Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım bugünkü motivasyon size iyi gelir. Sizin mesajınızı okumadan önce yazmıştım ama size de yardımcı olabilecek metinler eklediğimi fark ettim.ah ah arkadaşlar 33 günlük seker orucundan sonra tatli yemeye basladim 2 kilo aldim (
kendimi cok şişmiş hissediyorum yaa tam da yaz gelmişken. motivasyonumu kaybetttiimm
Pilates kiloluyken yapılmaz diye bir kural yok, yaptığınız her hareketin vücudunuza katkısı var. Haftada 1-2 gün yapsanız etki görürsünüz, kardiyoya eklemek güzel fikir.Merhaba. Millet ben plates yapmak istiyorum ama henüz verecek 15 - 16 kilom var. Plates sadece sıkılaşmaya yardımcı olduğu için zayiflamadan yapılmaz mı acaba? Yoksa kardioma eklesem yararını gorurmuyum . tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen
Tabii, ama kul hakkına girmemek için bu yazıları aldığınız başlığımın linkini de yazılarınıza eklerseniz çok sevinirim.Merhabalar bayıldım topiğinize izniniz olursa bu tarz bilgilerinizi gurubumla paylaşabilşrmiyim:)
İlk gün dinlenmeniz iyi olur, 2. gün devam edebilirsiniz. Kaslar alışık olmadığı için sızlıyordur. Ancak 2-3 güne rağmen ağrı geçmezse doktorluk bir durum olabilir.Birde bi sorum olacaktı ben dün kardiolu plates yaptım ilk defa ve her yerim feci ağrıyo ağrılar geçene kadar ara veriyim mi yoksa zorlansamda yapıyımmı
Teşekkür ederim linkleri ekleyerek paylaşırım büyük bi zevkle :)Pilates kiloluyken yapılmaz diye bir kural yok, yaptığınız her hareketin vücudunuza katkısı var. Haftada 1-2 gün yapsanız etki görürsünüz, kardiyoya eklemek güzel fikir.
Tabii, ama kul hakkına girmemek için bu yazıları aldığınız başlığımın linkini de yazılarınıza eklerseniz çok sevinirim.
İlk gün dinlenmeniz iyi olur, 2. gün devam edebilirsiniz. Kaslar alışık olmadığı için sızlıyordur. Ancak 2-3 güne rağmen ağrı geçmezse doktorluk bir durum olabilir.
Canım kilon kaç? Az kiloda isen kilo verme hızın fazla olmayabilir bir başkası ile..4 ayda sadece 6 kilo gitmiş( tamam itiraf ediyorum bazen sporu yapmadım bazen yemeği abarttım ama benimle aynı şeyi yapan insanlar 15 kilo verdi ya(((
Canim kafaya takicak bir sey yok. Tartıdaki rakam yaniltici olabiliyor. O rakam kas kaybi ya da su kaybida olabilir. Önemli olan yag kas oranı. Büyük ihtimal yagdan verip kastan kilo almissin.Ya nolur biri bana bi akıl versin deliricem. Tam 3 aydır kilom hiç değişmiyor. Görüntüde olağanüstü değişiklikler var baya inceldim . ama kilo 1 kilo bile dusmuyo. Vallahi intihar edicem çok kötü ve mutsuz hissediyorum kendimi
Görüntüde olağanüstü değişiklikler var diyorsun, bence tartıdaki rakam pek önemli olmamalı böyle diyebiliyorsan...Ya nolur biri bana bi akıl versin deliricem. Tam 3 aydır kilom hiç değişmiyor. Görüntüde olağanüstü değişiklikler var baya inceldim . ama kilo 1 kilo bile dusmuyo. Vallahi intihar edicem çok kötü ve mutsuz hissediyorum kendimi
Ben de iki buçuk ay neredeyse hiç kilo verememiştim. Fakat vermeye başlayınca neredeyse haftada bir kilo şeklinde vermeye başladım. Yani bazı vücutlar geç açılıyor nedense. Devam edin kesinlikle işe yaradığını göreceksiniz.4 ayda sadece 6 kilo gitmiş( tamam itiraf ediyorum bazen sporu yapmadım bazen yemeği abarttım ama benimle aynı şeyi yapan insanlar 15 kilo verdi ya(((
bende sizin gibiyim ayda 1 bilemedin 1,5 kilo ancakYa ben ayda 2 kiloyu anca veriyorum normal mi?