Valla bende anlamadım hemde sadece yürüşle aldım.Ama en az 20 bin adım atıyordum günde.6 kilo kas nasıl aldın ya? Ben 1.5 yıl kıçımı yırttım 2 kilo kas alabildim
Mümkün değil ya yürüyüşle bir kadının 6 kilo kas almasi. Yanlış ölçtüler muhtelemen. O kadar fazladan yürümek hicbir ise yaramaz eklemleri bozmaktan başka.Valla bende anlamadım hemde sadece yürüşle aldım.Ama en az 20 bin adım atıyordum günde.
Günlük aldığınız proteinler neler mesela ortalama? Kalori hesabını vs nasıl yapıyorsunuzValla bende anlamadım hemde sadece yürüşle aldım.Ama en az 20 bin adım atıyordum günde.
Kas oranım %45 boy koşa olunca zarif durmuyo şiş duruyorum yağ %20 küsür yağdan gider ama kastan da gider biraz sanırım .Fat secret diye bir program var onu indirdim kalori giriyorum.Günlük zaten çok temiz besleniyorum ,İnkansız değil işte. 500 kalori alıp 500 yakarsanız olduğunuz gibi kalırsınız. 1000 kalori alıp 500 kalori yakarsanız kilo alırsınız. Yani illa bi kalori hesabı yapmanıza gerek yok. Zaten sporla bahsetmiyorum bu yakmanız gereken kaloriden. Zaten oturduğunuz yerde de belli bi kalori yakımı yapıyorsunuz . Siz bunu kalori hesabı olarak düşünmeyin. Sadece sağlıklı beslenin ve cardio yapın. Yürüyüş yaparak sıkılaşırsınız yürüyüşün yağ yakımına müthiş bi etkisi yok. Koşarsanız mesela evet var. tempolu yürümek kalori yaktırır ama yediğiniz zaman alırsınız o kaloriyi hatta daha bile fazlasını alabilirsiniz yediğiniz şeye bağlı. Nabzınızı yüksek tutacak şeyler yapmalısınız mesela hiit egzersizleri. İnternette örnekleri var ordan bakabilirsiniz. Yürüyüşü de hep aynı tempoda değil yürü-koş-yürü-koş şeklinde yaparsanız yine yağ yakımı olur mesela. İp atlayabilirsiniz o da nabzı çok yükseltir güzel bi egzersiz aslında. Yani öncelikle yağ yakınını hızlandırmanız lazım bide daha az veya daha az kalorili şeyler yerseniz kilo verirsiniz. Sonrasında sıkılaşmak için pilates vs yapabilirsiniz. Siz şu an cidden yağ yakımını halledebilirseniz zaten kas oranınız artmış mükemmel bi sonuç çıkar ortaya emin olun
Öncelik kardiyo olmalı
Ben sadece protein ağırlıklı diyetleri sağlıklı bulmuyorum
Dengeli olman lazım
Sebzede yemelisin karbonhidratta almalısın ama ölçülü
Hayatından rafine şekeri çıkarman gerek
Ben böyle yaparak 64 ten 55 e indim
Şimdi koruyorum
hayatımda hersey var ama porsiyon kontrolü varrafi
Başka yerde de ölçtürdüm ve görünümden de anlıyorum zaten insan kendini bilir eklemler iyi sıkıntı yok.Mümkün değil ya yürüyüşle bir kadının 6 kilo kas almasi. Yanlış ölçtüler muhtelemen. O kadar fazladan yürümek hicbir ise yaramaz eklemleri bozmaktan başka.
Aynen ya nasıl gitmez diye bende şaşkınım aslında ondan bilemedim ne yapacagımıAalinda kas kutleniz cok azsa aldigin8z kas orani cok yuksek degil.
Bu beslenme ile yagdan hic gitmemesi daha enteresan.
Aralikli orucu arastirin bence, aclik suresini uzun tutup yagdan yakmayi hedefliyor. Ben donem donem yapiyorum ve kesinlikle etkisini goruyorum. Ayrica bir diyet listesi uygulamama ragmen.
