Spordan anlayan hanımlar bakabilir mi?

Aynı şeyleri yazmışız
Ayy benim de bacaklarim kasli ozellikle de baldirlar.. futbolcu bacagundan bende de var yani. Topuklu falan giyince hele oohooo . .. Ergenlikte yaptigim spor adi altinda kendimi yerden yere atmalarim tepinmelerim abartili sekilde bisiklet surup yuzmelerim sonucu oldu bunlar :/
Yaklasik 1yil once dogum yaptim sezeryanla. Spinal anesteziyle oldumm dogum aninda doktorum,karin kaslarin baya sert ya sen sporcu falan misn..valla zor kestim zor dikiyorum dedi.. vay be ..ben diyodum da karin kasim var ama gobekliyim de diye kimse inanmiyordu. Gobegimin altinda kas gizliyorum diyodum.. tescillendi onaylandi iste. Dogum sonrasi benim iyilesme surecim baskalarina nazaran da zor oldu ben hep kas sertligine yordum bunu da..
Su an korkunc bi haldeyim bikac aydir sporsuzum ve bingil bingilim. Gobusumj toparlamistim biraz gene sarkti. Lop lop sallaniyor yurudukcem veee catlak yarik dolu.. ama ne yapayimmm bebisim icin deger :)

Eliptik makinasiimkanin varsa edinmelisin duzenli calistigin taktirde hem kilonu muhafaza eder hemm bacaklarinin inceltir...imkanin yoksa eger youtube low impact veya butt and thigh workout yaz cikan ozellikle fitnessblender videolarini duzenli yap derm hatta ozellikle bacak bolgesini incetme ve sikilastirma icin bir aylik programi var websitelerin satin alabilirsin tavsiye ederim...

Ve şu an 21 gün Challenge Sıkı ve ince bacaklar yaptırıyo Bugün başladı katılabilirsiniz sizde :)

Kız yok ne zumbasi bildigin mezdekeye falan oynuyormuş ahahaha ben 5 hafta görmemiştim 12 kilo vermiş tanıyamadım gözümle görmesem inanmam

Aa ben de diyorum bu teyzeler nasıl böyle enerjik kıpır kıpırlar. Demekki günlerde oynadıkları mezdekedenmiş, e bildigin spormus o
40 yıl düşünsem aklıma gelmez

Dediklerinize o kadar yabancıyım ki, not alıyorum mutlaka araştırıcam :)

Ve şu an 21 gün Challenge Sıkı ve ince bacaklar yaptırıyo Bugün başladı katılabilirsiniz sizde :)

21 günde bu bacaklar incelirse eger ben de ayaklı reklam olarak dolaşmazsam felix degilim

21 günde bu bacaklar incelirse eger ben de ayaklı reklam olarak dolaşmazsam felix degilim

inşallah, mutlaka fark edilir, ama tabi her gün yapılacağı antremanı bildiriyo ve tabi sağlıklı beslenme, antremanları yaparsanız bence güzel olucak. Ya da ağır gelirse Pazartesi-Cumartesi'ye kadar "Hayalindeki Sen" antremanları var ordan başlarsınız yavaş yavaş vücud alışıcak zaten spora :)

Butt and thgh ingilizce sanirim bacak kaslarini hedef aan bolgelerin adi youtube dan yazinca ozellikle alt bolgesi icin yapilan egzersizleri icerir.fitnessblendirda youtubeda spor program kanali,cok guzel videolari mevcut bir senedir ben programlarini yapiyorum(ben web sayfalarindan satin aliyorum )yirmi kilo kadar verdim son bes kilodayim...

Kız yok ne zumbasi bildigin mezdekeye falan oynuyormuş ahahaha ben 5 hafta görmemiştim 12 kilo vermiş tanıyamadım gözümle görmesem inanmam

müsadenle horonu da ekleyeyim
ana kucağına oturtulan bebek karşısında türütün 6 dklık şarkısı evrilip çevrilip horon tepilerek doğum kiloları verilir

