• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evi süpürdüm sildim, bir baktım robot yoldaymış keşke ona süpürtseydim 😃
Şimdi kahvaltı edip temizliğe devam edeceğim.
Akşama kabak dolması var.
Çorba ve salata yapacağım.
Bir de temizlik erken biterse yumuşak sandviç ekmekleri yapacağım.

Tüm ödemeleri bitirdim, alışveriş de yaptım, 1000 küsur lira kaldı elimde.
Acaba alsam mı 1 gram altın yoksa karta girmemek için parayı bekletsem mi?
Eksi hesabımı da kapattım çok harcadığım için.
Siz ne dersiniz?
Bence eksi hesaba hiç girme 😍

Bir tabak taze fasulyem var yoğurtla onu yerim öğlen.aksam için yemekleri dün yaptım brokoli haşlayacağım sadece.Salata malzemesi almam lazım bide kuruyemiş alışverişi yapacağım aylık alıyoruz kuruyemiş .Yarın içinde pırasa yaparım diyorum aksamdan😂
Atom karıncamız 🧿🧿🧿

Merhabalar altıncı hatunlar mutlu günler haftalar dilerim 🥰 ve bol altınlı 😬
Hani insan bazen şom ağızlılık yapar ya, cumartesi Zeynoya mesaj yazmıştım eşim her gün mesaide ama akşamları gelecek diye mutluyum diye...artık gelemeyecek 🥺🥺🥺😢 akşamına görevlendirme emri geldi..apar topar gitti bu sabah 😔 hayır biraz zaman verin bi plan yapalım bi düzen kuralım..yok...üç bebeyle doğunun bir sınır ilçesinde kalakaldım öylece 😞
Abim sürekli arıyor gelip sizi alayım diye..annem ısrar kıyamet 😃 bilmiyorum belki daha sonra giderim memlekete anneme (önceden ilk iş koşarak giderdim🙃) ama şimdilik hiç düzenimizi bozmak istemiyorum daha yeni yerleşmiştik zaten 🤕 çocukların okulu...benim işim...doğu görevini yavrularla biz yapacağız sanırım 😂 ay artık gülebiliyorum tabi 13buçuk asker eşi olarak neleeeerrrrr yaşadııııkkkk neleeeerrrr 🥺 inşallah emekli olunca kitap yazacağım 🤪

Merhabalar altıncı hatunlar mutlu günler haftalar dilerim 🥰 ve bol altınlı 😬
Hani insan bazen şom ağızlılık yapar ya, cumartesi Zeynoya mesaj yazmıştım eşim her gün mesaide ama akşamları gelecek diye mutluyum diye...artık gelemeyecek 🥺🥺🥺😢 akşamına görevlendirme emri geldi..apar topar gitti bu sabah 😔 hayır biraz zaman verin bi plan yapalım bi düzen kuralım..yok...üç bebeyle doğunun bir sınır ilçesinde kalakaldım öylece 😞
Abim sürekli arıyor gelip sizi alayım diye..annem ısrar kıyamet 😃 bilmiyorum belki daha sonra giderim memlekete anneme (önceden ilk iş koşarak giderdim🙃) ama şimdilik hiç düzenimizi bozmak istemiyorum daha yeni yerleşmiştik zaten 🤕 çocukların okulu...benim işim...doğu görevini yavrularla biz yapacağız sanırım 😂 ay artık gülebiliyorum tabi 13buçuk asker eşi olarak neleeeerrrrr yaşadııııkkkk neleeeerrrr 🥺 inşallah emekli olunca kitap yazacağım 🤪
Görev süresi uzun mu
Çocuklarla düzen bozmak gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back