çok sağol canım teşekkür ederim .Uzun zamandır sporun içindeyim 3-3,5 yıldır yağ kütlem fazla idi önce onları erittim sonradan bölgesel çalışmalar yaptım.Açıkçası bu çizgiler daha çok brazil butt liftteki çalışmalardan sonra oldu Leandro Carvalho'nun tummy Tuck ve abs rapido 'dan sonra çıktı diyebilirim.Plank 30 days challengeden önce vardı.Sizinde yanlardan kas çizgileriniz belirmiş Maşallah :) benimde öyle :) ortadaki yağlarımızı az daha eritebilirsek gelsin sixpackler canım .. Plank hareketi mi yaptınız sadece ?? Yok canım sadece plankla olmuş olamaz ??
İşde sürekli spor yapmanın faydaları canım :)çok sağol canım teşekkür ederim .Uzun zamandır sporun içindeyim 3-3,5 yıldır yağ kütlem fazla idi önce onları erittim sonradan bölgesel çalışmalar yaptım.Açıkçası bu çizgiler daha çok brazil butt liftteki çalışmalardan sonra oldu Leandro Carvalho'nun tummy Tuck ve abs rapido 'dan sonra çıktı diyebilirim.Plank 30 days challengeden önce vardı.
Zumba Dansı (varzehs ile zumbayı çok beğeniyorum ),Befit kanalında Keaira lashae'nin Brazillian booty burn,latin ve Abs Dance ,Latin dance aerobics dance workout gibi bunlar benim çok hoşuma giden enerjileri yüksek dans cardio videolarıDans ağırlıklı kardio nasıl oluyor arkadaşım örnek yazabilecegin video varmi
Aynen canımya şu alt karnım sezeryan çizgisinin üstüde gitse tam olacak ama benim daha çok alt bölgeyle ilgili sıkıntı basenler .Sana birşey sormak istiyorum canım px90 nasıl bir program yaptın mı ve yaptıysan sonuçları nasıl ramazandan sonra 21 day fix yada Tony Hortonla çalışmayı düşünüyorum Daha çok ağırlıkla çalışmalar istiyorum ama kararsızım kas ağırlıklı nasıl tavsiye edeceğin var mı ?İşde sürekli spor yapmanın faydaları canım :)
Benimde max30 da çıkmaya başlamısdı zayıfladıkca çizgilerim derinleşiyor.. Çok seviyorum ben kaslarımın çıkmasına çok mutlu oluyorum yaaa :)))
Ayy ortadaki yağlarımızıda bir sıfırlasak Leithia gibi dümdüz dursa , ama oda olacak inşallah :))
Sağol canım bakacağım insallahZumba Dansı (varzehs ile zumbayı çok beğeniyorum ),Befit kanalında Keaira lashae'nin Brazillian booty burn,latin ve Abs Dance ,Latin dance aerobics dance workout gibi bunlar benim çok hoşuma giden enerjileri yüksek dans cardio videoları
çok ii görünüyo maşallah ben böle oksam daha ne isterim kii
son hali budur alt karın 75 cm (-2 cm) inceldi
yoğurdu çok severim bende kendim yapıyorum hazır yiyemiyorum. Bende göbek birazda genetik maleseff ikide doğum olunca iyce büyüdü 58 kiloyken kemikkerim çıkıyodu heryerden ama o göbek hala ordaydııRica ederim karın beslenmeylede çok alakalı mesala uzun zamandır yoğurdumu kendim mayalıyorum yoğurdun düzenli 6 ay kullanımında göbek ve çevresindeki yağların gitmesinde çok faydası var.Tabi sağlıklı beslenme en büyük etken.GErçi benim alt bölge hala sıkıntılı benimde en büyük arzum basenleri en az 95 cm indirmek (38 beden olup alt üst eşitlemek) ve selülitlerden kurtulmak
Umarım işe yarar, başarılar!Leithia canım benim. konuyla çok ama çok alakasız ama senin bu herkese hitap eden motivasyonların beni bu isteğe itti açıkcası. KPSS sınavı için güzel bir motivasyon yazsan. ben ve benim gibi birçok arkadaşın nasıl dualarını alırsın. Sınava ortalama 3 ay kaldı. veeee ben daha çalışmaya hiç başlamadım. aslında çok istiyorum çalışmayı çok az bir zaman kaldı. birtürlü başlayamadım
Ben de kendi deneyimlerimden bahsedeyim. Plank'ı ben keşfedilmemiş elmas olarak görüyorum. Sırt ve boyun sakatlayan ve karın kaslarına etkisi çok az olan mekik çekmeyi iyi bir egzersiz sanıyoruz ama plank çok daha işe yarıyor. Hak ettiği ilgiyi görmüyor, zira sadece durarak(!) yapılan bir egzersizin bu kadar etkili olacağına ve işe yarayabileceğine inanamıyoruz belki de.slm canım bende plank yapmaya başladım bana biraz deneyimlerinden ve sonuçlarından bahsedermisin motivasyon için ihtiyacım var .benim üst bedenim de sorunum inş işe yarar sizde ne gibi değişimler oldu yaparken zorlandınız mı
Çok teşekkür ederim öncelikle. P90X'i sormuşsunuz, anlatayım:Leithia karnın çok başarılı bence.Ben çok kaslı sevmediğim için bu bana iyi geldi yani..
