- 21 Aralık 2014
- 8.996
- 28.623
Sürekli yarım mekik çekiyordum. Yarım mekikte benim üst karın çekmekten taş gibi olmuştu neredeyse. Ama alt ve üst dümdüz değildi. Üst taş alt taraf bildiğin yumuşak yağ.
Dedim neden böyle oluyor. Çekerken annem gelip birazda alt taraflarını çalıştırsan demez mi.. dedim alt nasıl oluyor. Bu bana çeşitlerini gösterdi. Yaklaşık 1 haftadır uyguladım ve dümdüz göbeğe sahip olabildim. Hem üst hem alt çalışıyorum.
Mister81 Senin artık karnını tamamen toparlama zamanın geldi. Bel oyuntuların meydanda kıvrımlı.
asil94 Squattan önce 100 tane yapsan yeter artar bile. Mekiği sakın 200-300 yapmayın çok fazla yapılması iyi değil.
Kızlar şimdi karnıma uyguladıklarımı göstereceğim.
bu hareketi yapıyorum 10-20 şer tane.
Bu en sevdiğim acayip yakıyor karnı. Sol bacağınızı göğsünüze çekip diz bölgenizi sağ dirseğinize temas ettirin ve başlangıç pozisyonuna gelin. Aynı hareketi bu kez de sağ bacağınız ve sol kolunuzla deneyin. Toplamda 20 kez tekrarlayabilirsiniz.
Ara vermek istediğimde bacaklarımı şu şekilde hareket ettiriyorum.
Veee zor olsada biter bitmez son derece yağ yakan hareket bunu uyguluyorum.
Hareketlerin arasında ayak sallamasından sonra 10-15 tane yarım mekik.
Şimdilik uyguladıklarım bunlar. Android telefonuma karın kası uygulaması yükledim sırf unutmamak ve ezberlemek için seviye seviye ilerleyen hareketlerin kısa yapılışı gösteriyor.
Telefonunuzun mağazasına ''8 dakika da karın kası'' yazın. ve bu tarz görsel çıktığında hemen indirin hareketler çok faydalı ve oradakileri uyguluyorum. Hangisi size uygunsa kendiniz seçebiliyorsunuz.
Dedim neden böyle oluyor. Çekerken annem gelip birazda alt taraflarını çalıştırsan demez mi.. dedim alt nasıl oluyor. Bu bana çeşitlerini gösterdi. Yaklaşık 1 haftadır uyguladım ve dümdüz göbeğe sahip olabildim. Hem üst hem alt çalışıyorum.
Mister81 Senin artık karnını tamamen toparlama zamanın geldi. Bel oyuntuların meydanda kıvrımlı.
asil94 Squattan önce 100 tane yapsan yeter artar bile. Mekiği sakın 200-300 yapmayın çok fazla yapılması iyi değil.
Kızlar şimdi karnıma uyguladıklarımı göstereceğim.
Ara vermek istediğimde bacaklarımı şu şekilde hareket ettiriyorum.
Veee zor olsada biter bitmez son derece yağ yakan hareket bunu uyguluyorum.
Hareketlerin arasında ayak sallamasından sonra 10-15 tane
Şimdilik uyguladıklarım bunlar. Android telefonuma karın kası uygulaması yükledim sırf unutmamak ve ezberlemek için seviye seviye ilerleyen hareketlerin kısa yapılışı gösteriyor.
Telefonunuzun mağazasına ''8 dakika da karın kası'' yazın. ve bu tarz görsel çıktığında hemen indirin hareketler çok faydalı ve oradakileri uyguluyorum. Hangisi size uygunsa kendiniz seçebiliyorsunuz.