Jillian'ın Banish Fat'ini 3 gün, "6 Week, Six Pack" programını diğer 3 gün yapabilirsiniz. Bu sırf karın programı ve kesinlikle işe yarayacaktır.leithia canım cevabın için teşekkürler benim en büyük sorunum göbek ve alt karın ikitane doğum yaptım nasıl kurtulabilirim bugöbekten bana tavsiye edebileceğin bi program yada video varmı bu arada senin yüklediğin jillian videosunu yapıyorum bir aybunu yapıcam buna ek olarak karın için ne önerirsin bütün vucudum sıkılaştı ama göbek aynı duruyok çok can sıkıcı :-( :-( :-(
Bu videodaki hareketlerden bazılarını yaptım bir yarım saat önce ve şu an bacakarim hala agriyo adeta beni tasimiyolar ...ama bence bu iyi bir şey demekki faydası oldu ...birde acayip ter attırdı...Jillian'ın Banish Fat'ini 3 gün, "6 Week, Six Pack" programını diğer 3 gün yapabilirsiniz. Bu sırf karın programı ve kesinlikle işe yarayacaktır.
3 hafta 1. kademe, kalan 3 hafta 2. kademe yapılacak.
Merhaba leithia acaba zumba hakkında ne düşünüyorsun ben zumbada yapıyorum ...verecek daha çok kilom var ...ben herhalde kilolarimi verip ondan sonra sıkílaşsam daha iyi olacak...sence ne yapmalıyım kararsız kaldım ....
Geç yanıt verdiğim için kusuruma bakmayın. Eğer vücudunuz bir düzene ve programa alıştıysa, 1 ay sonra bu düzeni değiştirmeniz gerekiyor. Verdiğim videodaki hareketler sizi zorladıysa, terlettiyse, kas ağrısı ve sonraki gün et kesilmesi yaşıyorsanız, işe yarıyor demektir. Vücut zorluklara ve değişimlere tepki verir. Yaptığınız program sizi zorluyorsa, sizi değiştiriyor demektir.Bu videodaki hareketlerden bazılarını yaptım bir yarım saat önce ve şu an bacakarim hala agriyo adeta beni tasimiyolar ...ama bence bu iyi bir şey demekki faydası oldu ...birde acayip ter attırdı...
canım göbek için olanı yaptın demi nasıl çok zormu işe yarıyomu göbekte
Harika, şunu bilin ki yaptığınız egzersiz sizi zorlamışsa, sizi değiştirir. Kas ağrısı ve acı çekilmeden yapılan 100 mekik değil; doğru ve etkili bir şekilde yapılan, gerçekten karın kaslarını acıtan 5 mekik insanı değiştirir. Beslenmeniz güzel, sporda da vücudunuzu şaşırtmışsınız. Bu düzeni sürdürün, 2 hafta sonra yeni egzersize geçip değiştirin.Tesekkur ederim ...yeme ile spor ilişkisini öğrenmem iyi oldu.bu arada ben karatay diyeti de yapıyorum iki aydır...yanı karbonhidrat yok ,şeker yok ...sebze ,et ,baklagil ağırlıklı besleniyorum.dün bu videoyu beş dk dan az bir sure yapmama rağmen yanı bazı hareketlerini yaptım ama hala kollarim ,özellikle bacaklarim çok agriyo ...ama buna rağmen yatarken yirmi mekik çekip öyle yattım(mekik çekmeyi de hiç sevmem çok yoruyo diye )ama kendimi zorladim on tane çekeceğim diye başladım yirmi tane çektim... Ve huzurlu bir şekilde uyudum.
Motivasyonlarımın işe yaramasına çok seviniyorum. Arada bana değişim fotoğraflarını yollayanlar oluyor, o zaman da ben gaza geliyorum.leithia çok tşk ederim canım tavsiyelerin için, gerçekten moral ve motivasyonumuzu yükseltiyorsun, spor yapmak istemesem bile topiğine göz atınca yükselip spora başlıyorumkoşu bandında yarım saat yürüyerek başladım işe bir de squat programı var ya 50 squat la başlayıp her gün artırarak yapıyorsun onu yapıyorum 1 hafta böyle devam edicem ne dersin yeterli olur mu sence
Harika, şunu bilin ki yaptığınız egzersiz sizi zorlamışsa, sizi değiştirir. Kas ağrısı ve acı çekilmeden yapılan 100 mekik değil; doğru ve etkili bir şekilde yapılan, gerçekten karın kaslarını acıtan 5 mekik insanı değiştirir. Beslenmeniz güzel, sporda da vücudunuzu şaşırtmışsınız. Bu düzeni sürdürün, 2 hafta sonra yeni egzersize geçip değiştirin.
Motivasyonlarımın işe yaramasına çok seviniyorum. Arada bana değişim fotoğraflarını yollayanlar oluyor, o zaman da ben gaza geliyorum.
Yaptığınız sporlar bacak üzerine genelde, daha etkili bir değişim için tüm vücudu hedefleyen bir program öneririm. Eğer programınız yoksa, burpee denen hareketi öneririm. Hiç spor yapmak istemeyen biri bile sabah kalkıp burpee hareketini kendisini zorlayana dek yaparsa, tüm vücudu çalışır. Sabah 5-10 dakika yapılan bir burpee feci terletir ve karın bacak sırt omuz tüm vücudu çalıştırır. Bu arada beslenmenize de dikkat edin.
Burpee nasıl yapılır, aşağıda:
Basit geldiyse ikinci seviyesini deneyebilirsiniz ama normalde o videodaki hareketler epey karın çalıştırıyor. Eğer zorlanmadıysanız; hareketleri sadece karın kasınızı kullanarak değil, sırt kaslarınızdan destek alarak yapmış olma ihtimaliniz yüksek. Sırt kaslarından destek almak da karın çalışırken sakıncalı, sakatlanma riski doğuruyor.Lehitia karın için tavsiye ettiğin six week onu indirdim denedim çok basit geldi bana devammedeyimmi yoksa daha önce yüklediğin 55 dk olan jillianla birlikte yapsam çokmu ağır olur..
Çünkü iç motivasyondan değil, dış motivasyondan besleniyorsunuz. Daha bugün bu konu hakkında yazı yazmayı planlıyordum, yazınız tam da üzerine geldi. Belki yardımcı olabilirim.Merhaba Leithia. Ne yazık ki yine düzenli devam edemiyorum. Düzenli yaptığım tek şey yazdığın motviasyon yazılarını okumak. Onları okuup bir sey yapmadıkça da daha kötü hissediyorum. Belki dönemsel bir şeydir. Haftada 4 gün aksatmadan spor yaptığım bir hayat istiyorum ama ne yazık ki harekete geçmiyorum
Belki buraya yazmak vicdanen beni zorlar ve bir şeyler yapmaya başlarım diye yazıyorum. Son motivasyon yazın yine çok güzeldi, eline sağlık.