Canım bunları in birçoğu mide operasyonu geçiren insanlar nerden mi biliyorum çünkü instgramdan takip ettiğim bayan vardı Of'a bu operasyonu geçirdi operasyon yapan bayanların bilgisi dahilinde paylaştı mesela en üsteki yeşilli bayan sonra onun altındaki gözlüklü kotlu bayanEki Görüntüle 1750319 belki motivasyon olur diyerektenEki Görüntüle 1750320 Eki Görüntüle 1750321 Eki Görüntüle 1750322 Eki Görüntüle 1750323 Eki Görüntüle 1750324 Eki Görüntüle 1750325 Eki Görüntüle 1750326 Eki Görüntüle 1750327 Eki Görüntüle 1750328 Eki Görüntüle 1750329 Eki Görüntüle 1750330 Eki Görüntüle 1750331 Eki Görüntüle 1750332 Eki Görüntüle 1750333 Eki Görüntüle 1750334 Eki Görüntüle 1750335 Eki Görüntüle 1750336 buda neden olmasin diyerekten
Oluruz evet geneli operasyon geçirenler fakat düzenli beslenerek ve hayatından sporu çıkarmayan insanlarda var bu işte sabır ve kararlılık önemliO zaman internette paylaşılan bir çok resim operasyondan geçmiş öyle mi. Şimdi biz spor ve düzenli beslenme ile böyle olamayız di mi
Yok hepsi degil zaten bir kaç tanesi"Hepsi" mide ameliyatı geçirmiş kişiler değil
Canım salonuna gidiyor musın ? Eğer gidiyorsan ağırlık yap yada butterfly diye bir makine var benim onunla küçüldü 103 den 90 düştüKonuyu uzun zamandır takip ediyorum. Gerçekten tebrik ederim Leithia, harika motive ediyorsun. Size bir sorum olacak kızlar, benim de kilo sorunum var fakat en büyük sorunum göğüslerimle ilgili. 90 takıyorum ve göğüslerimi küçültmek istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir egzersiz var mı?
O zamn spor ve sağlıklı yaşama devam ediyoruzrumsum canım bu operasyonu geçirenler gerçekten bütün yolları deneyen sonra bıkan usanan insanlar tatlım en son bunu yapıyorlar benim bir arkadasım var ikimizin boyu ve kilosu aynıydı ikimizde aynı endokrin doktoruna gittik ben beslenmemi ve yaşam biçimi değiştirdim o ise spora yazıldı gitmedi çaba sarfetmedi hep bir bunalımda yaşı benden büyük 38 yaşında bekar doktor ona dediki isterseniz dahiliye doktorundan mide küçültün sesi bende vardım oda dedi ki arkadasım peki miyav-su ya niye demiyorsunuz doktorda o gayret ediyor ve kiloyu veriyor dedi sende o yok demişti
Bende büyütmek istiyorumCanım salonuna gidiyor musın ? Eğer gidiyorsan ağırlık yap yada butterfly diye bir makine var benim onunla küçüldü 103 den 90 düştü
Canım sorunu pilates yapanlar grubuna yaz hiç fikrim yokArkadaşlar kullanacağımız pilates topunun çapı boyumuza göre değişiyor ya; bir de küçük top ve çember var ekipman olarak, onları neye göre almalıyız? Net bir bilgi bulamadım,bugün sipariş vermeliyim.
Aynen canım devam durmak yokO zamn spor ve sağlıklı yaşama devam ediyoruz
Küçültmek için olan hareketi anlatır mısın ondan yapmayayım bari[
onun için hiç fikrim yık canım
Küçültmek için olan hareketi anlatır mısın ondan yapmayayım bari
Yapılan hareketlere ve boyunuza göre değişiyor bildiğim kadarıyla.Arkadaşlar kullanacağımız pilates topunun çapı boyumuza göre değişiyor ya; bir de küçük top ve çember var ekipman olarak, onları neye göre almalıyız? Net bir bilgi bulamadım,bugün sipariş vermeliyim.Pilates hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?
Bende büyütmek istiyorum
Konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Gerçekten tebrik ederim Leithia, harika motive ediyorsun. Size bir sorum olacak kızlar, benim de kilo sorunum var fakat en büyük sorunum göğüslerimle ilgili. 90 takıyorum ve göğüslerimi küçültmek istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir egzersiz var mı?