- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
cikilotalı ekmeğimide yerim kılomuda veririm sende patlaaaaa
ben yesem de patlamam sen hem kısa hem dombulsun sen patlarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cikilotalı ekmeğimide yerim kılomuda veririm sende patlaaaaa
63 cm simdilik bakalm erken daha iki ay oldu baslayali
daha ne kadar ınceltcen? standart bel ölçüsü 60 zaten
istek cok olursa acarız bı konu ordan devam ederiz burası bdv mune şutlar bizi burdantolın, her gün buraya mı yazcaz
Kesinlikle oyle baslayalim
Aaa 😯😯 ya o zaman niye herkes yapiyo niye kalinlastirmak istiyolar anlamis degilim suanda 😂😂
kalça kaç?..................azcik daha erisin ayol :)
kalça kaç?..................
ben yesem de patlamam sen hem kısa hem dombulsun sen patlarsın
istek cok olursa acarız bı konu ordan devam ederiz burası bdv mune şutlar bizi burdan
ama o agırlıkla yapıyomus biz agırlıksız yapıcaz
98 cm kalcam cevabimi az ve oz yazamiom harfleri eksik kabul etmio sayfa.
hiç fark etmedım bdv oldugunu aç sen aç. toplanır mıllet zaten. konu olunca ve kızlara hesap verek zorunda olunca ınsan mecbur hıssediyor yapmaya
öğrenırsın yahu. çok basitama ben tablo yapmayı falan bilmiyorum tablo yapmayı bılen bırı acsın
öğrenırsın yahu. çok basit
kalçanında maşşallahı varmıs düşünürsek, bacaklarını kalınlaştırmakta haklısın
belın ölçüsü iyi, kalça 90 a inse daha ıyı olur
spor yapiliyim kuck kalca hos durmuo bende ayiptri soylemesi hep fotoluyorum kendimi oncesi sonrasi fotograflarimi karsiliorum mesela dha hos duruo buyu kalca boy var
hadı bakalım inşallah en kısa zamanda kaslı bacaklarına kavusursun :) azim önemli
inceliğinden şıkayet eden sen değil miydin, yoksa karıstırdım mı benyok yeter bu kdr kalin bacak dha buyuk istemiyorum
inceliğinden şıkayet eden sen değil miydin, yoksa karıstırdım mı ben
ağırlıklı çalışacak olan kımdıkaristirdinnn :))))) canim cikio sporda buyumek icin ne incelcem hahah beli incelteyim yeter
ağırlıklı çalışacak olan kımdı
yok gelmedı ee tamam işte, ağırlıklı çalışmak kas yaparmısbendim haha uykun gelmis olmayasin karistirdin baya :)