- 23 Ekim 2011
- 19.407
- 23.888
- 598
mashallah :) kocam buraya foto attigimi bilse ayvayi yerim :)
bişey olmaz hatun hatunayız şurdaa:13::13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mashallah :) kocam buraya foto attigimi bilse ayvayi yerim :)
40 fazla gelmesınevet bn 40 kg ile squats yapiorm:)
.............sen yoldaş mı arıyonheee akıllı ol böyleee
40 fazla gelmesın
hatunsun sonucta. çok ağır kaldıran hatunların hem bel sorunu, hem ileride çocukları olmuyormus galıba:26:
orası öyle elbet, hoca eşliğinde daha sağlıklı. kaç kılosun sen?evet cnm biliyorum da aniden agirlik dgl bu aylarca hic agirliksiz sonra azar azar agirlgini yukseltmek zorudasin eger spor salonuna gidiosan ordaki hocayi dinlemek zorundasin :) para bosa gitmesin dimi
.............sen yoldaş mı arıyon
48 kılosun ve bacakların bu kızın son halınden daha mı kalın? kız bunların ıkısıde bana uymuyor benımkı bunlardan ınceEki Görüntüle 1078737
bu kız cok guzel olmus bende boyle olıyım işteee
orası öyle elbet, hoca eşliğinde daha sağlıklı. kaç kılosun sen?
sen adamı squat ortasında bırakırsın la napıyım ben senı
48 kılosun ve bacakların bu kızın son halınden daha mı kalın? kız bunların ıkısıde bana uymuyor benımkı bunlardan ınce
boy kaç? .............59 kiloyum :) cnm
48 kılosun ve bacakların bu kızın son halınden daha mı kalın? kız bunların ıkısıde bana uymuyor benımkı bunlardan ınce
pilates yapmis olabili bu emn dglim
hem popoda kalmamıs. popo olmalıpilates yapmis olabili bu emn dglim
çok iyi anlattıno iş oyle olmuyo işteeee
yag daha fazla alan kaplıyo ama ağırlıgı daha az kas ise daha az alan kaplıyo ama daha agır anlayabıldınmı aceebaaaaa
hem popoda kalmamıs. popo olmalı
boy kaç? .............
japon kızlarının öyle. kotlar bıle kalem gıbı ne ınce, ne kalınince bacaga nie merak sariolar anlamuom :/