- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 34
Yağ oranını bilmiyorum ama kilo 59 boy 1.66Evet sıkılaştırıyor ve göğüslere şekil veriyor.
Yağ oranın ve kilon nasıl acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağ oranını bilmiyorum ama kilo 59 boy 1.66Evet sıkılaştırıyor ve göğüslere şekil veriyor.
Yağ oranın ve kilon nasıl acaba ?
Sanki biraz 55 e düşürmeniz gerekiyor gibi. Fazla da değil. Squatla şekile girer vücut. Di kapaginda mi ağrı yoksa bacaklardan baslayip diz kapağı mi ?Yağ oranını bilmiyorum ama kilo 59 boy 1.66
Ewet yani kilo vermeye de çalışıyorum sadece diz kapağımda oluyorSanki biraz 55 e düşürmeniz gerekiyor gibi. Fazla da değil. Squatla şekile girer vücut. Di kapaginda mi ağrı yoksa bacaklardan baslayip diz kapağı mi ?
Canım ben iki foto attım ordan da görebilirsin belimde kıvrım yok incelemesi için yüz üstü yatıp sağa sola hareket yapıyorum ve ayakta sağa sola egilerek hareket yapıyorum ama pek etkisi olmuyo galiba ve üst bacakta kalınlık var tabi ben squati 15 20 gün oldu yapalım ama günde 20 tane yapıyorum ama arkaya itme ve one doğru egilmeleri falan da yapıyorum yani sıkılasmayi farkettim ama kalca da küçülme oldu sanki ve ben büyümesi ni istiyorum iç bacak olarakta plates topun u araya kâtip sıkıyorum umarım doğru gitmisimdir yoksa diz kapağında ki sıkıntılar bunlardan miEwet yani kilo vermeye de çalışıyorum sadece diz kapağımda oluyor
Sadece diz kapağında olması yanlış olmayasın? Bacaklarında ağrıması lazım aslında.Ewet yani kilo vermeye de çalışıyorum sadece diz kapağımda oluyor
Canım çok sağ ol. Sınavım iyi geçti denemez. Sınavda regl oldum ağrıdan odaklanamadım ağrıyı düşündükçe daha çok sinirlendim. Ama elimden geldiğince odaklanmaya çalıştım ve yaptım. Zaten Puan çok önemli değil barajı geçmem gerekiyordu geçtim. Güzel sanatlar olduğum için yetenek sınavlarına gireceğim. LYS mi gireceksin ? Çok başarılar sanırım o daha önemli sizin için...GMelan umarm sınavın iyi geçmiştir benm 2 ay kaldı sınavıma neyse gelelim konumuza...
bugün squat'ta 16. günümdeyim, yaşasın dinlenme günüm oleyyy :) ben kendim kalçalarımda bi fark görmüyorum ama Gamze diye arkadaşım dün bana kalçamın hafiften kalktıgını söyledi ve inanılmaz mutlu oldum...
yalnız bi sorum olacak... squat tablosuna göre sayı günden güne artıyo ve biz bunu kolaylaştrmak için setler haline yapıyoruz... mesela benim yarın 150 tane yapmam gerekio ve ben 30'ar lık setlere bölerek yapabiliyorum ancak... bu setler arasındaki zamanın önemi var mı peki? yani ben 30 tane yapıp, aradan 2 saat geçtikten sonra bi 30 daha yaparak böyle böle böle gün içine yayarak yapsam olur mu? dün 140'ı 30 +30+30+ 25+25 şeklinde yaptım ama aralarında 10'ar dakika bırakarak... degilse yapmak çok ama çok zor
Öyle bir anlattın ki hiç gelişme yok yağlar fışkırıyor kilolu falan filan düşündüm. Fotoğrafı açmamla oha demem bir oldu. Sen şimdi 20 günde böyle olduysan 2 ayında düşünemiyorum seni. Tekrar squat sen nelere kadirsin dedirtti. Ayrıca şu bacak kalınlaştırma olayını fazla büyütmeyin bence. Kuru kemik olmasından iyidir. Ayrıca boyun uzun ve boyuna ip ince bakacak hiç yakışmaz. Belin yavaş yavaş gelişme göstermiş ve bel oyuntuların kıvrımlaşmış. O bel daha bi' incelmeye gelsin kalça ve bacaklar sana çok ince gelecek. Sana kalın gelmesi belinden kaynaklanıyor.Canım ben iki foto attım ordan da görebilirsin belimde kıvrım yok incelemesi için yüz üstü yatıp sağa sola hareket yapıyorum ve ayakta sağa sola egilerek hareket yapıyorum ama pek etkisi olmuyo galiba ve üst bacakta kalınlık var tabi ben squati 15 20 gün oldu yapalım ama günde 20 tane yapıyorum ama arkaya itme ve one doğru egilmeleri falan da yapıyorum yani sıkılasmayi farkettim ama kalca da küçülme oldu sanki ve ben büyümesi ni istiyorum iç bacak olarakta plates topun u araya kâtip sıkıyorum umarım doğru gitmisimdir yoksa diz kapağında ki sıkıntılar bunlardan mi
ama zaten ole çık kilolu değilim ki bacaklarda var canım tam boydan çekmedigim için ole duruyo sen yine de bana iç bacak üst bacak ve bel tiolari versen ii olur mister81 in en son attığı foto gibi olsun istiyorum bacak ve bel kalca biraz büyük olsun tabi kalca saplantım da yeni başladı bi o eksikmis gıbı bu dizleri ne yapcaz canım bi akıl versen hiçbişey yapamıyorm korkumdanSadece diz kapağında olması yanlış olmayasın? Bacaklarında ağrıması lazım aslında.
