Teşekkür ederim canımmmSabah ekmek yememek daha zordur ebru onu yaptıysan gerisi gelir.
Kediyi gördükten sonra hepimize bir haller oldu. Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun topiğin. fotoğraflarını çek bir ay sonra öncesi/sonrası yaparsın
Med canım karbonatlı su bana yarıyor hissediyorum.Zamanına bende dikkat etmiyorum ne zaman eserse içiyorum gün içerisinde.İnternetten araştır canım bikorbanat attığın zaman suya alkali su elde ediyorsun ve suyun ph ı artıyor.Vücudunun asit oranını düzenliyor.Çok faydası var.Tabi normal su içme oranın bir litreyse az canım ben en az 2.5 litre içmeye çalışıyorum vücuttan ödem atılıyor böylece.Ebru ben de 1 litre karbonatlı su içiyorum, faydasını görüyor muyuzdur
Ama ben dikkat edemiyorum yemekten yarım saat önce, 1 saat sonra kısmına.
squatı da yapayım diye niyetlendim, ama bir de bacaklarıma kas neyin yapar, kalınlaşır falan..Tırstım.
Med canım karbonatlı su bana yarıyor hissediyorum.Zamanına bende dikkat etmiyorum ne zaman eserse içiyorum gün içerisinde.İnternetten araştır canım bikorbanat attığın zaman suya alkali su elde ediyorsun ve suyun ph ı artıyor.Vücudunun asit oranını düzenliyor.Çok faydası var.Tabi normal su içme oranın bir litreyse az canım ben en az 2.5 litre içmeye çalışıyorum vücuttan ödem atılıyor böylece.
Bu arada evet bende korkuyorum kalınlaşmasındanCanım Kedinin sayfasından okuduğuma göre belli bir miktar kardiyo yapıp öyle squat yapıyorlarmış.Böylece vücut yağ yakmaya başlıyormuş.
Birde ben erkek arkadaşıma sordum bu senin endişenin aynısını ki kendisi sporla yakından alakalı..Öyle kaslanman için çoook uzun süreler spor yapman lazım dedi.Bu tempoda sıkılaşırsın ve hafif bir kas yaparsın dedi.Ağırlıkla çalışmanız lazım kendi vücut ağırlığınızla kas yapmazsınız siz öyle korkmayın diyor.
Birde yemekten hemen sonra spor yapma 2 saat bekle en az.
Kas yapıp kalınlaşmak isteyenler; protein ve karbonhidratı birlikte tüketiyor.Ancak öyle kalınlaşıyor kasları. Sporda kaslar zedelenir ve böylece incelirsin ama protein ve karbonhidrat alarak spor yaparsan aralarını doldurursun ve incelmeden kasların kalınlaşmaya başlar.Dikkat et erkekler proteinli gıdalar ya da protein tozu almadan spor yapmaz.Yani anladığım kadarıyla kalınlaşmak öyle kolay değil canım korkma.Proteinde senin benim günlük aldığımızdan bişi olmaz.Hepsinin oranları var nette çok az değerleri.
Anladım canım.Bilmiyorum ki bende öyle etki etmiyor gibi.İnternetten inceltici hareketler bulup yap sen bence.youtube da bir kanal buldum adı p4pturkhish .Oradan kendine uygun hareketler seç canım mesela.Bana squat hafif geldi tabi daha 50 tane yaptım 200 ü görünce böyle diyemem.Daha önce ben 35 dk lık bacak hareketleri çalıştıran bir video da çalışıyordum o yüzden squat da kolay geldi.Kuzum ben eski voleybolcuyum, 13 sene oynadım izmir liginde..Dolayısıyla en ufak bişeyde kaslanıyorum..Aletli fitness yapamam mesela ben..Futbolculardan hallice oluyorum..squattan da tırsıyorum açıkçası bu yüzden..
Ben günde çok su içerim..3-3.5 litreye yakın..karbonatlı suyu 1 litre içiyorum..
Anladım canım.Bilmiyorum ki bende öyle etki etmiyor gibi.İnternetten inceltici hareketler bulup yap sen bence.youtube da bir kanal buldum adı p4pturkhish .Oradan kendine uygun hareketler seç canım mesela.Bana squat hafif geldi tabi daha 50 tane yaptım 200 ü görünce böyle diyemem.Daha önce ben 35 dk lık bacak hareketleri çalıştıran bir video da çalışıyordum o yüzden squat da kolay geldi.
Ben senin yerinde olsam madem bu işe bu kadar ciddi giriştin; ameliyat oldun ardından lpg bunların üstüne profesyonel yardım alırım birde.Bir spor eğitmeni eşliğinde salonda inceltici hareketler çalışırım.Yapmışken tam olsun derim.Ama Med sen son dediğimi de yaparsan galiba forumun bayan bacağı olursun.Michael jackson'un Dirty Diana klibindeki hatun gibi taş olursunlpg ye başlıcam 2 hafta sonra..ameliyat sonrası öneriyorlar, feci güzel sıkılaştıran bir sistem..
O bittikten sonra bacak inceltmeye yönelik başlıcam işte hareketlere..Ama hangisine:44:
Canım benim bilgim çok az yeni başladım squata bende.etkilerini ancak bir kaç aya görürsem bilgi verebilirim.Bu konuda gerçekten bilgili olan kedilerdetatilyapar adlı arkadaş.Onun spor ile sağlıklı yaşam,Görsel paylaşımda topiği var canım yardımcı olur sana da.birşey sorucam squat kalçayı büyütüyor mu ?ben biraz küçülsün ve dikleşsin yuvarlak olsun istiyorum .. squat işe yarar mı ?başlıcam bugün ...ama büyütüyorsa yapmayyaım hiç zaten bbüyük
Canım benim bilgim çok az yeni başladım squata bende.etkilerini ancak bir kaç aya görürsem bilgi verebilirim.Bu konuda gerçekten bilgili olan kedilerdetatilyapar adlı arkadaş.Onun spor ile sağlıklı yaşam,Görsel paylaşımda topiği var canım yardımcı olur sana da.
Evet canım 5 6 kilo versem yeter.Amacım sıkılaşmak vücudumu şekle sokmak sporla.Kiloda versem Türk kızı olmanın verdiği miss gibi basen genlerim var.Belimden çok memnunum incedir ama bacaklarım daha biçimli olsun istedim hep.O yüzden bacak ağırlıklı çalışacağım.Birde kilo vermekte önemli olan şey yağlardan yakmak.Su ve kas kaybı olduğunda da kilo verdim sanırsın.o topiğede yazdım canım
boyun varmış senin ne güzel5 kilo mu seninde fazlan
bende 5 kilo vermek istiyorum ..
Evet canım 5 6 kilo versem yeter.Amacım sıkılaşmak vücudumu şekle sokmak sporla.Kiloda versem Türk kızı olmanın verdiği miss gibi basen genlerim var.Belimden çok memnunum incedir ama bacaklarım daha biçimli olsun istedim hep.O yüzden bacak ağırlıklı çalışacağım.Birde kilo vermekte önemli olan şey yağlardan yakmak.Su ve kas kaybı olduğunda da kilo verdim sanırsın.
Ben buraya bacak ve basen ağırlıklı video yükleyeceğim onları yap sende ve yağı şekeri ekmeği kesmesen de azalt canım.Basenlerimin düşmanı bu üçü kesin, ne zaman fazla tüketsem bacağıma yapışıyor sanki yediklerimevet benimde aynı basen bacak kalça almış başını gitmiş . ben 54 tüm zamanında 59 olmuşum . 5 kilo fazlalığım var ama veremiyorum . spor şart sporsuz olmuyor ..