrr 🥺 inşallah emekli olunca kitap yazacağım 🤪
Nazar ettin bak 😕😕
Bişey olmaz canım 3 yavrun var yanında 💓💓
Uzun bir süre mi böyle devam edecek

Ben de bisküvili pasta yapıyorum okyonus okyonus oğluş istedi...kremasını pişirdim soğuyor..soğuyunca krema ekleyeceğim sonra bebe bisküvilerini bol Nescafe li suya batırıp dizip üstüne krema üstüne kakao hop dolap 😄 yalancı tramisu oluyor bir nevi.. tavsiye ederim 😘
Onuda denerim ben pudıng bisküvi yaptım üzerine muz ceviz fındık öyle yerız😂

Günaydın. Kayınvalideyi ameliyata aldılar. Bizim için dua eder misiniz? Eşim çok kafasına takıyor. 5-6 saat sürecekmiş. Hayırlısı ile kimse virüs vs kapmadan hallolsa inşallah.
Allah sifa versin insaallah cok guzel gecer ameliyti.Gecmis olsun

20201116_133921.jpg o bize maske hediye etti inşallah bizde ona aşı hediye ederiz 😠😠😠😠

Ayyyyy bi gelemedim yaaaa🤪🤪🤪
Büyük kızıma krep ,,, küçük kızıma yumurtalı ekmek yaptım yedik

arkasına terbiyeli şehriye çorbası yaptım içtik😋😋

bulaşık. Makinası yerleştirdim
Çamaşır yokandı daha seremedim😥😥

ortalık topladım

büyük kızıma ders çalıştırdım o moladayken küçüğümle boyama yaptık:KK49::KK49:

Şimdi küçüğümü uyutuyorum bir dünya işim var daha😭😭😭😭

Ayyyyy bi gelemedim yaaaa🤪🤪🤪
Büyük kızıma krep ,,, küçük kızıma yumurtalı ekmek yaptım yedik

arkasına terbiyeli şehriye çorbası yaptım içtik😋😋

bulaşık. Makinası yerleştirdim
Çamaşır yokandı daha seremedim😥😥

ortalık topladım

büyük kızıma ders çalıştırdım o moladayken küçüğümle boyama yaptık:KK49::KK49:

Şimdi küçüğümü uyutuyorum bir dünya işim var daha😭😭😭😭
Nankör işler yap yap bitmiyor
Ertesi gün yine aynı
Keşke bir uşağımız olsaydı :KK14:

Merhabalar altıncı hatunlar mutlu günler haftalar dilerim 🥰 ve bol altınlı 😬
Hani insan bazen şom ağızlılık yapar ya, cumartesi Zeynoya mesaj yazmıştım eşim her gün mesaide ama akşamları gelecek diye mutluyum diye...artık gelemeyecek 🥺🥺🥺😢 akşamına görevlendirme emri geldi..apar topar gitti bu sabah 😔 hayır biraz zaman verin bi plan yapalım bi düzen kuralım..yok...üç bebeyle doğunun bir sınır ilçesinde kalakaldım öylece 😞
Abim sürekli arıyor gelip sizi alayım diye..annem ısrar kıyamet 😃 bilmiyorum belki daha sonra giderim memlekete anneme (önceden ilk iş koşarak giderdim🙃) ama şimdilik hiç düzenimizi bozmak istemiyorum daha yeni yerleşmiştik zaten 🤕 çocukların okulu...benim işim...doğu görevini yavrularla biz yapacağız sanırım 😂 ay artık gülebiliyorum tabi 13buçuk asker eşi olarak neleeeerrrrr yaşadııııkkkk neleeeerrrr 🥺 inşallah emekli olunca kitap yazacağım 🤪
Rabbım yardımcın olsun okuyunca kendimı hatırladım bian 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back