Canım çok sağ ol. Sınavım iyi geçti denemez. Sınavda regl oldum ağrıdan odaklanamadım ağrıyı düşündükçe daha çok sinirlendim. Ama elimden geldiğince odaklanmaya çalıştım ve yaptım. Zaten Puan çok önemli değil barajı geçmem gerekiyordu geçtim. Güzel sanatlar olduğum için yetenek sınavlarına gireceğim. LYS mi gireceksin ? Çok başarılar sanırım o daha önemli sizin için...
Soruna gelecek olursak evet dediğin gibi 2 saat geçtikten sonra yapabilirsin. Ben ilk başladığımda bu dediğin şekilde yaptım. Daha dur yenisin. Hep demişimdir kalçadaki yağlar çok inatçıdır kolay kolay toparlamaz diye. Benim 4 ayım neredeyse yeni yeni toparlanmaya başladı. Ve önceki sonraki gelişmeleri fotoğraflara ekliyorum takip edip bakabilirsin. :)
Öyle bir anlattın ki hiç gelişme yok yağlar fışkırıyor kilolu falan filan düşündüm. Fotoğrafı açmamla oha demem bir oldu. Sen şimdi 20 günde böyle olduysan 2 ayında düşünemiyorum seni. Tekrar squat sen nelere kadirsin dedirtti. Ayrıca şu bacak kalınlaştırma olayını fazla büyütmeyin bence. Kuru kemik olmasından iyidir. Ayrıca boyun uzun ve boyuna ip ince bakacak hiç yakışmaz. Belin yavaş yavaş gelişme göstermiş ve bel oyuntuların kıvrımlaşmış. O bel daha bi' incelmeye gelsin kalça ve bacaklar sana çok ince gelecek. Sana kalın gelmesi belinden kaynaklanıyor.
Spor yaparken esneme hareketleri ara ara yapın. Esneme hareketleri ne ağrı yapar ne de kalınlaştırır. Bel için sağa sola dönme hareketi yapın. Eğer kalçanın büyük olmasını istiyorsan 2 kg dambıl ile yapabilirsin. Dizlerin geçmesini bekle. Normal çünkü bana da oluyordu.ama zaten ole çık kilolu değilim ki bacaklarda var canım tam boydan çekmedigim için ole duruyo sen yine de bana iç bacak üst bacak ve bel tiolari versen ii olur mister81 in en son attığı foto gibi olsun istiyorum bacak ve bel kalca biraz büyük olsun tabi kalca saplantım da yeni başladı bi o eksikmis gıbı bu dizleri ne yapcaz canım bi akıl versen hiçbişey yapamıyorm korkumdan
canım bende epeydir hastalıktan dolayı yapamıyordum sonra hastalığı bitirdim geçti ama bu seferde yapasım gelmedi hevesim kaçtı ama suan tekrar cardıoyla baslıyorum birazdan. umarım devamını getiririrm sürükli yaparım bunu. bu arada beni de izlemeye alırmısınSadece diz kapağında olması yanlış olmayasın? Bacaklarında ağrıması lazım aslında.
