Spor ve Sağlık İçin Motivasyon Taktikleri

Bende 2 doğum yaptım aralarında 3 sene var kahve ve limon suyu karıştırıp vücuda masaj yaparak sürün arkadaşlar biraz bekle sin sonra yıkayın banyoda çıkarken soğuk su tutmayı unutmayın 2. Hamileliğimde Karnım çok çatlamıştı başlamadan önce bi arkadaşıma göstermiştim 3 ay sonra tekrar gösterdim ve gerçekten şaşırdı azalmış dedi düzeliyor azim gerekli ben hala devam ediyorum. 2 gün yapıp 1 gün ara verin.
Hadi bakalim. Insallah bizde de ise yarar. Ben hic bir seyin gecirecegini sanmiyorun. Kac kat derim soyuldu tel tel

Bende 2 doğum yaptım aralarında 3 sene var kahve ve limon suyu karıştırıp vücuda masaj yaparak sürün arkadaşlar biraz bekle sin sonra yıkayın banyoda çıkarken soğuk su tutmayı unutmayın 2. Hamileliğimde Karnım çok çatlamıştı başlamadan önce bi arkadaşıma göstermiştim 3 ay sonra tekrar gösterdim ve gerçekten şaşırdı azalmış dedi düzeliyor azim gerekli ben hala devam ediyorum. 2 gün yapıp 1 gün ara verin.
daha önce başladım ama sebatsşzim dewam edemedim... ama gene başlıycam 3ay dişimi sıkarım heralde.

Hadi bakalim. Insallah bizde de ise yarar. Ben hic bir seyin gecirecegini sanmiyorun. Kac kat derim soyuldu tel tel

daha önce başladım ama sebatsşzim dewam edemedim... ama gene başlıycam 3ay dişimi sıkarım heralde.
Niyet et canım başlamadan ben dua ede ede sürüyorum. Tamamen ne zamn geçer bilmiyorum ama benimkiler hafifledi

millet ya ayda 1,5 - 2 kilo anca veriyorum, cok mutsuzum, yar bana bir motivasyon
Tabi buyrun
Screenshot_2016-02-09-16-35-48-1.png

75 kiloyum zayiflamak icin program onerisi olan var mi? internette bulduklarim sanki zayiflamak icin degl de zayif birinin forma girmesi icin oluyor. nerden basliycam bilmiyorum

leithia ya ben De bunu sorduğumda bana insanty qorkout 60 günlük programı önermişti bi incele istersen süper bi pragramm bende ona başlamayı düşünüyorum kadınlar kulubünde var yorumlara bakabilirsin
75 kiloyum zayiflamak icin program onerisi olan var mi? internette bulduklarim sanki zayiflamak icin degl de zayif birinin forma girmesi icin oluyor. nerden basliycam bilmiyorum

Sayfada bolca resim paylaşılıyo ama bunlar ciddi anlamda motive etmez.

bu sayfada asıl motiveyi sağlayan Leithia Leithia 'nın paylaşımlarıydı, yazdıklarıydı.

yoksa google ye fit kadın yazdığında milyon tane atletli şortlu hatun cıkar zaten :)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum topiği baştan sona kadar okudum topiğin sahibini bekliyordum ama ,dayanamayıp yazdım artık bende aranızdayım.Yaklaşık 30 kg verdim son kilolarımla başım dertte kalanları vermek zor olduğu gibi sabit kaldım tıkandım durdum son hedefim 57 kg olmak o yüzden aranızdayım hazirana kadar bir hedef var umarım sizlerle kalanlar için birlikte motive olur devam ederiz

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip baştan sona kadar okudum topiğin sahibini bekliyordum artık bende aranızdayım.Yaklaşık 30 kg verdim son kilolarımla başım dertte kalanları vermek zor olduğu gidi sabit kaldım o yüzden aranızdayım hazirana kadar bir hedef var umarım sizlerele kalanlar için birlikte motive olur devam ederiz
şuan kilonuz kaç aceba?

60-63 arasında gidip geliyorum sinir oluyorum gerçi eskisi kadar disiplinli değilim ama yediklerimi abartmıyorum doyana kadar iyiyorum aç kalmıyorum tabi sporumu hiç bırakmadım
bende hep 60ta takılıp kalıyordum.
yani bizim gibilerin kırılma noktasıymış 60.
onu kırdıktan sonra devamı geliyor sakın ola bırakma.
spor ne yapıyorsun?

X