Cok iyi bilirim malesef, kolay kolay gecmiyor soyleyeyim. Kendi kendine hakim olacaksin ve aklina getirmeyecej seylerle ilgilen siyaset ,ailen, derslerin,isin vs. Baska seylere yogunlaş
Cok iyi bilirim malesef, kolay kolay gecmiyor soyleyeyim. Kendi kendine hakim olacaksin ve aklina getirmeyecej seylerle ilgilen siyaset ,ailen, derslerin,isin vs. Baska seylere yogunlaş
sosyal medya belası işte . eskiden böyle birşey yoktu ne güzel haberimiz olmuyordu .şimdi maşallah herkesde facebook,twitter bide instegram çıktı .
bende bu ara boşum sürekli eskilerin facebookuna bakıyorum . kimi like lamış sürekli like ladığı kadın kim fotolarına bakıyorum sürekli iyice sapıttım .kimseye zararım yok ama kendime zarar .sürekli tamam bu sefer son diyorum bir hafta geçmeden yine bakıyorum .nasıl vazgeçicem ben de yaa ...
Telefonunuzdan ınternetı kaldırın yada sosyal hesapların uygulamalarını .. Bir süre elinizin altında olmadıkça zaten uzun zaman bakmak ıstemeyeceksın dıye düşünüyorum.
Ay insanın elinde olmuyor.Bende bakmamak için neler yapardım.Bütün hesaplarımı kapatmıştım ama bu sefer de en yakın arkadaşımın hesabından bakıyordum ister istemez.Valla insanın elinde değil bakmamak.En yakın zamanda başka birinden hoşlanırsan ancak geçer.
bundan iki sene önce falan çok yapardım hatta onun paylaşımlarını görüp cevap niteliğinde durum güncellemeleri yapardım facem de 2012 lere indiğim de utanıyorum resmen geçmişim den ama çokta gülüyorum silmiyorum onları öyle bakıp bakıp ders alıyorum şimdi akıllandım direk engeli basıyorum her yerden , olgunlaştım mı artık ne denirse , sizde bitiyor iş, iradenize sahip çıkın , bana çok ergence gelir olgun insan önüne bakmalı. boş adam işi .
Ben baskasinin kısıtlamasina bile gelemeyen,rahat biriyim engellesem de kdndimi tutamayip baskalarindan dogru bakardim profiline. Kendim icin en uygun yol hep bir seylerle mesgul olmak baska seylerle ilgilenmek oldu,bu yol sana da iyi gelebilir. Ayrica bir yerden sonra yoruluyorsun,icin almiyo artik bakmayi,gereksiz oldugunu hissetmeye basliyosun. Surekli onun hesabina bakarsan sadece sen uzulursun onun ruhu bile duymaz ki. Cik disari nefes al sanal alemden uzaklas yeni insanlar tani. Klise gelecek ama inan cok iyi gelecek
Kocam baksa ortalığı niyE yıkayım. O da bakıyodur, merak bu yani ay nasılda yakışıklıydı kıııızzz diye bakmıyorumya. Evlenmiş mi işleri nasıl gitmiş brlki 2 yılda bir kere insani bir meraktan olmuştur. Kaldıki bu eşimle aramızda konuşulmuş bir konu. Bir eski sevgilim ilginç bir mesleğe geçmişti face de gördüm böyle olmuş diye eşime anlatmıştım. Eski eskidir hanımefendi. Siz ihaneti çok yanlış biliyorsunuz. Ama böylr önyargılı yaşamakta zor yani allah kolaylık versin.
Çok zor ya aynı durum bende de var. Bakmayayım diyorum ama ortak arkadaşlardan filan şimdiki sevgilisinin ablası çıkıyor ona girip bakıyorum sonrasında da onun hesabı sevgilisinin hesabı filan derken mahvoluyorum. Mide ağrılarım artıyor, ağlama krizlerim tutuyor kendime engel olamıyorum. Bir de beni her yerden engelledi profil fotoğrafını görüyorum sadece o bile yetiyor. Ayrılalı 1,5 yıl oldu ama başkasına aşık olduğunu söyleyerek gitmişti o yüzden hazmedemediğimden midir nedir hala takıntı yaptım üzülüyorum. Kendi kendine bakmayacağım diye söz ver. Çünkü o malum fotoğrafla karşılaştığında canın o kadar çok yanacak ki keşke bakmasaydım diyeceksin.