• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımızın özeti😓

Eklentiler

• E2881CC5-5C03-43A6-8EAA-81F20B29D71D.jpeg
    E2881CC5-5C03-43A6-8EAA-81F20B29D71D.jpeg
    263 KB · Görüntüleme: 95
Eve giderken manavdan pırasa,havuç,elma,turp,marul,ıspanak aldım 28tl tuttu.Bisküvi pastamı yaptım brokoliyi haşladım.Yemeklerim hazır zaten.Aksamda pırasa yaparım atarım dolaba yarın için hazır olsun.Corba kalır belki brokoli tatlıdan da kesin kalır yarınıda kurtarırım😂

Destek mesajlarınıza çok teşekkürler ♥️
Anneciğim yine ısrar etti dedim ben dört kişiyim sen tek kişisin sen gel...zaten 65yaş üstü evden çıkmıyor..orada oturacağına burada otururuz😄 onu da istemiyor 🤷🏻‍♀️

Ablam memlekete göre daha yakın bir şehirde, o istersen hemen geliriz diyor ki gelir de...yeğenlerim de ünv öğrencisi malum evden devam ediyor derslerine...benim çocukların bakımında en büyük destekçim onlar aslında ♥️

Kayınvalidem aradı ihtiyacın varsa ben geleyim dedi....savolasın cınım didim 🤪🙈😂

Bakalım böyle gidebildiğimiz yere kadar..Allah büyük..bir yoluna koyar inşallah...tıkandığımız yerde de bir şekilde gideriz Allah ailelerimizin yokluğunu göstermesin kimsesiz bırakmasın 🤲💕

Anneciğim yine ısrar etti dedim ben dört kişiyim sen tek kişisin sen gel...zaten 65yaş üstü evden çıkmıyor..orada oturacağına burada otururuz😄 onu da istemiyor 🤷🏻‍♀️

Ablam memlekete göre daha yakın bir şehirde, o istersen hemen geliriz diyor ki gelir de...yeğenlerim de ünv öğrencisi malum evden devam ediyor derslerine...benim çocukların bakımında en büyük destekçim onlar aslında ♥️

Kayınvalidem aradı ihtiyacın varsa ben geleyim dedi....savolasın cınım didim 🤪🙈😂

Bakalım böyle gidebildiğimiz yere kadar..Allah büyük..bir yoluna koyar inşallah...tıkandığımız yerde de bir şekilde gideriz Allah ailelerimizin yokluğunu göstermesin kimsesiz bırakmasın 🤲💕
Dört öğrencimin babalasi Irak da . Allah yardımcınız olsun . Cok zor ama çocukların okulu düzen bozmak da zor 🤷‍♂️🤷‍♂️
tez zamanda gelsin esiniz🙏

Ne güzel en büyük hazineniz ailelerimiz
Allah başımızdan eksik etmesin

Dört öğrencimin babalasi Irak da . Allah yardımcınız olsun . Cok zor ama çocukların okulu düzen bozmak da zor 🤷‍♂️🤷‍♂️
tez zamanda gelsin esiniz🙏
Çok sağ ol 🥰 evet düzen kural bozulunca toparlamak çok zor
Ya sınıf öğretmeni idin değil mi..oğlum dördüncü sınıfta...üçteyken girdiği bilsemi kazandı... haftaya mülakat var..babası götürecekti ama şimdi çok zor 😣 ne düşünüyorsunuz bilsem hakkında..

Çok sağ ol 🥰 evet düzen kural bozulunca toparlamak çok zor
Ya sınıf öğretmeni idin değil mi..oğlum dördüncü sınıfta...üçteyken girdiği bilsemi kazandı... haftaya mülakat var..babası götürecekti ama şimdi çok zor 😣 ne düşünüyorsunuz bilsem hakkında..
Şartları zorlayın mutlaka katılsın. Bilsem eğitimi cok cok iyi ve gittiğiniz heryerde katılabilecek lise bitene kadar . Batı da ki bilim
Sanatlar daha iyi . Orayı kolay kolay her öğrenci kazanamaz birilerinden mutlaka yardım isteyin götürün . Siirt’te olsanız ben size seve seve yardim ederdim

tuce_tuce tuce_tuce 14.00 da gelirim dedin
Saat 13.55 5 dakikan var :KK14:
Gelmezsen çekip gidicem :KK14:
🤣 tabiki buradayım şekerim

Hayatımızın özeti😓
Yaaaaa 😟
Tuce sözünde durur 😍
😍 canımsın geldim biraz uzandım şimdi

Okuyunca üzüldüm 🙁😖 eşim 1.5 sene yurt dışında görev yaptı çok zordu birde çocuğum yoktu senin için daha zor allah yardımcın olsun . Hep burada ol tamam mı sohbet edelim 😍💋

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back