Bosver kiz bebisler saglikli olsunda. Sende toparlarsin gencsin bebeginde ufak daha. Catlaklarada Cocuklar buyuyunce lazer yaptiririz
Ama ayni beni anlattin. Bisiklet ve yuzme. Birde sabah uyanir uyanmaz ormana kosuya gidiyordum 1 saat. Futbolcu gibi benimde Bacaklar gitmiyor coktandirda deli gibi spor yapmadim ama göbis yumuşadı biraz yine spora baslicam ama ne zaman :/

Aa ben de diyorum bu teyzeler nasıl böyle enerjik kıpır kıpırlar. Demekki günlerde oynadıkları mezdekedenmiş, e bildigin spormus o
40 yıl düşünsem aklıma gelmez
Evet ya ben hala dalgasını geçerim ama ciddi ciddi oynuyormuş tek basina evde. Ben yüzlerce lira verip zumba dvd aldim tozlanmış raffa duruyor

5hafta mi wuhuuu.. ben 12kiloyu 5ayda veremem
Evet canim birde yemeside normalmiş. Herzamanki gibi yedim dedi. Bende rahatımdan ve hareketsizlikten veremiyordum ama şimdi bir zayıflama takımına girdim 10 kilo hafifledim. Şuan ama ara verdim 1 ay sonra tekrar başlıcam çok faydasını gördüm istersen sende gel. (Çok şükür bugünde takımımın reklamini yaptim )

müsadenle horonu da ekleyeyim
ana kucağına oturtulan bebek karşısında türütün 6 dklık şarkısı evrilip çevrilip horon tepilerek doğum kiloları verilir
Gerçekten mi, verdinmi horonla kilolari kucağında bebekle hemde. Bidaha kimse gelip bana bebegim ufak spor yapamıyorum demesin

Ben emziren annelerin zayiflama şeysindeyim :)
O normal takimlar agir gelir bana su an. Sutym cok azaldi zaten ilk baslarda. Hatta 2 kere mizikcilik yaptim ben devam etmiycem arkadas pudinglerimi kurabiyelerimi cikolatalarimi yiycem siz napiyosanz yapin dedim.. sonra gene moralim bozuldu .. Hem yedim hem hareker ettim fazlaca. Cikolata yiyip ardindan tepindim sporumu yaptim oyle oyle devam ettim. Kendimi cok kisitlamadim aslinda yeme konusunda.. 6 7 ayda anncak 12 kilo verebildim :/

Ben eve dönünce bi kurcalayayım bu programı en iyisi :)
Ya öyle spora yabancı biri degilim ama düzenli yapan iradeli birisi de değilim. Hale yola koysam yeter bana.

Harikasınız gercekten, 20 kilo ne demek mutlaka arastırıyorum dediklerinizi cok teşekkür ederim

Gerçekten mi, verdinmi horonla kilolari kucağında bebekle hemde. Bidaha kimse gelip bana bebegim ufak spor yapamıyorum demesin
Kucagima bebegimi alip sacma sapan danslar uyduruyorum..hosuna gidiyor. Ta 1 2 aylikken baslamistim ben bunu yapmayam yalniz o zamanlar kafasini belini iyi tutup yavas hareket edyordum. Smdi 1yasina gelmek uzere ziplatsam da kendini dengeliyor falan. Yere indirince kendi de biseyler yapiyor :)

Canım iyi vermişsin gerçekten. Takım evet zor ben nişan olacak diye girdim öyle kaldım hala fazlalığım var. Kısıtlama kendini ama herşeyden az az ye tadımlık al. Kısıtlayınca patlama yaşıyorsun hepsini birden yiyorsun

Ohio sizin bebeis artık eşek kadar olmuş. Birlikte yapın bence sporunuzu ona da eglenceli gelecektir. Ben bebek olsam eğlenirdim yani annem garip garip davranırken

Teşekkür ederim :)

Plank ve ip mükemmel, squat ise devamı olacaksa etkili bir şekillenme sağlıyor .

Squat bikac kere denedim. Yani böyle bi baslayıp bi müddet sonra bıraktım. Keyifli baya ama kocaman bacaklarım olmasından korktum hep. Sanki böyle iyice şişecekmiş gibi. O yüzden bıraktım hep. E devam edeyim o zamansa

Yoo hiç öyle olmadı bende ,bilemiyorum yine de .. plank ve ip atlamada da ısrar ediyorum hala ..Şuan ilaçlar sebebiyle kilo aldım , tekrar başlayacağım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…