Canım çok sağ ol. Sınavım iyi geçti denemez. Sınavda regl oldum ağrıdan odaklanamadım ağrıyı düşündükçe daha çok sinirlendim. Ama elimden geldiğince odaklanmaya çalıştım ve yaptım. Zaten Puan çok önemli değil barajı geçmem gerekiyordu geçtim. Güzel sanatlar olduğum için yetenek sınavlarına gireceğim. LYS mi gireceksin ? Çok başarılar sanırım o daha önemli sizin için...
Soruna gelecek olursak evet dediğin gibi 2 saat geçtikten sonra yapabilirsin. Ben ilk başladığımda bu dediğin şekilde yaptım. Daha dur yenisin. Hep demişimdir kalçadaki yağlar çok inatçıdır kolay kolay toparlamaz diye. Benim 4 ayım neredeyse yeni yeni toparlanmaya başladı. Ve önceki sonraki gelişmeleri fotoğraflara ekliyorum takip edip bakabilirsin. :)
Öyle bir anlattın ki hiç gelişme yok yağlar fışkırıyor kilolu falan filan düşündüm. Fotoğrafı açmamla oha demem bir oldu. Sen şimdi 20 günde böyle olduysan 2 ayında düşünemiyorum seni. Tekrar squat sen nelere kadirsin dedirtti. Ayrıca şu bacak kalınlaştırma olayını fazla büyütmeyin bence. Kuru kemik olmasından iyidir. Ayrıca boyun uzun ve boyuna ip ince bakacak hiç yakışmaz. Belin yavaş yavaş gelişme göstermiş ve bel oyuntuların kıvrımlaşmış. O bel daha bi' incelmeye gelsin kalça ve bacaklar sana çok ince gelecek. Sana kalın gelmesi belinden kaynaklanıyor.
Çok şükür bi an icin sakat Kalcam sandım artık hastalık üretmeye başladım kemik erimesi falan peki canım yine öyle karışık devam mı etmeliym yoksa sadece 1 ay squat miSpor yaparken esneme hareketleri ara ara yapın. Esneme hareketleri ne ağrı yapar ne de kalınlaştırır. Bel için sağa sola dönme hareketi yapın. Eğer kalçanın büyük olmasını istiyorsan 2 kg dambıl ile yapabilirsin. Dizlerin geçmesini bekle. Normal çünkü bana da oluyordu.
canım kalcanın küçülmesini istiyorsak napcaz pekiSpor yaparken esneme hareketleri ara ara yapın. Esneme hareketleri ne ağrı yapar ne de kalınlaştırır. Bel için sağa sola dönme hareketi yapın. Eğer kalçanın büyük olmasını istiyorsan 2 kg dambıl ile yapabilirsin. Dizlerin geçmesini bekle. Normal çünkü bana da oluyordu.
ben 20 gündür yapıyorum ve etkisi şimdiden fark edebiliyorumAylar önce başladığım fakat doğru düzgün gezi, okul işleri derken devam edemediğim aralıklarla yaptığım azda olsa faydasını gördüğüm spor egzersizi..
Ne yaptım ne ettim kasım ayı başında 30 günlük squat takvimine sonunda başlamıştım. Takvimi merak edenlere;
Pek cesaret edilecek gibi bir program değil ama sonuçlarını düşündükçe cesaret edebilirsiniz. Başlamadan 1 Hafta önceden 15 veya 20 tane yapın. Çünkü ilk önce bacakların ağrıması olacaktır. Ağrıyan bacaklarla ara ara yaparsınız o yüzden başlamadan 1 hafta önce 20 tane yapın ağrısın.. bacaklardaki ağrı geçtiğinde takvimde olduğu gibi 50'den başlayacaksınız. İlk başta ağrı olan bacak bir daha ağrımayacak.
İlk yapmaya başladığımda çok yorulup bitsin diye dua eden ben, 100'e geldiğimde zorlanmadığımı ve squat'ın eğlenceli bir egzersiz olduğunu anladım. Yapmanız gereken ayaklarınızın alışması ve ilk günleri atlatmak. Dikkat etmeniz gereken yerleri anlatacağım.
Squat'ı yaparken ilk dikkat etmeniz gereken yer; ''NEFES'' tir. Çömelip kalktığınızda sürekli nefes nefese kalıyorsanız bil ki yanlış yapıyorsunuz demektir. Yavaş yapınız !!! Doğrusu ise çömelirken nefesinizi tutacaksınız, kalkarken nefesinizi vereceksiniz. Dinlenmeyi unutmayın. Örneğin 50 squat'ı yaparken 10 bittiğinde 1-2 dakika dinlenin tekrar başlayın... Kısacası nefesinizi yormayın.
