Spor ve Beslenme Günlüğüm

Pazartesi günkü sporum tekrar "8 min. butt workout"
Bir önceki videolarda yüklü.

Bugünkü çalışmam makas hareketlerini yapamadım .
[video=youtube;suNj0eeFftw]http://www.youtube.com/watch?v=suNj0eeFftw[/video]

ardından şimdi bunu bitirdim.[video=youtube;MFlH8XJsF7Y]http://www.youtube.com/watch?v=MFlH8XJsF7Y[/video]

Kahvaltım:
Yarım domates,
Bol maydanoz,
Beyaz peynir,
Haşlanmış yumurta,
1 dilim mozaik pasta(regl dönemi tatlı krizlerimi alması için evde yapıp tüketiyorum),
Şekersiz çay.

Birazdan çalışma hareketleri geliyor.
Bugünkü kahvaltım:
Haşlanmış yumurta,
Peynir,
Çeyrek domates,
Şekersiz çay.
Asla ekmek yemiyoruz.
Aaa bunlar da nedir ne kadar az diyenlere o mideler böyle böyle küçülüyor.Önce porsiyonlarınızı yarı yarıya sonra biraz daha küçültün.Kilo vermek için bu çok önemli.

Bugünkü sporum

20 sayı ileri hamle
50 sayı köprü
20 sayı diz bükük geriye atma
15 sayı diz bükük yana atma

en son taaa ne zaman spor yapmışım neyse.bu arada 5 kilo addaaaa.Şu an 60 kiloyum ve herkesin tek dediği sakın daha fazla verme.boyum 1.76 çünkü.Ama spora ara verdiğim için istediğim kas kütlesine sahip değilim.

Bugünkü spor çalışmam:
15 sayı ileri hamle
30 sayı squat
15 sayı diz bükük geriye hamle
30 sayı köprü.

Bu da son hareketim köprü,olabildiğince çalışmaları tek tek video şeklinde paylaşmaya çalıştım.Daha önce yüklediğim videolar sitenin yapısı değiştirildiği için görünmüyor.Tekrar videoları çalıştıkça buraya yüklemeye çalışacağım.

Bir sonraki çalışmam :
50 sayı ayak parmak ucunda yükselme
30 sayı tek ayak havada parmak ucunda yükselme
30 sayı ayak uçları dışa dönük parmak ucunda yükselme.

Bu hareketleri alt baldırlarım için çalışıyorum.Bu arada resimlerde ki ben değilim temsili internetten aldım.

Son düzenleme:
Ve şimdi mekik çalışacağım bakalım kaç sayı yapacağım onuda buraya yazarım bu da nasıl doğru mekik çekilir videosu.

Mekiği 40 sayı yapabildim bugün için yeter sanırım.Gerçekten hamlamışım.Çok ara verdim spor yapmaya.

Bugünkü çalışma videom budur.Hareketler çok kolay ve fazla yorucu değil.Bacak çalıştırmak isteyenlere.

Ardından karın için çalıştığım diğer video budur.Kısa ya da kolay görünebilir ama biraz zorluyor.

Birazda aşağı baldırlar için parmak ucunda yükselme hareketleri çalıştım ve bugünde tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…