- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağ olun öncelikle son şansı oluyor değil mi ? artık yazılı sınavına giremeyecek ?Şartları zorlayın mutlaka katılsın. Bilsem eğitimi cok cok iyi ve gittiğiniz heryerde katılabilecek lise bitene kadar . Batı da ki bilim
Sanatlar daha iyi . Orayı kolay kolay her öğrenci kazanamaz birilerinden mutlaka yardım isteyin götürün . Siirt’te olsanız ben size seve seve yardim ederdim
Dördüncü sınıflta bilsem sınavı yok son şansı .Çok sağ olun öncelikle son şansı oluyor değil mi ? artık yazılı sınavına giremeyecek ?
ya bunları duymak iyi oldu o zaman şartları zorlayayım...olmadı hepsini arabaya doldurup ben götüreyim buradan önceki öğretmenimiz bilsemi gereksiz buluyordu zaman kaybı vs diyordu.. sırf öylesine sınav görsün diye sokmuştum
benım 59.00 tl gelmiş154 tl elektrik gelmiş
zeynolın nıye sasırdın gızbenım 59.00 tl gelmiş
En son ne zaman 60 tl geliyordu hatırlamıyorum 10 sene öncedir kesin çok çok az gelmiş yaşadığınız yerden kaynaklı mı anlamadımzeynolın nıye sasırdın gız
Erzıncan merkezdeyım ve bana gore en pahalı sehır. evde 2 kısıyız bız sadece. normalde daha az gelirdiEn son ne zaman 60 tl geliyordu hatırlamıyorum 10 sene öncedir kesin çok çok az gelmiş yaşadığınız yerden kaynaklı mı anlamadım
SüperrrreeerSağolun kızlar
Tuçe kasım ayı hedefim tamam canım
Bereketli olsun hiç külçe altınım olmadı bende biriktirip almak istiyorumMerhabalar nihayet bankadan parayı çekip kuyumcunun yolunu bulabildim
475 tl den 13 gr aldım
Bendeki 7 gramı verdim bütünletmiş oldum
Şuraya da sarı minnoşumun fotosunu bırakıyorum
Madem birikim topiği
Eki Görüntüle 2721989
Bereketli olsun hiç külçe altınım olmadı bende biriktirip almak istiyorum
Maşallah ablacım bereketli olsun şimdi 6 gram daha mı yazayım sanaMerhabalar nihayet bankadan parayı çekip kuyumcunun yolunu bulabildim
475 tl den 13 gr aldım
Bendeki 7 gramı verdim bütünletmiş oldum
Şuraya da sarı minnoşumun fotosunu bırakıyorum
Madem birikim topiği Eki Görüntüle 2721990
Tatlım 6+ 13 bu ay toplam 19 grMaşallah ablacım bereketli olsun şimdi 6 gram daha mı yazayım sana
Oh oh masallahÇil çil altın.Valla gözüm gönlüm açıldı ablaAllah bereket versin artsın azalmasın inşAllah razı olsun canım benim de bu yılın başına kadar yoktu
11 ayda biriken külçe minnoşlarım
Daha güzelleri sizlerin olsun inşaallah
Eki Görüntüle 2721991
Hemen ekliyorumTatlım 6+ 13 bu ay toplam 19 gr
Bu ay gün parası ve maaştan yaptığım birikim nedeniyle bu kadar önümüzdeki ay böyle olmaz