- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
-
- Konu Sahibi Benvebendeniz
Bir zamanlar bende kullanmamıştım rahattım ama şu an oyalıyor oda olmasa bu sefer düşünür dururum.Benim böyle bir şeyim hiç olmadı çünkü kullanmıyorum.
mutlaka başka şeylerde bulabilirsin oyalanmak için canım.Bir zamanlar bende kullanmamıştım rahattım ama şu an oyalıyor oda olmasa bu sefer düşünür dururum.
Bazen telden çıkıyor sahte hesabım o yüzden her seferinde dondurup açıyorumben 5 yıllık evliyim hala bazen eski sevgililerimin hesplarına bakarım(hatırlayabildiklerimin) insan nerdeler ne yapıyorlar merak ediyor. eski bir dostu selamlamak gibi... ama dediğiniz her an ne yaptığını takip edio kıskançlık krizleri geçirmek boyutundaysa içiniz soğuyana kadar hesaplarınızı dondurun, bakamayın.
O zaman akıldan nasıl çıkacak kiHic umursama bakmak istiyosan bak. Sonucta bakmasan da dusuneceksin. Adami aklindan cikardiginda hesabi aklina bile gelmiyo zaten
Baktığınız için yer etmedimi sizde yani ben devamlı kendimde yaşatıyorum gibi geliyor ilişkiyiAşık olduktan sonra geçti benimki . Şuan ki erkek arkadaşımdan sonra bıraktım . Önceden bende bakardım.
eee bakma o zamanO zaman akıldan nasıl çıkacak kiuff bilemedim ki yani bir gün görürsem başkasıyla ağır gelir canım çok yanar yani şimdi bile mutlu mutlu gezse üzülürüm açıkcası
Çıkıyo. Bi süre sonra öff diyosun. Sen bakmaya devam et ciddi söylüyorum. Ben anlıyorum seni. Ama neden dizginlicem kendimi canım banane bakarım. Sana da bakan var. Yok mu sanıyosun. Herkes yapıyo sende sorun yok merak etmeO zaman akıldan nasıl çıkacak kiuff bilemedim ki yani bir gün görürsem başkasıyla ağır gelir canım çok yanar yani şimdi bile mutlu mutlu gezse üzülürüm açıkcası
Bende bakıyorum abisine filan canım ya ama eğlenmiyorum ama beni çok üzdüğü için onunda üzgün olduğunu görürsem mutlu oluyorum yalan yok günüm güzel geçiyorBakarım. Hastalık diyemiyorum eğlence benimki. Aşırı titiz çalışmalar yaparımçok ciddiyim abisinin baldızının aşk hayatına, ya da bir diğerinin eski sevgilisinin ablasının görümcesinin mesleğine kadar bilgim var. Çok mutluyum. Gene olsa gene bakarım. Çok eğlenceli. Sen de bak. Bidaha mı gelicez dünyaya. Hem herkes yapamaz bence bu bi yetenek. Canım yeteneğim benim.
Not: örneklerde abartı youk