Canım rica ettim.Benim spor ritmim kendini bulmaya başladı mesela videoları çalıştıktan sonra ertesi gün kaslarım acıyor.Dinlenme süresi tanıyorum kendime.Bir sonraki gün ya da daha sonra acı geçince tamam diyorum zamanı geldi.Bugün tekrar devam edeceğim spora çünkü resmen kaslarımdaki acıyı özlüyorum artık.İyi hissettiriyor işe yaradığını anlıyorum.Bu hafta dagildim resmen dershaneye basladim kpss icin oyle hizli geciyor ki gun hicbisey anlamiyorum. E spora vakit ayiramadim cok istiyorum ama ne hal kaliyo ne vakit
Karatay'a devam ediyorum neyse ki haftasonu videolara devam sonunculari gordum emegine saglik albuneacim
canım ben ısınma hareketi yapmıyorum.Ama yapmak gerek aslında.Çok basit ısınma hareketleri var onlar uygulanabilir.Bak senin için bu videoyu buldum bende uygulayayım bari evde ipim var biraz onu atlayabilirim.Spora başlamadan önce ısınma hareketi olarak neler yapıyorsunuz?
söylediklerine aynen katılıyorum canım ahh ben bide tuzu azalta bilsem çok iyi olur.Sabah kahvaltım; omlet yarım salatalık şekersiz çay ekmek yok.
Artık ekmeği o kadar nadir yiyorum ki hiç canım istemiyor.Hatta şunu söyleyebilirim ekmek yediğim zaman daha çok acıkıyorum.Anneme de geçirdim bu alışkanlığımı.O da günde toplam bir iki dilim yiyor artık.Benim gibi kesmeye çalışıyor.Telefonlarda konuşuyoruz bana öyle söylüyor=)Zaten fiziği onun gayet iyidir.Ama bu dikkat etmemesini gerektirmiyor.
Rafine şeker tamamen hayatımdan çıktı.Canım tatlı isterse elbette çikolatamı tatlımı yiyorum.Hamburger vb şeyleri tamamen çıkarmadım hayatımdan.Çıkarmayacağımda.Çünkü az ve nadir yiyorum bunları.Eğer o gün abur cubur hamburger tarzı birşey yemişsem geri kalan tüm gün zaten acıkmıyorum birşey yemiyorum ya da çok az yiyip dikkat ediyorum.
Tuzda hayatımdan çıkmaya başlıyor gibi.Şeker gibi o da azalttıkça tadını aramıyorsunuz.Damak tadınız değişiyor.
Kilom sabit almıyorum belki vermişidir bilmiyorum.Önemli olan ömür boyu sürdürülebilecek bir beslenme alışkanlığına sahip olmak.Diyetlerin sürekli olacağına inanmıyorum.Dayanamayıp bırakanlar daha çok kilo alıyor.Az az ama herşeyden tüketilebilmesinden yanayım.Metopolizmanızı da iyi tanırsanız ne size yarıyor ne kilo aldırmıyor sindirim sisteminizi daha güzel çalıştırıyor bilirsiniz.