• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme squat inceltirmi kalınlaştırımı?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
istek cok olursa acarız bı konu ordan devam ederiz burası bdv mune şutlar bizi burdan:1::1:

ama o agırlıkla yapıyomus biz agırlıksız yapıcaz:23::23:

hiç fark etmedım bdv oldugunu :27: aç sen aç. toplanır mıllet zaten. konu olunca ve kızlara hesap verek zorunda olunca ınsan mecbur hıssediyor yapmaya :1:

hiç fark etmedım bdv oldugunu :27: aç sen aç. toplanır mıllet zaten. konu olunca ve kızlara hesap verek zorunda olunca ınsan mecbur hıssediyor yapmaya :1:

ama ben tablo yapmayı falan bilmiyorum tablo yapmayı bılen bırı acsın:23::23:

kalçanında maşşallahı varmıs :9: düşünürsek, bacaklarını kalınlaştırmakta haklısın
belın ölçüsü iyi, kalça 90 a inse daha ıyı olur

spor yapiliyim kuck kalca hos durmuo bende ayiptri soylemesi hep fotoluyorum kendimi oncesi sonrasi fotograflarimi karsiliorum mesela dha hos duruo buyu kalca boy var :(

spor yapiliyim kuck kalca hos durmuo bende ayiptri soylemesi hep fotoluyorum kendimi oncesi sonrasi fotograflarimi karsiliorum mesela dha hos duruo buyu kalca boy var :(

hadı bakalım inşallah en kısa zamanda kaslı bacaklarına kavusursun :) azim önemli:1:

Back