Squat hakkında herşey !!!

Ben geldim yorgunluktan olmus bitmis bir haldeyim omuz calistim sonra karina gectim bitirdi beni ilk 3 haraket 50 yaptim sonra 4. Beni cok zorladi bacaklari havaya kaldrma 30 yaptim 5. Haraket 30 baktim halim kalmadi 20 ye dustum bide boynumdaa agridi ondan ama bttikten sonra kaslar hemen belirginlesti foto cektim koyarim sonra kalcaya gectim oldm bittim kisaca
Biter bitmez hemen o kaslarin belirginlesmesi yok mu sorma gitsin :KK70:.. tamam takipteyim bekliyorum fotoğraf.

merhaba bayanlar bende bi süre önce başladım squat'a, ilk hızlı yapıyordum hiç içe yaramıyordu (bence) dün yavaş yavaş yaptım bacaklarım feci ağrıyor bu iyiye işaret sanırım :KK70:

merhaba bayanlar bende bi süre önce başladım squat'a, ilk hızlı yapıyordum hiç içe yaramıyordu (bence) dün yavaş yavaş yaptım bacaklarım feci ağrıyor bu iyiye işaret sanırım :KK70:
Hızli yaptığında kaslar çalışmaz. O yüzden yavaş ve orta tempoda yaparsan kaslar çok iyi çalışır. Evet şimdi ağrıyorsa doğru yaptin ve gelişme oluyor. :)

Kaç gün sonra etki kesin görünür?
Düzenli yaparsan 15 günde bacaklarının sertleştiğini ve sıkılaştığını göreceksin. 1 ay sonucunda yavaş yavaş selülitlerin yok olacak diğer aylarda devam edeceksin istediğin kalçaya 3 ayda anca kavuşursun.

Selam kızlar, bugün 25. Gunumdeyim ve popomda inanılmaz bi değişiklik var çok mutluyum ailemin yanına geldiğim için bi kaç gün aksattim ama devam ediyorum. Öncelikle bacaklarında asiri değişiklik yok biraz selülit gitmiş.ama popom resmen diklesmis ve bel çukurum belirginlesmis :) devam ediyorum pes etmedim bir aylık süreç sonunda dambilla çalışmaya devam edicem iki kiloluk hayırlısı :)

Selam kızlar, bugün 25. Gunumdeyim ve popomda inanılmaz bi değişiklik var çok mutluyum ailemin yanına geldiğim için bi kaç gün aksattim ama devam ediyorum. Öncelikle bacaklarında asiri değişiklik yok biraz selülit gitmiş.ama popom resmen diklesmis ve bel çukurum belirginlesmis :) devam ediyorum pes etmedim bir aylık süreç sonunda dambilla çalışmaya devam edicem iki kiloluk hayırlısı :)
Şöyle hırslı, cesaretli kızlara bayılıyorum.. mükemmelsin.. devam :)

benim 1.67 boyum kilom 68 bende başlamak istiyorum ama ilk sayfalarda bacaklarda kalınlaşma olur demişsiniz acaba nasıl bi program uygulamam lazım önce zayıflama videolarımı uygulamalıyım kiloma 3 4 aydır dikkat ediyorum anca 2 3 kilo verdim bi türlü zayıflayamadım daha fazla yemekle tatlıyla aramda yok banada bi cevap versen çok mutlu olurum :KK43::KK43:

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri
^
2hwodwi.jpg

benim 1.67 boyum kilom 68 bende başlamak istiyorum ama ilk sayfalarda bacaklarda kalınlaşma olur demişsiniz acaba nasıl bi program uygulamam lazım önce zayıflama videolarımı uygulamalıyım kiloma 3 4 aydır dikkat ediyorum anca 2 3 kilo verdim bi türlü zayıflayamadım daha fazla yemekle tatlıyla aramda yok banada bi cevap versen çok mutlu olurum :KK43::KK43:
Bu kilo ile her an sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. O yüzden squatin takvimini önermem size. Kilo vermek isteyen insanların en sık yaptığı yanlıştır yemek yememek. Sorun yemek yemede değil metabolizmanizda. Mesela metabolizmanizi hizlandiracak yiyecekler içecekler tercih edin. Bol proteinliproteinleri beslenin. Zayiflamak için ilk işiniz cardio olsun Leslie ve jillian dans videolarini deneyin tempolu yürüyüş veya eliptik bisiklet. 1 saat cardio yapin ardından dambil çalışmadığın sürece bacak kalinlasmaz sadece her cardio sonrasi squat yap ama arttirma sadece 50 tane.