Ben 3 haftadan fazladır diyet ve spor yapıyorum düzenli ama çok sağlıklı beslensem de yorgunluk bitkinlik yaşıyorum...
Karın göbek kursak ve kalça henüz duruyor incelse de..Pek kilom yok fakat zayıfken mutluyum o yüzden kilo vermek istiyorum..Çok ilginç boyunda kolda 1 cm incelmeler var ..Sporun etkisi
P90x nasıl yapması zor mu??
Çok teşekkür ederim. Ben de sizin sonucunuzu çok beğendim, ben de yan karın çizgimin belirmesini çok istiyorum. Ama beslenmeden olmuyor. P90X sorularına ayrıntılı yanıtı yukarıda yazdım, soracağınız soru varsa seve seve yanıtlarım.Maşallah harika görünüyorsunuz yağ oranı sıfırçok yoğun Kaslı görüntüyü sevmiyorum ama kaslı olmayıda çok arzuluyorum yağ yakımı ve daha fazla kalori harcattığı için ayrıca geleceğe yatırım diye düşünüyorum.Ayrıca sayenizde p90X 'i yapmak istiyorum iç bacaklarınız ayrık ve alt bölge süper.
Karın sımsıkı görünüyor, şahsen benim sonucumdan daha başarılı bir sonuç bence. Tebrikler.
son hali budur alt karın 75 cm (-2 cm) inceldi
Canım bende p90x i yapmadım henüz :)Aynen canımya şu alt karnım sezeryan çizgisinin üstüde gitse tam olacak ama benim daha çok alt bölgeyle ilgili sıkıntı basenler .Sana birşey sormak istiyorum canım px90 nasıl bir program yaptın mı ve yaptıysan sonuçları nasıl ramazandan sonra 21 day fix yada Tony Hortonla çalışmayı düşünüyorum Daha çok ağırlıkla çalışmalar istiyorum ama kararsızım kas ağırlıklı nasıl tavsiye edeceğin var mı ?
Ağırlık çalışmalarına verebileceğiniz güzel programlar var mı peki ?
İlgili sitede bir sürü başlangıç programı ve ağırlık çalışma örneği mevcut. Ben de yeni keşfettim siteyi, altını üstüne getiriyorum şu anda.Ağırlık çalışmalarına verebileceğiniz güzel programlar var mı peki ?
Aslında siteye üyeyim çok güzel bilgiler veriyorlar hazırda bildiğiniz var mı diye sormuştum genede teşekkür ederimİlgili sitede bir sürü başlangıç programı ve ağırlık çalışma örneği mevcut. Ben de yeni keşfettim siteyi, altını üstüne getiriyorum şu anda.
Şu videoyu da ekleyeyim.
Videoyu dinledim çok ilginç geldi doğrusu
Ağırlık çalışması konusunda ne yazık ki bilgi sahibi değilim, yanlış bilgi vermekten korkarım. Ev programları konusunda daha bilgiliyim, o açıdan sitenin önerdikleri haricinde öneride bulunmasam daha iyi olur.Aslında siteye üyeyim çok güzel bilgiler veriyorlar hazırda bildiğiniz var mı diye sormuştum genede teşekkür ederim
Evimde 5 kg-3 kg-2 kg-1 kg dambıl ve 500 gr lık manşetler ama halada gözüm ağırlık setlerinde fitness blenderdan hangi programı uyguluyorsunVideoyu dinledim çok ilginç geldi doğrusuaslında ben ağırlık çalışmanın ne kadar çok zorlayıp ter attırdığını Fıtness blender programındaki videolarda anladım...
Normalde saf kardio yapıyordum işte Zumba Leslie vs ama programında olduğu için 5 er kilo ağırlık aldım önceleri hareketlerde baya zorlanıyordum zamanla alıştım yalnız hala bir iki geriden geliyorum bazı videolarda
Diyeceğim o ki ben de geç farketmiş ama farketmiş biri olarak kesinlikle ağırlık çalışması öneririm... Aynen kardio kadar ter attırıuyor insana
8 haftalık yağ yakma ve incelme programını round 5 zorluk derecesi yaniEvimde 5 kg-3 kg-2 kg-1 kg dambıl ve 500 gr lık manşetler ama halada gözüm ağırlık setlerinde fitness blenderdan hangi programı uyguluyorsun