- 11 Nisan 2014
- 154
- 3
aslında bu hareketı yaparken altımızda bir sandalye olsa daha kolay olur
200 kere yaparım sıkılmam
evetttt :) ama dinlensen daha iyi 200 u hemencik bitirme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında bu hareketı yaparken altımızda bir sandalye olsa daha kolay olur
200 kere yaparım sıkılmam
kocisim goruo denize de gitmiyorum 0:)kıyafetsız kım görcek ki ancak denıze falan gıdınce
ben her gün 50 kere yapsamcok yapmışın kanka bidakine daha az yap yorma kendini
evetttt :) ama dinlensen daha iyi 200 u hemencik bitirme
avatardakı sen mısın?....kocisim goruo denize de gitmiyorum 0:)
ben her gün 50 kere yapsam
level olmasa bende, olur mu?
ve sirt one dogru gelmesi lazm :)once kalinlastiriyo gercekten
ama inan inceltiyo .. kemiklerde inceymis sutun gibi olursun.
ben hergun 20 yapiyorum programa.uyamadim.cok agir. ki bu.bile fayda etti.. ama haraketi dogru yapmakta onemli..
tek otur kalk degil. comelirken karnini hep icine cek ve popoyu ve bacaklari oldugu kadar kas.
çok tembel hatunum yaa. her gün yapmaya çalışcam inşallaholmazzzzz zaten 2 3 gun sonra alışıyosun 25 30 tanesini tek seferde yapabılıyosun:13:
keske olsam :) bi kiza bnm dedm ama icim rahat etmedi :) dglm cnm dglmmm
çok tembel hatunum yaa. her gün yapmaya çalışcam inşallah
fazla mal göz çıkarmaz
ama bu harekette cok etkılı
ince dedin ya bacaklarım ondan sordum bize ağırlıksız, sana ağırlıklı hareketler gerekkeske olsam :) bi kiza bnm dedm ama icim rahat etmedi :) dglm cnm dglmmm
tolin bacak aralarini sklastrmak icin baska harektlerde var mesela yan yat ayaklarinivyukari dogru asaga gotur mesela o kalinlastirmio
yapcam tabiikarar ver yaaaa yapcanmı yapmıycanmı delirttin beni burdaaaaa
Elbette etkilidir ama etki gösterecek sayıda ve teknikte yapmak sıkıntı. Bisiklet öyle mi? bin üzerine çevir 45 dk in. Akarı yok kokarı yok. Ne diz ağrısıyla uğraşırsın ne de yanlış teknik sorunlarıyla. İncelme de garanti diğer yandan. Hem zorluğunu arttırmazsan kaslanma da olmaz her halde.
ince dedin ya bacaklarım ondan sordum bize ağırlıksız, sana ağırlıklı hareketler gerek
ama sen masraflı spor çıkarıyorsun başımıza bisiklet kullananların hepsı kaslı yahuElbette etkilidir ama etki gösterecek sayıda ve teknikte yapmak sıkıntı. Bisiklet öyle mi? bin üzerine çevir 45 dk in. Akarı yok kokarı yok. Ne diz ağrısıyla uğraşırsın ne de yanlış teknik sorunlarıyla. İncelme de garanti diğer yandan. Hem zorluğunu arttırmazsan kaslanma da olmaz her halde.
evet bu hareketide yapıyorum bunun faydası oluyo
heee akıllı ol böyleeeyapcam tabii
hem ağlarım hem gıderım