Stalklamak(sosyal takip)

Benvebendeniz

Ya Sabr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
325
Evet arkadaşlar derdim bu.Ayrılınılan sevgiliyi takip etmek.Özellikle öncede takip eden bırakan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.Yani tamam biliyorum saçma değmez gereksiz ama dayanamıyorum bakıyorum.Nasıl dank ettinizde bıraktınız kural mı loydunuz kendi kendine mi oldu nedir çaresi

ben 5 yıllık evliyim hala bazen eski sevgililerimin hesplarına bakarım(hatırlayabildiklerimin) insan nerdeler ne yapıyorlar merak ediyor. eski bir dostu selamlamak gibi... ama dediğiniz her an ne yaptığını takip edio kıskançlık krizleri geçirmek boyutundaysa içiniz soğuyana kadar hesaplarınızı dondurun, bakamayın.

Bazen telden çıkıyor sahte hesabım o yüzden her seferinde dondurup açıyorum

klişe bir laf vardır ya unuttum demek bile hatırlamaktırokuduğum an aklıma o geldi
şimdi asıl metodu söylüyorum
çokta tııııın çokta fifi
kıymetli vaktini boşa harcama

Hic umursama bakmak istiyosan bak. Sonucta bakmasan da dusuneceksin. Adami aklindan cikardiginda hesabi aklina bile gelmiyo zaten
O zaman akıldan nasıl çıkacak ki uff bilemedim ki yani bir gün görürsem başkasıyla ağır gelir canım çok yanar yani şimdi bile mutlu mutlu gezse üzülürüm açıkcası

Bakarım. Hastalık diyemiyorum eğlence benimki. Aşırı titiz çalışmalar yaparım çok ciddiyim abisinin baldızının aşk hayatına, ya da bir diğerinin eski sevgilisinin ablasının görümcesinin mesleğine kadar bilgim var. Çok mutluyum. Gene olsa gene bakarım. Çok eğlenceli. Sen de bak. Bidaha mı gelicez dünyaya. Hem herkes yapamaz bence bu bi yetenek. Canım yeteneğim benim.

Not: örneklerde abartı youk

Ayrilik yeniyse gunasiri degil saatte en az on yirmi bakilir zaman ilerledikce artik bakilmaz olursa bu saglikli surectir ama aradan uc sene bes sene gecmis ayni uzuntu kizginlik vs hislerle surekki bskiliyorsa bu da hastalik. Bence normal bak ama azaltmaya calisarak ya da bakiyorsun ama hisleri azaltarak bak. Mrsela ben uc sene once ciddi ihanet gordum sozlendi nisanlandi evlendi vs ha ilk yanysna resim bile icimi acitip mahvederken simdi uc sene gecmis hic ysni his namina bisry yok bakiyorum merak ama sevgi vs yok.

O zaman akıldan nasıl çıkacak ki uff bilemedim ki yani bir gün görürsem başkasıyla ağır gelir canım çok yanar yani şimdi bile mutlu mutlu gezse üzülürüm açıkcası
Çıkıyo. Bi süre sonra öff diyosun. Sen bakmaya devam et ciddi söylüyorum. Ben anlıyorum seni. Ama neden dizginlicem kendimi canım banane bakarım. Sana da bakan var. Yok mu sanıyosun. Herkes yapıyo sende sorun yok merak etme

Bende bakıyorum abisine filan canım ya ama eğlenmiyorum ama beni çok üzdüğü için onunda üzgün olduğunu görürsem mutlu oluyorum yalan yok günüm güzel geçiyor

Stalker geldi haaağnımmmm açılın açılın Hemde bu stalker her gün ekranlara bakıp salya sümük ağlardı..
Sonra bir ara kendi kendime soğuma geldi, içim soğudu. İçim soğudukçaa mutlu oldum. Sonra biraz zaman geçti, çaaaat aşık oldum. Şimdi hiç aklıma bile gelmiyorlar kendileri efendim. Ne b*k yerse yesin benden uzak!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…