- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
-
- Konu Sahibi Benvebendeniz
Hemen bulmalıyım şimdi bu şöyle mutluyum böyle mutluyum diye birşey paylaşır benim sinirlerim tepeme çıkarayni/ benzer seyleri bende yasadim, bir ara cok fazla aklimdaydi simdi azaldi yogunluktan
ama yinede yanliz anlarimda ara sira ugruyor :)
bu yetmetmis gibi bide eski esimi gördüm kucaginda bebeklebendeki keyif kimsede yok
sana tavsiyem, kendine mesgale bul zamanla azaliyor
Seni yerim ya gülme koymuş bideayni/ benzer seyleri bende yasadim, bir ara cok fazla aklimdaydi simdi azaldi yogunluktan
ama yinede yanliz anlarimda ara sira ugruyor :)
bu yetmetmis gibi bide eski esimi gördüm kucaginda bebeklebendeki keyif kimsede yok
sana tavsiyem, kendine mesgale bul zamanla azaliyor
Ya xaten mutluluk pozları veriyosa keyfolman gerekirHemen bulmalıyım şimdi bu şöyle mutluyum böyle mutluyum diye birşey paylaşır benim sinirlerim tepeme çıkar
Hemen bulmalıyım şimdi bu şöyle mutluyum böyle mutluyum diye birşey paylaşır benim sinirlerim tepeme çıkar
Sal gitsin tutma diyorsunYa xaten mutluluk pozları veriyosa keyfolman gerekirdemek ki enişte üzgün takip ettiğini bilip mutlu rolüne girmesi bunu gösterir demek ki düşünüyo takıyo seni. Ya sen beni dinle bak gitsin
Bakıyordur bence erkekler daha meraklı ama onlar tutuyor içinde biz duramıyoruz ki hemen uygun bi söz paylaşıveriyoruziste ondan sonrada kur kurabildigin kadar
onlarda bakiyormudur acaba
benimki bakiyordur gerci, merakli melahat
Seni yerim ya gülme koymuş bide
Bakıyordur bence erkekler daha meraklı ama onlar tutuyor içinde biz duramıyoruz ki hemen uygun bi söz paylaşıveriyoruz
Arada diyorum öyle sonra bu salak salak yine ne yaptı diye bakıyorumKendimi konu sahibinin yerine koydum ve tüm içtenliğimle sürekli baktıgımı hayal ettim.İçimden geçen cümleyi aynen aktarıyorum: ''Üff neyine bakcam onun be ona devlet baksın''Canım benim ya..Ölmüştür inş.
Ne kadar oldu ayrılalı ? Yeniyse normaldir canım ya.Geçiyor zamanla sıradan birinden bile sıradan oluyor.Ben şimdi ölmüştür inş. filan dedimde gülelim diye dedim.Yaşasın niye ölüyor ki ? Allah gönlüne göre versin.Her zamanda mutlu olsun.Bak bunları bile diyebiliyorsun zamanla.O kadar umrumda değil ki sen düşün yaniArada diyorum öyle sonra bu salak salak yine ne yaptı diye bakıyorumyani arada bensiz mutlumu ne yapıyor ki özledim ühüü halide oluyor
Yeni canım ya barışmıştık sözde dikiş tutmadı bugün kesin bitti.ben mutlu olsun diyemiyorum dememde mal adam mutluluğunu paylaşmayadığımı söyledi .mutluluk dediğide ödeyemeceği parayla araba aldı .bende yapma dedim. alacak bir balık her yaptığına he diyecek anca .salak üzüntünü paylaşanı bulmuşta dahada laf ediyo madem öyle paylaşacak mutlulupuda olmasın istemem vefasız bunlar işteNe kadar oldu ayrılalı ? Yeniyse normaldir canım ya.Geçiyor zamanla sıradan birinden bile sıradan oluyor.Ben şimdi ölmüştür inş. filan dedimde gülelim diye dedim.Yaşasın niye ölüyor ki ? Allah gönlüne göre versin.Her zamanda mutlu olsun.Bak bunları bile diyebiliyorsun zamanla.O kadar umrumda değil ki sen düşün yani
acaba ikiz falan mıyızYeni canım ya barışmıştık sözde dikiş tutmadı bugün kesin bitti.ben mutlu olsun diyemiyorum dememde mal adam mutluluğunu paylaşmayadığımı söyledi .mutluluk dediğide ödeyemeceği parayla araba aldı .bende yapma dedim. alacak bir balık her yaptığına he diyecek anca .salak üzüntünü paylaşanı bulmuşta dahada laf ediyo madem öyle paylaşacak mutlulupuda olmasın istemem vefasız bunlar işte
Ay ne saymışım ya canım vala alakasız bir şekilde sana denk geldi dolunca kusıra bakma
EvetO kadar mı aynıyız
Kendini kısıtlama çünkü kısıtlayınca olmuyor. Bende yaklaşık bi buçuk ay önce ayrılık yaşadığım sevgilimi herrrr gün stalklıyorum. Hemde manyaklık derecesinde. Fake hesap açıp instadan kuzenlerini takip edip nerede ne yapıyo öğrenmek için mesela..... Zamanla geçer herhalde beklemek lazımEvet arkadaşlar derdim bu.Ayrılınılan sevgiliyi takip etmek.Özellikle öncede takip eden bırakan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.Yani tamam biliyorum saçma değmez gereksiz ama dayanamıyorum bakıyorum.Nasıl dank ettinizde bıraktınız kural mı loydunuz kendi kendine mi oldu nedir çaresi
5 yıllık evlisn eskilere neden bakıosun bu bile bnce kocaya ihanet. Kocan baksa ortalığı yıkarsın ama. Kendin bakıyorsun. İlginç bir ironi.ben 5 yıllık evliyim hala bazen eski sevgililerimin hesplarına bakarım(hatırlayabildiklerimin) insan nerdeler ne yapıyorlar merak ediyor. eski bir dostu selamlamak gibi... ama dediğiniz her an ne yaptığını takip edio kıskançlık krizleri geçirmek boyutundaysa içiniz soğuyana kadar hesaplarınızı dondurun, bakamayın.
Böyle bir şey hiç yapmadım:)Evet arkadaşlar derdim bu.Ayrılınılan sevgiliyi takip etmek.Özellikle öncede takip eden bırakan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.Yani tamam biliyorum saçma değmez gereksiz ama dayanamıyorum bakıyorum.Nasıl dank ettinizde bıraktınız kural mı loydunuz kendi kendine mi oldu nedir çaresi