- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
1.70 boyummmm :)
5 kılo falan vermen lazım bence. 59 kılosun yaa
hoş kılo versen bacaklar dahada ıncelecek. belkıde ust kısımları çalıstıran hareketler de yapman lazım. yapıyor musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.70 boyummmm :)
japon kislari kisacik ondan yakismaz ki onlara kalin bacak :/ aynenn bende poposuz olamaamm :))))japon kızlarının öyle. kotlar bıle kalem gıbı ne ınce, ne kalın
ortası en ıyısı. ben popo olmadan çıkmam dısarı
...............Eki Görüntüle 1078738 al o zaman
...............
garip görünüşlü tipler iştejapon kislari kisacik ondan yakismaz ki onlara kalin bacak :/ aynenn bende poposuz olamaamm :))))
5 kılo falan vermen lazım bence. 59 kılosun yaa
hoş kılo versen bacaklar dahada ıncelecek. belkıde ust kısımları çalıstıran hareketler de yapman lazım. yapıyor musun?
iğrenç hiç yağ bırakmayalım bacaklarımızdagülmeee kızaaamm acı ama gercek
iğrenç hiç yağ bırakmayalım bacaklarımızda
bel egzersızlerı var, onları yapust kismim kndimi bildim bileli kasli :) o yuzden zayiflasam omuzlar cikio goze batio yani aksine 5 kilo alip belimi incelmeye atmam lazm :)
tolin kalınlaştırıyomuş hacı yapma sen zaten dombulsun
işe yağlıysan zayıf olmak bişey ifade etmiyo napıyoruz yağları yolluyoruz yarından itibaren:13::13:
iki ay once basladim duuup duzdum bel denilen bise yok simdi ise kivrak :) inshallah beyonce gbi olucam bu bogazima duskunlugum olmassa :)bel egzersızlerı var, onları yap
belde kolay kolay ıncelmez heralde.
ama sürekli çalışma işe yarıyor sanırsam
dombul sensın asıl sen yapma şişko patates
benım kendımı bıllelı aynı oldugu ıcıniki ay once basladim duuup duzdum bel denilen bise yok simdi ise kivrak :) inshallah beyonce gbi olucam bu bogazima duskunlugum olmassa :)
cikilotalı ekmeğimide yerim kılomuda veririm sende patlaaaaanette squat yaz aslında çikolatalı ekmek ye. kimi kandırıyon seğğğn
Kesinlikle oyle baslayalimevet bu konuyu kesinleştirmek lazım buyutuyomu kuculutomu ona göre başlamalıyız:13::13:
Aaa 😯😯 ya o zaman niye herkes yapiyo niye kalinlastirmak istiyolar anlamis degilim suanda 😂😂evet cnm kalinlastirio :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benım kendımı bıllelı aynı oldugu ıcın
bel ınceltme konusunda pek fikrim olmuyor
belının ölçüsü nedir?
cunku fit kadin daha seksi :)))Kesinlikle oyle baslayalim
Aaa 😯😯 ya o zaman niye herkes yapiyo niye kalinlastirmak istiyolar anlamis degilim suanda 😂😂