Squat hakkında herşey !!!

bir şey soracağııım
squatı 4er kiloluk yani toplamda 8 kiloluk dumbell ile yapıyorum fakat bu dumbelları tutmada bi sorun var gibi.
dumbellları fotoğraftaki gibi göğsümün üzerinde tutup yaptığımda daha kolay geliyor, ama kollarımı yana aldığımda daha fazla zorlanıyorum sanki. yaptığım yanlışmı yada diğeri daha mı faydalı

Ben ilk attigin resimdekini yapiyorum.. Oldukca kolay..

Selamlarr squatta 10. Günüm çok azimliyim busfer 30 güne tamamlayacağım ilk sayfadan anladığım kadarıyla doğru yapıyorum sevindim

Olabilir. Kalınlaştırmayan squat hareketi de var.
Bu mesjına denk geldim bende bacaklarım kalınlaşsın istemiyorum squatla. Kalınlaştırmayan hangisi oluyorki
Ben normal ilk sayfadakinden yapıyorum ağırlıksız. Birderejimde sayılırım kalınlaştırmaz dimi incelir basenlerim filan e

Ağırlıksız çalışırsanız fazla kalınlaştırmaz. Ama mesela 300 400 tane squat yapıp üzerine düşerseniz kalınlaşır.
Fakat ağırlıksız ve ağırlıklı her ikisi de kalınlaştırır. Çünkü bacak yanıyor e bacak ve kalça sıkılıyor. Yan taraftan bakınca kalın duruyor. Ama önden bakınca bacaklar ip ince :) Fena toparlıyor.

Tamam o zaman canım :) çok heycanlıyım bir ay dolsaydı bi

Benimde bacaklarım kalınlaşsın istiyorum ama bir ara yapmıştım incelediğini fark ettim bıraktım.o kadar cabuk kilo veriyorumki korkuyorum.ramazanın 10. Gunundeyiz ben 2 kg verdim bile.49 oldum 55 olmak için caba harcıyom ama olmuyor.kızlar tekrar squat a başlasam olurmu acaba? İğne ipliğe donermiyim?çünkü iştahsızım iyi beslenemiyom.

Bacak yan taraftan bakılınca kalın duruyor. Ama ön taraftan bildiğin inceliyor. Beslenmene çok dikkat et. Mesela bol karbonhidratlı ve proteinli beslen.

benim basen ve popo kısmında çok fazla yağ var 2 aydır dikkatli besleniyorum 86 kilodan 78 kiloya düştüm ama bacaklarda hiçbir değişiklik yok squat yapsam işe yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…