Spor Yaparak Zayıflamak İsteyen Yok mu ?

Linguist yazdıklarıla bende fena gaza azime geliyorum yaaa çok sağoll kaydirigubbakcemile3
bende bugün hiç tarzım olmasada oryantel şarkılar indirdim ve yarım saat boyunca bel kıvırdım göbek attım eşim halimi görse eminim şaşırır kaydirigubbakcemile3
yaza sıfır beden girermiyiz dersinizz??? :lepi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 harikasın döktürmeye devam kaydirigubbakcemile5 inş. bu kararlıkla devam edersek neden olmasın hihoyyyt

bende geldim suanki kilom 65.5 üc ypora baslayali 3 gün oluyo
ne yaptigima gelince 1.gün 30 saat yürüyüs+ebru ile plates
2.gün her tarafim agridgi icin sadece 45 dk yürüdüm
bügün yine 45 dk yürüyüs+plates

ayrica bodrumda bekleyen bide stepper var onuda eve cikarip aksam dii seyrederken yapmayi planliyorum

bide kizlar siz sporu ne zaman yapiyosunuz ben kahvaltidan yarim saat sonra yapabiliyom baska türlü vaktim olmuyo cok önemli bu zaman yaben kendimi hic yoktan iyyidir diye motive ediyom ama aklimada takilmiyo degil bu yaz abimin dügünü var ben kapaliyim su yeni elbiseler varya hani alti elbise üstündede bolere var cok hosuma gidiyo onalrdan giymek istiyom o yüzden birakmaya niyetim yok bu 3 gün icinde yedileirme gelince ilk 2 günü ayran detoksu yaptim ama 2.günü tamamlayamadim aksam üstü kelogs yedim ama yinede 900 gr verdim detoksla bugünde sabah kahvaltisinda
bir dilim kepekli tost ekmegi,biraz beyaz peynir 5 yesil zeytin
öglen 1 tabak etli nohut,bir dilim kepekli tost ekmegi ve salata
aksam 7 de bir tabak haslanmis yogurtlu brokoli yedim

ins böyle devam edebilirim öff en gec mayisa en az 55 kilo olmama lazim benim yaaaaa

eğer bu tempoda gidersen mayısa kalmazsın bile kaydirigubbakcemile2

gelelim bu gün yediklerime:))
sabah kalkınca 2 kuru kayısı,bir bardak ballı limonlu su..bi çay kaşığı kara üzüm çekirdeği yuttum ve 1 bardak normal su içtim...ardından markete gittim..
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği,1 haş. yumurta,domates,salatlık,bir kupa yeşil çay(şekersiz)
ara:1 kupa limonlu yeşil çay ve 3 adet beypazarı kurusu(dün bi markette gördüm nası sevindim görünce üniversiteyi ank.ta okudum orda keşfetmiştik bunu süper ötesi bişi kaydirigubbakcemile3
öğlen:çorba,2 adet haşlanmış tavuk baget ve yeşil salata olacak
akşam malum 1 kase sütlü gevrek:)
aralarda nescafe ve meyve olur sanırım bi arada spor yaparım:)
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

ben bu diyeti yapıyorum birde emziriyorum :sinifsinif: ama ne yapayım yaa süt olcak diye yiye yiye damacanaya döndüm :umursamaz:
ben bugün :
sabah : ılık limonlu su
kahvaltı : light sütlü müsli
ara : şeftalili eti form çay - form kepekli kraker (tadı beter olduğundan 3 tane zor yedim :KK70: )
öğlen : mantarlı tavuklu kremalı çorba 2 dilim ekmek
ara mevsim meyveleri tabağı
akşam corn flakes ve kapanış sositososito
( günde 2,5 litre su şart tabi )

arkadaşlar bu müsli nedir ya kafam karıştı ve nasıl bir etkisi oluyor yardımcı olurmusunuz

Form Light Müsli
Form ye, formda kal.
İster kahvaltılarınızda ister gün içinde tüketebileceğiniz, hafif, besleyici bir alternatif… Sütle ya da yoğurtla yiyebileceğiniz Eti Form Müsli, yulaf ezmesi, keten tohumu, kurutulmuş dut, elma, kayısı, erik, incir ve üzümden oluşan zengin içeriğiyle adeta bir meyve rüyası. Eti Form Müsli, lezzetten ödün vermeden sağlıklı ve formda olmak isteyenler için mükemmel bir seçim.

