🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve giderken manavdan pırasa,havuç,elma,turp,marul,ıspanak aldım 28tl tuttu.Bisküvi pastamı yaptım brokoliyi haşladım.Yemeklerim hazır zaten.Aksamda pırasa yaparım atarım dolaba yarın için hazır olsun.Corba kalır belki brokoli tatlıdan da kesin kalır yarınıda kurtarırım

Destek mesajlarınıza çok teşekkürler
Anneciğim yine ısrar etti dedim ben dört kişiyim sen tek kişisin sen gel...zaten 65yaş üstü evden çıkmıyor..orada oturacağına burada otururuz onu da istemiyor

Ablam memlekete göre daha yakın bir şehirde, o istersen hemen geliriz diyor ki gelir de...yeğenlerim de ünv öğrencisi malum evden devam ediyor derslerine...benim çocukların bakımında en büyük destekçim onlar aslında

Kayınvalidem aradı ihtiyacın varsa ben geleyim dedi....savolasın cınım didim

Bakalım böyle gidebildiğimiz yere kadar..Allah büyük..bir yoluna koyar inşallah...tıkandığımız yerde de bir şekilde gideriz Allah ailelerimizin yokluğunu göstermesin kimsesiz bırakmasın

Dört öğrencimin babalasi Irak da . Allah yardımcınız olsun . Cok zor ama çocukların okulu düzen bozmak da zor
tez zamanda gelsin esiniz

Ne güzel en büyük hazineniz ailelerimiz
Allah başımızdan eksik etmesin

Dört öğrencimin babalasi Irak da . Allah yardımcınız olsun . Cok zor ama çocukların okulu düzen bozmak da zor
tez zamanda gelsin esiniz
Çok sağ ol evet düzen kural bozulunca toparlamak çok zor
Ya sınıf öğretmeni idin değil mi..oğlum dördüncü sınıfta...üçteyken girdiği bilsemi kazandı... haftaya mülakat var..babası götürecekti ama şimdi çok zor ne düşünüyorsunuz bilsem hakkında..

Şartları zorlayın mutlaka katılsın. Bilsem eğitimi cok cok iyi ve gittiğiniz heryerde katılabilecek lise bitene kadar . Batı da ki bilim
Sanatlar daha iyi . Orayı kolay kolay her öğrenci kazanamaz birilerinden mutlaka yardım isteyin götürün . Siirt’te olsanız ben size seve seve yardim ederdim

tuce_tuce 14.00 da gelirim dedin
Saat 13.55 5 dakikan var
Gelmezsen çekip gidicem
tabiki buradayım şekerim

Hayatımızın özeti
Yaaaaa
Tuce sözünde durur
canımsın geldim biraz uzandım şimdi
Okuyunca üzüldüm eşim 1.5 sene yurt dışında görev yaptı çok zordu birde çocuğum yoktu senin için daha zor allah yardımcın olsun . Hep burada ol tamam mı sohbet edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…