Onu yapmaya başladım mesela bugün 1500 almam gereken kkal ben 1000 kkcal aldım 500 açık var o 500 ü da yaksam ? Olmuyor gitmiyorProteinle kas yaparsınız, normal olan bu. Protein+spor=kaslı vücut.
Bedeniniz incelse ya da aynı kalsa da kilonuz artar.
Kalori saymayı deneyin bir de.
Benim şişti çünkü kısayımProteinle kas yaparsınız, normal olan bu. Protein+spor=kaslı vücut.
Bedeniniz incelse ya da aynı kalsa da kilonuz artar.
Kalori saymayı deneyin bir de.
Bu arada diyetisyenler kilo vermek için yapılan diyette ilk başta ağır sporu önermiyorlar. En fazla 1-2 km yürüyüş diyorlar. Gidişata göre de 3-5 ay sonra plates, yoga falan gibi şekillendirecek sporlar öneriyorlar. Siz kardio yapıyorsanız kas kütlenizin artması yine normal.Benim şişti çünkü kısayım
Başta yürüdüm kası kardiyo ile yapmadımBu arada diyetisyenler kilo vermek için yapılan diyette ilk başta ağır sporu önermiyorlar. En fazla 1-2 km yürüyüş diyorlar. Gidişata göre de 3-5 ay sonra plates, yoga falan gibi şekillendirecek sporlar öneriyorlar. Siz kardio yapıyorsanız kas kütlenizin artması yine normal.
Sordu programı verdi ama yeni verdi ben bu vücuda karantina döneminde girdiğim içinSize bi form vermiş olmalılar, ne istediğinize dair. Bu formda seçenekler olur "Güç arttırmak istiyorum" "Kaslı görünüm, kas arttırmak istiyorum" "İncelemek-kilo vermek istiyorum" vb böyle seçenekler ve buna göre beslenmenizle beraber spor şekliniz düzenlenir. Bana böyle yapmışlardı, yanlış anımsamıyorsam sık ve az periyotlar hafif ağırlıklar kullanmıştım incelme için. Bir kardiyo bir alet çalışarak yağdan kilo vermeyi sağlıyorlar karbonhidratlara dikkat ediyorsunuz ama bodybuilding olayına gitmiyorlar, onun içinse protein beslenme, bir miktar daha ağırlık ve fazla Per sayıları kullanıyorlar. Tabi karıştırmıyorsam baya geçti üzerinden.
Artı ince görünüm için, fitnessı pilates ile de destekliyorlar.
Size nasıl bir görünüm isteyip neyi amaçladığınızı, hangi bölgelerinizden şikayetçi olduğunuzu sormadılar mı?
Teşekkür ederim .Bu kaslar sadece yürüyüş + protein ağırlıklı beslenmeyle oldu , spora yeni gidiyorum üyelik vardı ama gidemedim..hep aynı değildi yediklerim ama sonuçta bir yıla yayılınca bu sekılde...ağırlık yapmadım.Ama iyi yürüyordum baya..kalori açığı da su sekılde mi ben mesela 1500 kkcal günlük almam lazım, 900 kkcal yesem o gün, 1000 lik spor mu yapıcam ? O da imkansız yani.500 lük yersem 500 yakarım hadi bi şekilde de nasıl olacak bilemedim ? Doğru mu anlamışım ?Merhaba pilates antrenörüyüm. Anladığım kadarıyla ağırlıkla filan spor yapıyorsunuz ? Ağırlıkla çalışıp üstüne protein ağırlıklı besleniyorsanız bide çok yiyorsanız çok normal değil mi kilo almanız ? Hoca doğru söylemiş kilo vermek için az yiyeceksiniz. Bol bol cardio yapıp yağ yakımı yapmanız lazım. Özellikle sabahları kalkar kalkmaz yemek yemeyin. Ve gece yatmadan hemen önce yemek yemeyin. Vücutta önce karbonhidratlar yakılır sonra yağ yakımı başlar. Bunun için normalde 40-50 dakika cardio yapmanız gerekir. Ama gece karbonhidratlar zaten yakılmış olur. Sabah kalkıp hemen cardio yaparsanız direk yağdan yakmaya başlarsınız. Aldığınız kaloriyle yaktığınız kalori arasında bi fark olması lazım kilo vermek için. Az yiyip,çok hareket edip bide sağlıklı beslenirseniz çok kolay verirsiniz o kiloları. Sadece protein ağırlıklı beslenmeyin birde.sabah haşlanmış yumurta yiyorsanız yanına maydanoz,dereotu gibi yeşillikler yiyin bol limonlu,biberli. Meyve sağlıklı diye düşünüp gece yemeyin veya abartmayın. İçinde baya şeker var hepsinin. Salatalarınızı genelde yeşil sebzelerden hazırlayın. Yeşil çay için. Birde spordan sonra esneme hareketleri yapın,ağırlıkla kilo vermeden çalışmayın. 1 öğün sebze yemeği,1 öğün et yiyin. Sebze yemeklerinin suyunu yemeyin. Ama cidden en önemlisi kalori açığı oluşturmak başka yolu yok.