Besin öğeleri (1 paket)
Enerji (kcal)
Protein (gr)
Karbonhidrat (gr)
Yağ (gr)
Diyet Lif (gr)
Toplam Şeker (gr)
Doymuş Yağ (gr)
Sodyum (mg) 299
8.96
72.57
2.87
13.36
27.45
0.61
358.4
(alıntıdır)

y_etiform_musli_yeni.gif

o kadar besleyiciki emziren bir anneyim sütümü bile çoğaltıyor..
sağlıklı kilo vermede destekleyici bir besin olduğunuda düşünüyorum yerimseniben

evet bende kahvaltidan yarim saat sonra 45 dklik yürüyüsümü yaprim plates aksama kaldi
kahvaltidada
1 dilim kepekli tost ekmegi
biraz beyaz peynir
4 yesil zeytin
1 tatli kasigi kadar bal ve yarim bardak az yagli süt ictim

ögle
1 tabak hazir ezo gelin corba
salata ve evde ekmek kalmadigindan yarim sandivic ekmegi

aksamada 1 bardak corba icerim ve bugünki yeme fasli biter aksam yemeginden sonrada platesimi yaparim ins

kızlarrr çok mutluyummm nasıl oldu bilmiyorum diyete başlıyalı 1 hafta bile olmadı ama 3 hafta önce 61 olan ben şuan 58 kg yimmm delikafadulden nasıl mutluyum nasıl hihoyyyt
55 olunca birde şu göbeği eritebilirsem tamamımmm hihoyyyt

arkadaşlar benim sadece göbek problemim var eh bide yanlarım bunun için sadece spor yapmam gerekli deilmi bende katılacaimsize:)

Aramıza hoşgeldin melody bende sendenim kaydirigubbakcemile3
göbek - bel için paso mekik ve yürüyüşmüş :gitme:

kızlar varya callenetics mi yapmaya başlasak:)) göbek möbek kalmaz çok etkiliymiş... araştırdım bu sitede yapanların vede başka sitede yapanların yorumlarını tek tek okudum ve aklıma yattı zaten bi kaç ay önce indirmiştim ama biraz kilo vermeyi bekliyorum şuan 61,5 kiloyum hedef 55 ...bi 58 falan olayım yapmayı düşünüyorum callaneticsi çünkü kilo vermeden ziyade sıkılaştırıyo ve vucüdü şekillendiriyormuş kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

kızlarr ben asla diyet yapamıyorum, ilkbahrda yürüyüş artı spor yapıyordum, nassı güzel olmuştu vücut,
şimdi hava soğuk diye çıkmak istemiyorum,
şimdiiii banada yardım edinnnn evde müslimm var gündüz normal yesem de akşam sadece müsli yesem, 2,5 litrede su içsemfaydası olurmu,
birde benim sorum göbek ve basennnn,
bunları netcem bana söleyin yaaa,
herkesi gaza getiriyorum sizde bana gaz verin lütfennnnn

canm selam ben 58 olmuşum bugün tartıldım çook mutluyum darısı başınıza :)
callaneticsi tam olarak nedir birazdaha açabilirmisin?
google dan arattırdım garip videolar çıktı garipten kastım fitnees ta yapılan bi takım egzersiz hareketleri ?

linguist cnm bu callaneticsi için google dan video bulamadım eğer senin bildiğin bi yer varsa bende isterim :KK70:

bende ki video değil de 1 saatlik bi program bale plates karışımı değişik bi şey:)) google a yaz ''callenetics yapanlar kulübü'' ilk çıkan siteden indirmiştim ben bi kaç ay önce:)

kızlarr ben asla diyet yapamıyorum, ilkbahrda yürüyüş artı spor yapıyordum, nassı güzel olmuştu vücut,
şimdi hava soğuk diye çıkmak istemiyorum,
şimdiiii banada yardım edinnnn evde müslimm var gündüz normal yesem de akşam sadece müsli yesem, 2,5 litrede su içsemfaydası olurmu,
birde benim sorum göbek ve basennnn,
bunları netcem bana söleyin yaaa,
herkesi gaza getiriyorum sizde bana gaz verin lütfennnnn

canım hoş geldin:) evde spor yapablirsin mesela leslie yürü ve incel programı var yada nivea body gerçekten işe yarıyo...larosw beni müsli konusunda uyardı öğlen 2 den sonra yememek gerekiyomuşkilo yaparmış ama onun yerine tam tahıllı kahvaltılık gevreklerden tercih edebilirsin opuyorumnanaktan

X