- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
squats agirliksiz yapiosan sorun yok ama ziplamali squats yapiosan bacaklarin kalinlasir ama agirlikli yapiosan %100 kalinlasio kendimden biliorum
agırlıksız yapcam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
squats agirliksiz yapiosan sorun yok ama ziplamali squats yapiosan bacaklarin kalinlasir ama agirlikli yapiosan %100 kalinlasio kendimden biliorum
ağırlıklı yapıp napcan zatenagırlıksız yapcam ben
pahalı olmasından degıl ama benım o kadar buyuk problemım yokkı sadec bacaklarım azcık sıkılaşsın bıngıl bıngıl olmasın ıstıyorum:44::44:
bndede silulit vardi gunde 2 litre su iciom squats yapiorm ve duzenli spora gidiorum bnce squats yapsan fena olmaz bnm fikrim
agırlıksız yapcam ben
bu ne yaaal burda programı var
Eki Görüntüle 1078720
spor yapmak için sıkıntı olması gerekmez ki, bence asıl spor sıkıntısız fiziği mükemmel yapmak içindir
agirliksiz yapiosan ucuncu ayda faydalari belli oluo cnm
bu ne yaa
1 günde 50 kere level level gidiyor
hadi inşallah
eee, 1 aydan sonrası nolcak, başa mı döncez? ayyy bu hareket çok gıcık hareket aslındaal burda programı var
Eki Görüntüle 1078720
haha cnm yaa (popo kalkik dglse squat ise yario ) hadi kolay gele sana <3
eee, 1 aydan sonrası nolcak, başa mı döncez? ayyy bu hareket çok gıcık hareket aslında
ben genetik olarak ta ince kemikli oldugum icin incelme oldu tabi ki.valla after before varsa atarsan sevınırım ama ıncelme oldumu o lazım bana
sıkıntısız fizik zaten mukemmeldir ya Türkçeyi yedin bitirdin gece gece
ben genetik olarak ta ince kemikli oldugum icin incelme oldu tabi ki.
ama
sen genetikte kalin kemikliysen ne yaparsan yap incelmez cnm. ama toparlamasi bile fark ettiriyor..
şevkimi kırıyon yeaaa çık topikten
eee, 1 aydan sonrası nolcak, başa mı döncez? ayyy bu hareket çok gıcık hareket aslında