- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
cikilotalı ekmeğimide yerim kılomuda veririm sende patlaaaaa![]()
ben yesem de patlamam sen hem kısa hem dombulsun sen patlarsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cikilotalı ekmeğimide yerim kılomuda veririm sende patlaaaaa![]()
63 cm simdilik bakalm erken daha iki ay oldu baslayali
daha ne kadar ınceltcen? standart bel ölçüsü 60 zaten![]()
istek cok olursa acarız bı konu ordan devam ederiz burası bdv mune şutlar bizi burdantolın, her gün buraya mı yazcaz![]()
Kesinlikle oyle baslayalim![]()
Aaa 😯😯 ya o zaman niye herkes yapiyo niye kalinlastirmak istiyolar anlamis degilim suanda 😂😂
azcik daha erisin ayol :)
kalça kaç?..................
ben yesem de patlamam sen hem kısa hem dombulsun sen patlarsın![]()
istek cok olursa acarız bı konu ordan devam ederiz burası bdv mune şutlar bizi burdan
ama o agırlıkla yapıyomus biz agırlıksız yapıcaz![]()
98 cm kalcam cevabimi az ve oz yazamiom harfleri eksik kabul etmio sayfa.
hiç fark etmedım bdv oldugunuaç sen aç. toplanır mıllet zaten. konu olunca ve kızlara hesap verek zorunda olunca ınsan mecbur hıssediyor yapmaya
![]()
öğrenırsın yahu. çok basitama ben tablo yapmayı falan bilmiyorum tablo yapmayı bılen bırı acsın![]()
kalçanında maşşallahı varmısdüşünürsek, bacaklarını kalınlaştırmakta haklısın
belın ölçüsü iyi, kalça 90 a inse daha ıyı olur
spor yapiliyim kuck kalca hos durmuo bende ayiptri soylemesi hep fotoluyorum kendimi oncesi sonrasi fotograflarimi karsiliorum mesela dha hos duruo buyu kalca boy var![]()
hadı bakalım inşallah en kısa zamanda kaslı bacaklarına kavusursun :) azim önemli![]()
inceliğinden şıkayet eden sen değil miydin, yoksa karıstırdım mı benyok yeter bu kdr kalin bacak dha buyuk istemiyorum
inceliğinden şıkayet eden sen değil miydin, yoksa karıstırdım mı ben![]()
ağırlıklı çalışacak olan kımdıkaristirdinnn :))))) canim cikio sporda buyumek icin ne incelcem hahah beli incelteyim yeter
ağırlıklı çalışacak olan kımdı![]()
yok gelmedıbendim haha uykun gelmis olmayasin karistirdin baya :)