Konuyu tam okudunuz mu ? Ağırlık yapmadım diye yazdım yaAğırlık çalışırsanız kas yaparsınız doğal olarak incelmek istiyorsanız yürüyüş pilates kardio ağırlıklı calısmanız lazım
Araştırıncam ama sizde kısaca bilgi verseniz nasılBen ketojenik beslenme uyguluyorum gunde 2 ogun seklinde. Ve reformer pilates yapıyorum. Inanılmaz hizli kilo verdim ve çok inceldim. Sıkılaşma oldu ve çok mutluyum. Ketojenik beslenmeyi deneyin hıc kilo veremeyen arkadaşım bile zayıfladı.
Gençsin tabi yoktur da oyle cok yürüyüp durma bosver idareli yürü :) vala cok ilginc ne yedin o kadar proteinliRafi
Başka yerde de ölçtürdüm ve görünümden de anlıyorum zaten insan kendini bilir eklemler iyi sıkıntı yok.
Gençsin tabi yoktur da oyle cok yürüyüp durma bosver idareli yürü :) vala cok ilginc ne yedin o kadar proteinli
O zaman bir yanlışlık var 1 sene salona gittim nerdeyse haftanın 5 günü 6 kilo kas yapamadımKonuyu tam okudunuz mu ? Ağırlık yapmadım diye yazdım ya
sabah 1 H. yumurta bir dilim kepek ekmekGençsin tabi yoktur da oyle cok yürüyüp durma bosver idareli yürü :) vala cok ilginc ne yedin o kadar proteinli
1 sene sürdü bir senenin sonucu bu Yediğim et de en fazla 2 ızgara et biraz bulgur pilavı falandıO zaman bir yanlışlık var 1 sene salona gittim nerdeyse haftanın 5 günü 6 kilo kas yapamadımhem ağırlık hem pilates yaptım keşke böyle kolay kas yapabilsem bende
Ağırlıklara, perlere dikkat etmeniz gerekiyor işte feminen görünümünüzü koruyarak incelemek için. Kardiyo ile vücut ısısını arttırıp, aletle bölge bölge çalışarak yağ yakıyorsunuz mantığı bu. Ama üzerine şu halinizle ağırlıklar ekleyip Per sayısını bir anda fazla fazla yapmaya zorlarsanız o işte kas şişirme olayına dönüyor, tabi dediğim şey bu kadar kolay da değil protein tozları ile de takviye filan yapıyorlar o şiş görünüm için ama işte dediğimi anladınız sanıyorum. Pilates ise kasları esnetip boyuna uzatan bir spor, onu yaparsanız daha hoş bir görünüm oluyor. Fitness ile zorlamadan kilo verirken, incelme için bir de pilates ile desteklerseniz istediğiniz zarif görüntüye kavuşursunuz diye düşünüyorum.
Bu bilgiler vaktinde fitness zamanlarımdan kalma bilgiler, yanlışım olabilir siz yine bir spor hocasına danışın.
Az yiyorsunuz aslında o zaman başka bi yerde bi yanlış var. Siz en iyisi iyi bi diyetisyene gidip adam akıllı ölçüm yaptırın. Acaba spor salonunun ölçümünde mi bi tuhaflık var ? Bide onun verdiği önerilere göre hareket edin. Hangi şehirdesiniz acaba ?Kas oranım %45 boy koşa olunca zarif durmuyo şiş duruyorum yağ %20 küsür yağdan gider ama kastan da gider biraz sanırım .Fat secret diye bir program var onu indirdim kalori giriyorum.Günlük zaten çok temiz besleniyorum ,
sabah 1 H. yumurta bir dilim kepek ekmek
Öğlen 2 tavuk pirzola biraz sebze ve bir dilim kepek ekmek
Akşam bir kase yoğurt sadecebunlar toplam 900 küsür kkca yaptı bugün
Sporda ne kadar yakmam lazım yani şimdi yarım saat eliptik yapsam zaten 400 civarı kalori ben sanırım bu günlük listeyi de azaltmam lazımaçken de zor oluyo ya çalışmak