Squat hakkında herşey !!!

Merhaba hepinize. 2-3 gündür şu squat olayını araştırıyorum. Şaşırtıcı derecede etki ettiği kanısına vardım. Az önce aynaya baktım ve kalçamda çatlaklar olduğunu farkettim. Boyum 1.65 kilom kilom 57. Vücudum sıkı değil iç baldır kısımları da var biraz basen de çok az var. Var da var yani :KK42: 1 haftadır sağlıklı beslenme programını uyguluyorum. Her akşam yürüyüşe çıkıyorum ve bugün squata başlamamın 1. günü! Jillian Michaels 3o day shred level 1'e de başlayacağım. Sizce bu problemlerin hepsi ortadan kalkar mı? Çatlaktır basendir falan filan. Sıkı ve düzgün bir vücuda sahip olur muyum? Teşekkürler şimdiden.

Merhaba hepinize. 2-3 gündür şu squat olayını araştırıyorum. Şaşırtıcı derecede etki ettiği kanısına vardım. Az önce aynaya baktım ve kalçamda çatlaklar olduğunu farkettim. Boyum 1.65 kilom kilom 57. Vücudum sıkı değil iç baldır kısımları da var biraz basen de çok az var. Var da var yani :KK42: 1 haftadır sağlıklı beslenme programını uyguluyorum. Her akşam yürüyüşe çıkıyorum ve bugün squata başlamamın 1. günü! Jillian Michaels 3o day shred level 1'e de başlayacağım. Sizce bu problemlerin hepsi ortadan kalkar mı? Çatlaktır basendir falan filan. Sıkı ve düzgün bir vücuda sahip olur muyum? Teşekkürler şimdiden.
Sporunu düzenli yaptığın sürece neden olmasın. Pes etmemek şartıyla.

arkadaşlar squatta çok tekrar yerine sırtınıza veya elinize ağırlık almayı deneyebilirsiniz. ben o şekilde gerçekten iyi verim aldım :KK39:

hamileyken yapılır mı ?
bir bilginiz var mı ?

Merhaba sayfayı inceliyordum sizin yazınızı gördüm. Doktorunuza danışmalısınız. Kaç aylık hamilesiniz bilmiyorum ama şu an sizin bebek için en faydalı şey sadece yürüyüş . Birde bebek zaten sırta ve bacaklara yük bindirecek. Site apartamanda asansör yerine merdiven kullanın :)

Bebek dünya ya geldiği zaman yaparsınız sizde.

önce bunu yazdım ama bakın ne buldum :))

http://squatgirl.com/hamileyken-squat-yapin/

son kısmında eğer daha önce yapmadıysanız yeni başlayanlar için bu dönemde önerilmezmiş..

Bende öğrenmiş oldum :)

Merhaba sayfayı inceliyordum sizin yazınızı gördüm. Doktorunuza danışmalısınız. Kaç aylık hamilesiniz bilmiyorum ama şu an sizin bebek için en faydalı şey sadece yürüyüş . Birde bebek zaten sırta ve bacaklara yük bindirecek. Site apartamanda asansör yerine merdiven kullanın :)

son kısmında eğer daha önce yapmadıysanız yeni başlayanlar için bu dönemde önerilmezmiş..

teşekkür ederim zahmetin için :)
ben doktoruma sormuştum işte yoga yapabilirmiyim diye de
sancı yapmayan her egzersizi yapabilirsin demişti
hani squats yapan varmıdır hamileyken diye düşündüm sorayım dedim

aslında daha önce yapmışlığım var düzenli olmasada ...neyse deniycem
tekrar ilgin için tşk :)

Sağ ol canım cevabın için faydalı bilgiler.

bende bu hafta alıstırma baslayıp nasıpse bır ay ıcınde duzenlı yapmaya başlayacağım.bunu agırlıksız yapsam faydasını gorurmuyum oklava alacağım sırtıma öyle yapacagım agırlık alırsamda ne kadar alayım zayıfım zaten :) kılo vermem degılmı sıkıslasmak guzelde kılo verırsem erırım 1.57 ye53 kıloyum ben bırde aklıma ne geldı dumduz oturacagız degılmı kımı hafıf bacagı açık oturup kalıkıyor hafıf yana da kıvrımım olsun dıye net oturus belırleyeyım kendıme nasıl bır oturus yapmam lazım bacak hafıf acıkken dıklesır tam kaparsamyana dogrumu olur kı yanlısmı dusundum

X