Stalklamak(sosyal takip)

Aynen:) bende ilk aşkımı gördüm bi bakiym dedim:) nişanlanmış:) aaaa dedim sanki ilkokul arkadaşımmış gibi:) bi süre sonra herkesleşiyo:) ben içimde kalmasındansa bakangillerdenim:) ölümlü dünya be öldükten sonra adım bile kalmıycak:) ne sıkıcam kendimi:)

Darısı başıma

Ayrılalı ne kadar oldu ? Şuan bir ilişkiniz var mı ? Ve nasıl ayrildiniz ?
Bizim bir ayrılma barışma oldu ama barışmamız harika aman süper değildi.bugün ne olursa olsun artık ölüm bile olsa ulaşmayalım dedik.ama öncedende bir aylık ayrılık olan sürede hergün baktım iki üç kez yine bakarım biliyorum ondan sordum size

Darısı başıma
Dua canım.. Sabır ve dua.. Allah bilir neler çektiğimi. Bir de aldatmıştı beni. Sevgilisiyle her gün fotoğraf koyardı. Sınıf arkadaşımdı bir de. Sonra ben vazgeçtim, o ayrılmış. Sonra ben aşık oldum, çok zaman geçti üzerinden. 5 sene geçti, geçenlerde Whatsapp'tan yazmıştı buraya konu açtım. Inan hiç hissetmiyorsun bir şey, erkek arkadaşıma söylesem mi diye konu açtım o kadar vurdumduymazım o ki ölüp biterdim yani şimdi diyorum ki ben şimdi aşık olmuşum be o kimmiş ki tırnağı olamaz??? Böyle diyeceğin biri çıkacak karşına canım..

İnanırmısın yorulmuşum zaten keşke olsaydı diyorum ama ağlayamam bile artık bitmiş birşeyler ve onsuz olamam diyen ben şu an aşk kapım açık bekliyorum.alışkanlık kalmış demekki artık.Sağolsun iyi ki soğuttu kendinden

Bence zamanla bırakırsınız sizde hayatınıza yeni biri giderse mutlu olursaniz aklınıza bile gelmez . Dedigim gibi ben çok kötüydüm fake hesaplar açıp ailesini bile takip ederdim . Sonra hayatıma yeni biri girdi çok mutlu etti beni onun mutluluğu ile unuttum bile . Önce azaldı ara ara bakmaya başladım sonra usendim bakmadım sonra bakmaya gerek bile duymadım unuttum gitti . İnşallah sizin de öyle olur .

Yani dediğiniz gibi kasmaya gerek yok zamanla azalıyor zaten demekki

O alışkanlıktan da soğuyacaksın. 1 adım kalmış. Bu senin elinde. "Bakmıyorum artık!" diye kendine rest çektiğin an daha mutlu oluyorsun emin ol. Her baktığımda karnıma kramp girerdi ya, ellerim titrerdi inşallah üzülecek bir şey görmem diye. Kendine zarar vermek oluyor bu sadece.. Inan bana sonra pişman oluyorsun. Kısmetinde o varsa, bir şekilde Allah yolunuzu bir eder zaten. O yüzden sen hiç ilgilenme. Gerekirse bir süre sosyal medya kullanma.

Oda doğru ya bak gitsib diyicem kendimede sonra takıntılı bir tip olup çıkarım artık :)

Aynen aynen işte tam bu Allahım nasıl korku bakarken bir bilsen kalbim güm güm bir heyecan.ebe manyak ne bakıuon o zaman diyorum tabi baktıktan sonra :) ama içim rahatladı bunları duyunca sağolın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…