Teşekkür ederim .Bu kaslar sadece yürüyüş + protein ağırlıklı beslenmeyle oldu , spora yeni gidiyorum üyelik vardı ama gidemedim..hep aynı değildi yediklerim ama sonuçta bir yıla yayılınca bu sekılde...ağırlık yapmadım.Ama iyi yürüyordum baya..kalori açığı da su sekılde mi ,ben mesela 1500 kkcal günlük almam lazım, 900 kkcal yesem o gün, 1000 lik spor mu yapıcam ? O da imkansız yani.500 lük yersem 500 yakarım hadi bi şekilde de nasıl olacak bilemedim ? Doğru mu anlamışım ?Merhaba pilates antrenörüyüm. Anladığım kadarıyla ağırlıkla filan spor yapıyorsunuz ? Ağırlıkla çalışıp üstüne protein ağırlıklı besleniyorsanız bide çok yiyorsanız çok normal değil mi kilo almanız ? Hoca doğru söylemiş kilo vermek için az yiyeceksiniz. Bol bol cardio yapıp yağ yakımı yapmanız lazım. Özellikle sabahları kalkar kalkmaz yemek yemeyin. Ve gece yatmadan hemen önce yemek yemeyin. Vücutta önce karbonhidratlar yakılır sonra yağ yakımı başlar. Bunun için normalde 40-50 dakika cardio yapmanız gerekir. Ama gece karbonhidratlar zaten yakılmış olur. Sabah kalkıp hemen cardio yaparsanız direk yağdan yakmaya başlarsınız. Aldığınız kaloriyle yaktığınız kalori arasında bi fark olması lazım kilo vermek için. Az yiyip,çok hareket edip bide sağlıklı beslenirseniz çok kolay verirsiniz o kiloları. Sadece protein ağırlıklı beslenmeyin birde.sabah haşlanmış yumurta yiyorsanız yanına maydanoz,dereotu gibi yeşillikler yiyin bol limonlu,biberli. Meyve sağlıklı diye düşünüp gece yemeyin veya abartmayın. İçinde baya şeker var hepsinin. Salatalarınızı genelde yeşil sebzelerden hazırlayın. Yeşil çay için. Birde spordan sonra esneme hareketleri yapın,ağırlıkla kilo vermeden çalışmayın. 1 öğün sebze yemeği,1 öğün et yiyin. Sebze yemeklerinin suyunu yemeyin. Ama cidden en önemlisi kalori açığı oluşturmak başka yolu yok.
Sordu programı verdi ama yeni verdi ben bu vücuda karantina döneminde girdiğim içinşimdi de aynı durumda olan varsa bileyim diye sordum
ben sadece yürüşle arttırmısım ama ağırlıkla değilben incelme icin reformer oneririm. cok uzun zamandir yapiyorum su ara aksattim ama ben de bir ara boyuma gore cidden kilo almistim belim, ust bacaklarim kalinlasmisti.
ilk once biraz isinip sonra az agirlik+cok tekrar yapiyordum en son reformer. incelmek icin bana onerilen buydu yani. sizin yaptiginiz bildiginiz kas kutlesi arttirmak icin yapilan is, sevgilim de ayni beslenip agir spor yapip sisti.