Hadi bakalim. Insallah bizde de ise yarar. Ben hic bir seyin gecirecegini sanmiyorun. Kac kat derim soyuldu tel telBende 2 doğum yaptım aralarında 3 sene var kahve ve limon suyu karıştırıp vücuda masaj yaparak sürün arkadaşlar biraz bekle sin sonra yıkayın banyoda çıkarken soğuk su tutmayı unutmayın 2. Hamileliğimde Karnım çok çatlamıştı başlamadan önce bi arkadaşıma göstermiştim 3 ay sonra tekrar gösterdim ve gerçekten şaşırdı azalmış dedi düzeliyor azim gerekli ben hala devam ediyorum. 2 gün yapıp 1 gün ara verin.
Hımm anladım canım, İnşallah verirsin en kısa zamandaMalesf oğlum sutu erken bıraktı .ben karatay diyeti yapıyorum
En baştaki kaslı olan çok kötü
daha önce başladım ama sebatsşzim dewam edemedim... ama gene başlıycam 3ay dişimi sıkarım heralde.Bende 2 doğum yaptım aralarında 3 sene var kahve ve limon suyu karıştırıp vücuda masaj yaparak sürün arkadaşlar biraz bekle sin sonra yıkayın banyoda çıkarken soğuk su tutmayı unutmayın 2. Hamileliğimde Karnım çok çatlamıştı başlamadan önce bi arkadaşıma göstermiştim 3 ay sonra tekrar gösterdim ve gerçekten şaşırdı azalmış dedi düzeliyor azim gerekli ben hala devam ediyorum. 2 gün yapıp 1 gün ara verin.
Hadi bakalim. Insallah bizde de ise yarar. Ben hic bir seyin gecirecegini sanmiyorun. Kac kat derim soyuldu tel tel
Niyet et canım başlamadan ben dua ede ede sürüyorum. Tamamen ne zamn geçer bilmiyorum ama benimkiler hafifledidaha önce başladım ama sebatsşzim dewam edemedim... ama gene başlıycam 3ay dişimi sıkarım heralde.
Belki senin elin sifalidir. Yanina geleyim bana da surNiyet et canım başlamadan ben dua ede ede sürüyorum. Tamamen ne zamn geçer bilmiyorum ama benimkiler hafifledi
Belki senin elin sifalidir. Yanina geleyim bana da sur
Tabi buyrunmillet ya ayda 1,5 - 2 kilo anca veriyorum, cok mutsuzum, yar bana bir motivasyon
75 kiloyum zayiflamak icin program onerisi olan var mi? internette bulduklarim sanki zayiflamak icin degl de zayif birinin forma girmesi icin oluyor. nerden basliycam bilmiyorum
şuan kilonuz kaç aceba?Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip baştan sona kadar okudum topiğin sahibini bekliyordum artık bende aranızdayım.Yaklaşık 30 kg verdim son kilolarımla başım dertte kalanları vermek zor olduğu gidi sabit kaldım o yüzden aranızdayım hazirana kadar bir hedef var umarım sizlerele kalanlar için birlikte motive olur devam ederiz
60-63 arasında gidip geliyorum sinir oluyorum gerçi eskisi kadar disiplinli değilim ama yediklerimi abartmıyorum doyana kadar iyiyorum aç kalmıyorum tabi sporumu hiç bırakmadımşuan kilonuz kaç aceba?
bende hep 60ta takılıp kalıyordum.60-63 arasında gidip geliyorum sinir oluyorum gerçi eskisi kadar disiplinli değilim ama yediklerimi abartmıyorum doyana kadar iyiyorum aç kalmıyorum tabi sporumu hiç bırakmadım