Spordan anlayan hanımlar bakabilir mi?

plates yapmaya çalış salona gidemesen bile evde. bi de sürekli hareket halinde olursan eğer bence gözle görülür değişim oluyor. sürekli oturdukça bir bıngıl bıngıl olma durumu söz konusu oluyor :KK48:

Eliptik makinasiimkanin varsa edinmelisin duzenli calistigin taktirde hem kilonu muhafaza eder hemm bacaklarinin inceltir...imkanin yoksa eger youtube low impact veya butt and thigh workout yaz cikan ozellikle fitnessblender videolarini duzenli yap derm hatta ozellikle bacak bolgesini incetme ve sikilastirma icin bir aylik programi var websitelerin satin alabilirsin tavsiye ederim...

Eliptik :KK200: ben

plates yapmaya çalış salona gidemesen bile evde. bi de sürekli hareket halinde olursan eğer bence gözle görülür değişim oluyor. sürekli oturdukça bir bıngıl bıngıl olma durumu söz konusu oluyor :KK48:

Sabahtan aksama kadar oturuyorum ki baska bir secenek yok :KK70:
Salon işi cok zor simdilik ya. Bi de yakınımda hiç salon yok, e arabam da yok :KK70:
Squat yaptığını okudum az önce, kaçla başlamam lazım ya?

Bölgesel incelme diye bişi yoktur. Ama düzenli olarak haftada 3 gün yürüyüş ve Pilates yaparak bacaklarınızı şekle sokabilirsiniz. Tabiki beslenmede çok önemli.
Anlamadım.. nasıl bölgesel incelme diye bişi yok.. gayette var.. her bölge için ayrı hareket var..

Sabahtan aksama kadar oturuyorum ki baska bir secenek yok :KK70:
Salon işi cok zor simdilik ya. Bi de yakınımda hiç salon yok, e arabam da yok :KK70:
Squat yaptığını okudum az önce, kaçla başlamam lazım ya?

ben sabahları 10 taneden 2 set yapıyordum. akşamları da 15 tane tek sette bitiriyordum. istersen önce destek alarak başla yani duvara dayanarak filan. ben zaten futbol oynadığım için kondisyonum vardı. şimdi sabah akşam 40-50 arası yapıyorum. kendine göre pay biç oradan ama başta çok zorlama çünkü yataktan kalkarken bile zorlanabilirsin en başta :)

ben sabahları 10 taneden 2 set yapıyordum. akşamları da 15 tane tek sette bitiriyordum. istersen önce destek alarak başla yani duvara dayanarak filan. ben zaten futbol oynadığım için kondisyonum vardı. şimdi sabah akşam 40-50 arası yapıyorum. kendine göre pay biç oradan ama başta çok zorlama çünkü yataktan kalkarken bile zorlanabilirsin en başta :)

Tamam çok teşekkür ederim :) tekrar cok teşekkür ederim her sey icin :)

Kızlar günaydın, direkt konuya giriyorum.

Kızlar benim üst bacağım kalın. Yani devasa kalınlikta degil elbet ama fit bir görüntüsü yok. Ve bıngıl bıngıl.

Kilo problemim yok. Boyumla kilom gayet uyumlu. Hatta önceden daha zayıftım 2-3 kilo alarak normal kiloma geldim. Ama o kilolari hep popo ve üst bacağa aldım sanki :KK70:

Spor salonuna gidecek vaktim hiç yok. O yüzden evde kendi kendime biseyler yapmak istiyorum. Plank, plates, squat, ip vs vs... hanımlar deneyip sonuç aldığınız şeyleri paylaşırsanız cok sevinirim :)

Konumu taşımazsanız çok sevinirim. En büyük derdim şuan bu. Allah beterinden sakınsın. Biraz dursun ben faydalı bilgiler alayım sonra taşırsınız :))
Spora gidemem demişsin ama bu problem için ısrarla yüzmeyi tavsiye ederim. Fırsatın olursa.

Kızlar günaydın, direkt konuya giriyorum.

Kızlar benim üst bacağım kalın. Yani devasa kalınlikta degil elbet ama fit bir görüntüsü yok. Ve bıngıl bıngıl.

Kilo problemim yok. Boyumla kilom gayet uyumlu. Hatta önceden daha zayıftım 2-3 kilo alarak normal kiloma geldim. Ama o kilolari hep popo ve üst bacağa aldım sanki :KK70:

Spor salonuna gidecek vaktim hiç yok. O yüzden evde kendi kendime biseyler yapmak istiyorum. Plank, plates, squat, ip vs vs... hanımlar deneyip sonuç aldığınız şeyleri paylaşırsanız cok sevinirim :)

Konumu taşımazsanız çok sevinirim. En büyük derdim şuan bu. Allah beterinden sakınsın. Biraz dursun ben faydalı bilgiler alayım sonra taşırsınız :))
Ben evde kendim squat yaptım ağırlık alarak elime çok faydası oldu. Aynı şekilde eline ağırlık alarak lunge de yaparsan güzel sonuç alırsın. Eliptik bisikletin varsa harika olur yoksa da dışarda hızlı tempoda yürüyüş de fayda sağlar büyük ölçüde

Bu arada 11 cm inceldi bacaklarım bu saydıklarımla
Ben burda bir spor devi B bilinmeyenkullanici ya bağlanma hakkımı kullanmak istiyorum gel aydınlat bizi kossss kossss :oha: çaktırmayın şuan spordadir o :KK47::KK47::KK47:
Ahahaha kahkaha attım :KK70:

Squat girl diye bi kadın var. Bu gün bacaklar için challange başlattı. Uygulamasını indirip bi bakın.

Instagramda dansatolye var hatice sanirim ismi.takip et isine yarar hareketler bulursun.
En olmadi aldirirsin bolgesel yaglanma varsa.

X