- 28 Mart 2020
- 6.225
- 24.473
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuyumcudan alınca daha güzel oluyor ama bende artık bankadan alıyorum saklaması sorun oluyor.Arada çeyrek alırım kuyumcudan ama bankaya devam edecegım uzun bir süreSizler bankadan mi alıyorsunuz yoksa kuyumcudan mi
Ben bankadan alıyorum saklama problemimden dolayı
Ben dokunmayı seviyorum kuyumcu tercihSizler bankadan mi alıyorsunuz yoksa kuyumcudan mi
Ben bankadan alıyorum saklama problemimden dolayı
Bende bankayı daha güvenilir buluyorum ama ekonomimizin hali hic iyi değil. Korkum inşallah banka hesaplarımıza dokunmazlarKuyumcudan alınca daha güzel oluyor ama bende artık bankadan alıyorum saklaması sorun oluyor.Arada çeyrek alırım kuyumcudan ama bankaya devam edecegım uzun bir süre
Ah ah hatırlamammı para kıymetliydi maaşımla 20gr alınıyordu şimdi yarı yarıyaAltının hızına yetişilmiyor.Gıdaya bile çok harcanıyor artıkBu arada geçmişte biz ne altınlar alırdık her ay ya hatırlıyor musun okyonus 8 çeyrek filan alırdım sen 2.5 luk
Üstüne çok fark koyuyorlar ama degilmiBen dokunmayı seviyorum kuyumcu tercih
Yap yap benim yerime de yap
Nasıl uykum var anlatamam
Aksama ne pisirsem bilmiyorum niyetliyim bugün.
Kafayı yemem inşallah hergun ne pisirsem diye diye
SağolasınAa allah kabul etsin
Bende ilaclardan pamuk gibiyim 25 saat uyuyabilirim
Aksam madam curienin hikayesini actik 3. Dk uyumusum filmide mundar ettik
Yemek derdi her evin derdi sus
Sağolasın
Bizim evde daha büyük dert
Kimse kışlık sebze yemez
Ispanağı börek yaparım sadece
Pırasayı kendim yerim en sevdiğim yiyecek olur kendisi. Öyle diyince bana deli muamelesi yapiyolar
Kara kara düşünüyorum
bi kabak kaldı bahçeden onu yaparım kıymalı bide pesto soslu makarna birde tarhana çorbası isteyen istediğini yesin sec beğen al
Eğlenceli bir dünya aslındaBen deli gibi maaş hesaplıyorum bu ay daha kalırmı acaba önümüzdeki ay ne kalır İnsan altına bağlıyor kendini
Bereketli olsunBende 6 gr altin aldım tuce_tuce ekleyebilirsin benide
Evet fark oluyor netten alım satım daha karlı.Ceyrekte 15tl oynuyor netten bozarken 5tl ancak oynar o gram altını bozmak için.Eger bankada çok yüklü bir tutar varsa fiziki alınabilir ama bence 100bine kadar bankadan alınabilir.Arada çeyrek yarım eve alıp el atında acil durum için kullanilmak için tutulmalı.Üstüne çok fark koyuyorlar ama degilmi
Doğru diyorsunEvet fark oluyor netten alım satım daha karlı.Ceyrekte 15tl oynuyor netten bozarken 5tl ancak oynar o gram altını bozmak için.Eger bankada çok yüklü bir tutar varsa fiziki alınabilir ama bence 100bine kadar bankadan alınabilir.Arada çeyrek yarım eve alıp el atında acil durum için kullanilmak için tutulmalı.
TesekkurlerBereketli olsun
Makarna yaparım biri kremalı ister biri yumurtalıDaha ne yeterde artar bile
Bizde yemek secen yok esim bir patlican yemez onada sukur namazi kilsam yeri var ya en sevdigi yemek musakka olsaydi
Amin canımKızlar altınlar hayırlı olsun
boza cok geçmiş olsun
E Esila09 sen nasıl oldun ?
Zeynolin44 ceyrekler bollaşsın canım
Sabahtan kalkıp pırasayı yaptım. Dünden makarna var salata kabak tatlısı günün menüsü.
Haftalık menü yaptım