Spordan anlayan hanımlar bakabilir mi?

Ben eve dönünce bi kurcalayayım bu programı en iyisi :)
Ya öyle spora yabancı biri degilim ama düzenli yapan iradeli birisi de değilim. Hale yola koysam yeter bana. :KK43:

Evet kesinlikle inceleyin, çok yararlı bir uygulama, orda herkes paylaşıyo yediklerini ,yaptıkları sporları, önce/sonra resimleri ekliyolar, güzel bir motivasyon oluyo :) Ordaki bir kaç kız arkadaşlarla hatta whatsapp grubumuzu bile kurduk :) Her Pazar günü Canlı Yayın yapıyor, sorular sorup cevap veriyor. Mutlaka indirmelisiniz bence :) Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız :)

Yoo hiç öyle olmadı bende ,bilemiyorum yine de .. plank ve ip atlamada da ısrar ediyorum hala ..Şuan ilaçlar sebebiyle kilo aldım , tekrar başlayacağım ..

Plank da cok güzel ve cok zor. Hatta simdiye kadar yaptığım en zor seylerden biri bence. Yaparken 1-2 dk sonra lanet olsuuuunnn tembel olucam yeter yapmıycam bunuu diye kıvranıyorum :KK70:
Siz devam edebiliyosanız helal olsun cidden

Evet kesinlikle inceleyin, çok yararlı bir uygulama, orda herkes paylaşıyo yediklerini ,yaptıkları sporları, önce/sonra resimleri ekliyolar, güzel bir motivasyon oluyo :) Ordaki bir kaç kız arkadaşlarla hatta whatsapp grubumuzu bile kurduk :) Her Pazar günü Canlı Yayın yapıyor, sorular sorup cevap veriyor. Mutlaka indirmelisiniz bence :) Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız :)

Teşekkür ederim gercekten :) biraz şu yoğunluğumu azalttığım zaman daha geniş zamanlarda keyif ala ala yapıcam sporumu ama simdilik böyle çareler arıyorum :)

leslie teyzeminde hakkını yemiyeyim:KK70:
Ne leslieymis. Herkes tiryakisi olmus kadının :KK70:

Kucagima bebegimi alip sacma sapan danslar uyduruyorum..hosuna gidiyor. Ta 1 2 aylikken baslamistim ben bunu yapmayam yalniz o zamanlar kafasini belini iyi tutup yavas hareket edyordum. Smdi 1yasina gelmek uzere ziplatsam da kendini dengeliyor falan. Yere indirince kendi de biseyler yapiyor :)
Ayy ne güzel canım ♡ benimde bebişim olsun bende böyle hayal ediyorum. Sansima ikiz olur benimde, sonra spor derdim kalmaz zaten koşturmaya veririm kilolari :KK70:

Plank da cok güzel ve cok zor. Hatta simdiye kadar yaptığım en zor seylerden biri bence. Yaparken 1-2 dk sonra lanet olsuuuunnn tembel olucam yeter yapmıycam bunuu diye kıvranıyorum :KK70:
Siz devam edebiliyosanız helal olsun cidden
Ben de söylediğin gibiydim ilk başlarda fakat her konuda olduğu gibi bu konuda da inat ettim ve vücudum alıştı :)

Ben sadece 1 ayda incecik olmuştum yememe içmeme dikkat ederek ve sürekli hareketli olarak. Gideceğiniz yere yürüryerek gidin çok uzaksa araçtan erken inip yine yürüyerek gidin. Bol su tüketin. Kendinize diyet listesi çıkarın mesela ekmeği tamamen kesin ve canınızın istediği şeylere yasak koymak yerine doyumluk değilde tadımlık yiyin. Youtube'da bir sürü bacak egzersizi var squatgirl izleyerek yaptıklarnı yaparak çok fitleştim.

Aşağıda linkini koyduğum videodaki 2.hareket favorim. Yanıyo bacaklar. :)

https://m.youtube.com/watch?t=124s&v=b0yDUawcBjc

Ben sadece 1 ayda incecik olmuştum yememe içmeme dikkat ederek ve sürekli hareketli olarak. Gideceğiniz yere yürüryerek gidin çok uzaksa araçtan erken inip yine yürüyerek gidin. Bol su tüketin. Kendinize diyet listesi çıkarın mesela ekmeği tamamen kesin ve canınızın istediği şeylere yasak koymak yerine doyumluk değilde tadımlık yiyin. Youtube'da bir sürü bacak egzersizi var squatgirl izleyerek yaptıklarnı yaparak çok fitleştim.

Aşağıda linkini koyduğum videodaki 2.hareket favorim. Yanıyo bacaklar. :)

https://m.youtube.com/watch?t=124s&v=b0yDUawcBjc

Teşekkürleeeeer :)

Callanetics egzersizlerini tavsiye ederim. Benim bacaklar da hafif tombiş :KK22:Bu egzersizler acayip sıkılaştırıp inceltiyor. Kaslı görünüm olmadan.

Google yaz canım. YouTubeda da olabilir. 50 li yaşlarda bir teyze yapıyor bu sporu :) Yoga pilates arası bişey. Zamanında pilates de yaptım bunu da yaptım. Pilatesten daha hızlı bi sıkılaşma sağlıyor. 3 haftada basenden 5 cm inceldiğimi bilirim.

Google yaz canım. YouTubeda da olabilir. 50 li yaşlarda bir teyze yapıyor bu sporu :) Yoga pilates arası bişey. Zamanında pilates de yaptım bunu da yaptım. Pilatesten daha hızlı bi sıkılaşma sağlıyor. 3 haftada basenden 5 cm inceldiğimi bilirim.

Gözlerimden kalpler çıktı inanır mısınız :KK70: 5 cm :halay:

Kızlar günaydın, direkt konuya giriyorum.

Kızlar benim üst bacağım kalın. Yani devasa kalınlikta degil elbet ama fit bir görüntüsü yok. Ve bıngıl bıngıl.

Kilo problemim yok. Boyumla kilom gayet uyumlu. Hatta önceden daha zayıftım 2-3 kilo alarak normal kiloma geldim. Ama o kilolari hep popo ve üst bacağa aldım sanki :KK70:

Spor salonuna gidecek vaktim hiç yok. O yüzden evde kendi kendime biseyler yapmak istiyorum. Plank, plates, squat, ip vs vs... hanımlar deneyip sonuç aldığınız şeyleri paylaşırsanız cok sevinirim :)

Konumu taşımazsanız çok sevinirim. En büyük derdim şuan bu. Allah beterinden sakınsın. Biraz dursun ben faydalı bilgiler alayım sonra taşırsınız :))
Hamilelikten sonra benim de bacaklar bingil bingil:)doktorum 2 ay geçsin sonra spora başla dedi. Ben plates düşünüyorum Daha önce evde kendim yapıp baya bi sıkilasma elde etmiştim.

X