100' geldiğinizde bu 100'ü ilk başladığınız etapta bitireceksiniz diye bir şey yok !! +50 sabah, +50 akşam toplam 100. Böylede uygulayabilirsiniz. (Ben başladığımda sabah akşam yapmadım başlar başlamaz bitiriyordum alışmıştım.)
Hareketi yanlış yaptığınız sürece faydasını göremezsiniz. Harekete başlayıp hemen bitsin kafasıyla hızlı hızlı yaparsanız boştur. Squat'ın püf noktası kalkarken ayaklardaki topukları
kullanmak bel bölgesini değil. Bel bölgesini kullanarak kalkarsanız faydasız. Çömelirken belinizin dik durmasına özen gösterin. Bknz:
Son olarak squat herşeydir, bacak, bel, karın ne varsa vücudu tümden çalıştıran bir hareket 30 gün dolmasada 15 günde faydasını gösteren ilaç gibi... Buna biraz cesaret gerek. 30 gün dolar dolmaz bırakmamazlık yapmayın!!! devam edin. 15 tane olsa bile yapın.. çünkü bıraktıkça kalça ve bacak eski kısmını alabilir.
Sonuçlar ise;
Aaa izlemişsin beni, izliyorum hemen ben pek göremiyorum bildirimleri ya :/ Senden de gelişmeleri bekliyorum. Yalnız squatı yaptıktan sonra cardıo yapma. Cardıo sonrası yap.canım bende epeydir hastalıktan dolayı yapamıyordum sonra hastalığı bitirdim geçti ama bu seferde yapasım gelmedi hevesim kaçtı ama suan tekrar cardıoyla baslıyorum birazdan. umarım devamını getiririrm sürükli yaparım bunu. bu arada beni de izlemeye alırmısın
1 ay bence bacakların alışsın. Squat kolay bir spor değil. ÇÇok şükür bi an icin sakat Kalcam sandım artık hastalık üretmeye başladım kemik erimesi falan peki canım yine öyle karışık devam mı etmeliym yoksa sadece 1 ay squat mi
İlk kalçadaki yağlar eriyecek sonra squat. O yağlar erimeden yaparsanız büyük olur.canım kalcanın küçülmesini istiyorsak napcaz peki
Ooooo süper !!!! Ne kalmış bitmesine. Hayranım hırsınıza son gaz devam :)ben 20 gündür yapıyorum ve etkisi şimdiden fark edebiliyorum
aaa yağlarımı eritmeden yapmıstım ben ama squat ondanmı küçülmedi acabaAaa izlemişsin beni, izliyorum hemen ben pek göremiyorum bildirimleri ya :/ Senden de gelişmeleri bekliyorum. Yalnız squatı yaptıktan sonra cardıo yapma. Cardıo sonrası yap.
1 ay bence bacakların alışsın. Squat kolay bir spor değil. Ç
İlk kalçadaki yağlar eriyecek sonra squat. O yağlar erimeden yaparsanız büyük olur.
Ooooo süper !!!! Ne kalmış bitmesine. Hayranım hırsınıza son gaz devam :)
Evet sadece squat yapmalısın. Acele etmeyin diyorum bacaklarınız alışsın. Ama şimdi diz kapaklarınız için dinlenin geçer geçmez direkt başlayın devam edin.Pek anlamadım canım yani sadece squat mi yapmaliyim
Yağlar ile olmaz. Yağ varsa daha çok büyük olur. Yağlar erimeli :)aaa yağlarımı eritmeden yapmıstım ben ama squat ondanmı küçülmedi acaba
Tamam canım çok teşekkür ederim iyileşnce tekrar devam o zaman iyilesene kadar bel calisim o zamanEvet sadece squat yapmalısın. Acele etmeyin diyorum bacaklarınız alışsın. Ama şimdi diz kapaklarınız için dinlenin geçer geçmez direkt başlayın devam edin.
Yağlar ile olmaz. Yağ varsa daha çok büyük olur. Yağlar erimeli :)
tamam canım offf yaa sıkıntı hepEvet sadece squat yapmalısın. Acele etmeyin diyorum bacaklarınız alışsın. Ama şimdi diz kapaklarınız için dinlenin geçer geçmez direkt başlayın devam edin.
Yağlar ile olmaz. Yağ varsa daha çok büyük olur. Yağlar erimeli :)