Bereketli olsun artsın çoğalsın inş sarı kızlarınGözümü kararttım aldım 1 gram :)
Benim maaşım çok yüksek değil, ödemeler de biraz çok bu aralar. Böyle böyle az az çoğaltmayı hedefliyorum inşallah.
Bence eksi hesaba hiç girmeEvi süpürdüm sildim, bir baktım robot yoldaymış keşke ona süpürtseydim
Şimdi kahvaltı edip temizliğe devam edeceğim.
Akşama kabak dolması var.
Çorba ve salata yapacağım.
Bir de temizlik erken biterse yumuşak sandviç ekmekleri yapacağım.
Tüm ödemeleri bitirdim, alışveriş de yaptım, 1000 küsur lira kaldı elimde.
Acaba alsam mı 1 gram altın yoksa karta girmemek için parayı bekletsem mi?
Eksi hesabımı da kapattım çok harcadığım için.
Siz ne dersiniz?
Atom karıncamızBir tabak taze fasulyem var yoğurtla onu yerim öğlen.aksam için yemekleri dün yaptım brokoli haşlayacağım sadece.Salata malzemesi almam lazım bide kuruyemiş alışverişi yapacağım aylık alıyoruz kuruyemiş .Yarın içinde pırasa yaparım diyorum aksamdan
KuyumcudanSizler bankadan mi alıyorsunuz yoksa kuyumcudan mi
Ben bankadan alıyorum saklama problemimden dolayı
Onunda pişirmeden mozaiğini yap daha pratik olurAçılmış sütüm var öğle arası bisküvi pastası yaparım belki 2 akşam yenir
Görev süresi uzun muMerhabalar altıncı hatunlar mutlu günler haftalar dilerimve bol altınlı
Hani insan bazen şom ağızlılık yapar ya, cumartesi Zeynoya mesaj yazmıştım eşim her gün mesaide ama akşamları gelecek diye mutluyum diye...artık gelemeyecekakşamına görevlendirme emri geldi..apar topar gitti bu sabah hayır biraz zaman verin bi plan yapalım bi düzen kuralım..yok...üç bebeyle doğunun bir sınır ilçesinde kalakaldım öylece
Abim sürekli arıyor gelip sizi alayım diye..annem ısrar kıyametbilmiyorum belki daha sonra giderim memlekete anneme (önceden ilk iş koşarak giderdim ) ama şimdilik hiç düzenimizi bozmak istemiyorum daha yeni yerleşmiştik zaten çocukların okulu...benim işim...doğu görevini yavrularla biz yapacağız sanırım ay artık gülebiliyorum tabi 13buçuk asker eşi olarak neleeeerrrrr yaşadııııkkkk neleeeerrrr inşallah emekli olunca kitap yazacağım
En az altı aylıkGörev süresi uzun mu
Çocuklarla düzen bozmak gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim ayrıca Narin sağ olGörev süresi uzun mu
Çocuklarla düzen bozmak gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun
Offf çok uzunmuş yaaEn az altı aylık
Geçmiş olsun esila inş iyi gelirKizlar yazmaya utaniyorum ama bugun cok agrim var tek elle zorla msj atiyorum sol tarafim iptal napicam ben ya
Aksam kayinvalidem tuz isit dedi gercekten agrisini aldi
Yine onu yapiyoruz
Geçmiş olsunKizlar yazmaya utaniyorum ama bugun cok agrim var tek elle zorla msj atiyorum sol tarafim iptal napicam ben ya
Aksam kayinvalidem tuz isit dedi gercekten agrisini aldi
Yine onu yapiyoruz
Bende dün pudingle yaptım şipşak güzel olduAçılmış sütüm var öğle arası bisküvi pastası yaparım belki 2 akşam yenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?