Bu kilo ile her an sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. O yüzden squatin takvimini önermem size. Kilo vermek isteyen insanların en sık yaptığı yanlıştır yemek yememek. Sorun yemek yemede değil metabolizmanizda. Mesela metabolizmanizi hizlandiracak yiyecekler içecekler tercih edin. Bol proteinliproteinleri beslenin. Zayiflamak için ilk işiniz cardio olsun Leslie ve jillian dans videolarini deneyin tempolu yürüyüş veya eliptik bisiklet. 1 saat cardio yapin ardından dambil çalışmadığın sürece bacak kalinlasmaz sadece her cardio sonrasi squat yap ama arttirma sadece 50 tane.

burayı okuyunca level 1 den jilian yapmaya çalıştım ama 10 dk dan sonra çok zor geldi spora alışmaya çalışıyorum suan bıle heryerm agrıdı bu vıdeoların hepsını bıtırsem + yürüyüş yapsam ne kadar surede etkisi olur kı :KK43:(

burayı okuyunca level 1 den jilian yapmaya çalıştım ama 10 dk dan sonra çok zor geldi spora alışmaya çalışıyorum suan bıle heryerm agrıdı bu vıdeoların hepsını bıtırsem + yürüyüş yapsam ne kadar surede etkisi olur kı :KK43:(
Her yerin ağrımasi zaten gelişmesi demek. Ağrılar normal vücut spora alışkın değil. Ağrılar geçtikten sonra tekrar devam etseydin ağrı olmazdı. Her ne ise danslar zor geliyorsa o zaman bir şekilde tempolu koşu veya yürüyüş yapacaksin. Eliptik bisikletinde unutmamak lazim beslenmene çok dikkat ederek yürüyüş kosu bisiklet unutma. Ipte atlayabilirsin düzenli şekilde haftanin 4 5 gunu yaparsan hazirana kadar 60 kilo olabilirsin.

Sürekli yarım mekik çekiyordum. Yarım mekikte benim üst karın çekmekten taş gibi olmuştu neredeyse. Ama alt ve üst dümdüz değildi. Üst taş alt taraf bildiğin yumuşak yağ.
Dedim neden böyle oluyor. Çekerken annem gelip birazda alt taraflarını çalıştırsan demez mi.. dedim alt nasıl oluyor. Bu bana çeşitlerini gösterdi. Yaklaşık 1 haftadır uyguladım ve dümdüz göbeğe sahip olabildim. Hem üst hem alt çalışıyorum.

Mister81 Mister81 Senin artık karnını tamamen toparlama zamanın geldi. Bel oyuntuların meydanda kıvrımlı.
asil94 asil94 Squattan önce 100 tane yapsan yeter artar bile. Mekiği sakın 200-300 yapmayın çok fazla yapılması iyi değil.
Kızlar şimdi karnıma uyguladıklarımı göstereceğim.
07a8fbb513a2797b3884b50dbf36ccf53_072cdbe4834fd12e0b1d3b2b959208ce_1.jpg
bu hareketi yapıyorum 10-20 şer tane.
1fe36305c956d2ffbf5ee2cf067d13c34_072cdbe4834fd12e0b1d3b2b959208ce_1.jpg
Bu en sevdiğim acayip yakıyor karnı. Sol bacağınızı göğsünüze çekip diz bölgenizi sağ dirseğinize temas ettirin ve başlangıç pozisyonuna gelin. Aynı hareketi bu kez de sağ bacağınız ve sol kolunuzla deneyin. Toplamda 20 kez tekrarlayabilirsiniz.
Ara vermek istediğimde bacaklarımı şu şekilde hareket ettiriyorum.
1_100.jpg

Veee zor olsada biter bitmez son derece yağ yakan hareket bunu uyguluyorum.
karin_kaslari_mekik_hareketi_2-282x320.jpg

Hareketlerin arasında ayak sallamasından sonra 10-15 tane
kar%C4%B1n-kas%C4%B1-geli%C5%9Ftirme-hareketleri-resimli-2.jpg
yarım mekik.
Şimdilik uyguladıklarım bunlar. Android telefonuma karın kası uygulaması yükledim sırf unutmamak ve ezberlemek için seviye seviye ilerleyen hareketlerin kısa yapılışı gösteriyor.
Telefonunuzun mağazasına ''8 dakika da karın kası'' yazın. ve bu tarz görsel çıktığında hemen indirin hareketler çok faydalı ve oradakileri uyguluyorum. Hangisi size uygunsa kendiniz seçebiliyorsunuz.
XBRgd5.png
Hemen ekliyorum bunları sporuma 4 gün önce indirmiştim bu programı 8dk sürüyor ama çok etkili gerçekten

Selam ya size bi sorum olucak bu stepper aletide eliptik kadar etkili mi ?

Selam ya size bi sorum olucak bu stepper aletide eliptik kadar etkili mi ?
Eliptik bisikleti eklem ve vücuda zarar vermez mesela. Koşu bandında koşarken eklem kemikler bacak yorulurken eliptik bisikletinde bu tarz sorun yok. Stepper aletine gelecek olursak pek faydalı olabileceğini sanmıyorum onun yerine ip atlamanızı tavsiye ederim.

X