• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şartları zorlayın mutlaka katılsın. Bilsem eğitimi cok cok iyi ve gittiğiniz heryerde katılabilecek lise bitene kadar . Batı da ki bilim
Sanatlar daha iyi . Orayı kolay kolay her öğrenci kazanamaz birilerinden mutlaka yardım isteyin götürün . Siirt’te olsanız ben size seve seve yardim ederdim
Çok sağ olun öncelikle 🥰🙏 son şansı oluyor değil mi ? artık yazılı sınavına giremeyecek ?
ya bunları duymak iyi oldu o zaman şartları zorlayayım...olmadı hepsini arabaya doldurup ben götüreyim 😣 buradan önceki öğretmenimiz bilsemi gereksiz buluyordu 🤷🏻‍♀️ zaman kaybı vs diyordu.. sırf öylesine sınav görsün diye sokmuştum ben ☺️

Çok sağ olun öncelikle 🥰🙏 son şansı oluyor değil mi ? artık yazılı sınavına giremeyecek ?
ya bunları duymak iyi oldu o zaman şartları zorlayayım...olmadı hepsini arabaya doldurup ben götüreyim 😣 buradan önceki öğretmenimiz bilsemi gereksiz buluyordu 🤷🏻‍♀️ zaman kaybı vs diyordu.. sırf öylesine sınav görsün diye sokmuştum
Dördüncü sınıflta bilsem sınavı yok son şansı .
Benim yeğenimde kazandı Ocak da mülakat. Ben özellikle ısrar ettim girdiğin diye .

Merhabalar nihayet bankadan parayı çekip kuyumcunun yolunu bulabildim 🤣

475 tl den 13 gr aldım
Bendeki 7 gramı verdim bütünletmiş oldum

Şuraya da sarı minnoşumun fotosunu bırakıyorum

Madem birikim topiği 🤭🤭🤭🤭
20201116_162230.jpg

475 tl den 13 gr aldım

Madem birikim topiği 🤭🤭🤭🤭
Eki Görüntüle 2721989
Bereketli olsun hiç külçe altınım olmadı bende biriktirip almak istiyorum 😀

475 tl den 13 gr aldım

Madem birikim topiği 🤭🤭🤭🤭Eki Görüntüle 2721990
Maşallah ablacım bereketli olsun şimdi 6 gram daha mı yazayım sana 😍

Allah razı olsun canım benim de bu yılın başına kadar yoktu
11 ayda biriken külçe minnoşlarım😍
Daha güzelleri sizlerin olsun inşaallah 🥰😘
Eki Görüntüle 2721991
Oh oh masallah😍Çil çil altın.Valla gözüm gönlüm açıldı abla❤️Allah bereket versin artsın azalmasın inş🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back